JESSY Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 али бих још додала да су конструктивне свађе неопходне за функционисање нормалних односа.... чини ми се да одсуство свађе у неку руку значи и одсуство блискости, односа, комуникације.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Шта тад обично ви чините? Како прекратити сукобе и пекинути свађе? Да ли ви први пружите руку помирења па чак и ако нисте криви? Не дам се ухватити у мрежу свађе. Чак и када то други пожеле - ја одбијам да играм њихове свадљиве игре. Најчешће окрећем леђа или шутим када су такве ствари у питању. Наравно, не одбијам разговоре о одређеним проблемима, грешкама сопственим и туђим, али све док је то на нивоу, колико-толико, уљудне размјене ријечи. Ако је неко на неку моју грешку, одлучио ићи свадљиво - не извињавам се. Иначе, није ми никада био проблем да кажем извини у супротним ситуацијама. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Свађе могу лако да се прекину скретањем на неку мирнију тему... Нпр. политичке странке, Звезда/Партизан, четници/партизани итд. Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Свађе могу лако да се прекину скретањем на неку мирнију тему... Нпр. политичке странке, Звезда/Партизан, четници/партизани итд. Претпостављам да си користио иронију.............. Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Претпостављам да си користио иронију.............. Ma oзбиљан сам. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Мене једном колега хтео да бије због ДВЕРИ, али најозбиљније, толико смо обоје били запенили, он против , ја за ...................када се сад сетим из ове перспективе ......смешно ми.......... Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука