ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Dragi forumaši, izvolite - molim vas, nemojte se ustručavati RYLAH, Ignjatije, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Snežo, hvala. Sad,nakon uvodne špice, može da počne kamenovanje - rado ću uzvratiti svaki kamen Šalim se, neću baš svaki . . . Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Snežo, hvala. Sad,nakon uvodne špice, može da počne kamenovanje - rado ću uzvratiti svaki kamen Šalim se, neću baš svaki . . . Ко тебе каменом,ти њега.... стеном ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Snežo, hvala. Sad,nakon uvodne špice, može da počne kamenovanje - rado ću uzvratiti svaki kamen Šalim se, neću baš svaki . . . што? јеси грешна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ih,još pitaš ! Samo,ima ona mudrost koja kaže da smo slepi za svoje greške, pa bih volela da mi ih drugi predoče (naravno, ovde uz punu svest da se ne znamo, nego na osnovu mojih pisanja). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 @@Снежана, znaš kad nije isključeno :smeh1: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 @@Goku, mislila sam na psihološko kamenje, al aj, prihvatam i ovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ја сконтао буквално, sorry. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Evo, ja da bacim prvi kamen. Postala sam hladna, prazna, čangrizava, nezadovoljna. To itekako primećujem kod sebe. Zanima me šta primećuju drugi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ups, ja sam vidio da se ovdje pravi neki dosta dug red na nešto .... Izgleda sam stao u pogrešan red, izvinjavam se, zabuna, hahahahaha. https://www.facebook.com/youbo.cz/videos/1453804408190305/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Evo, ja da bacim prvi kamen. Postala sam hladna, prazna, čangrizava, nezadovoljna. To itekako primećujem kod sebe. Zanima me šta primećuju drugi. Mogu li ja da kažem...mogu li, mogu li? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Naravno, svi su pozvani ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Evo, ja da bacim prvi kamen. Postala sam hladna, prazna, čangrizava, nezadovoljna. To itekako primećujem kod sebe. Zanima me šta primećuju drugi. Mislim da gresis. Sasvim si postala suprotno. Videla sam svojim ocima. Дијана., ВИЛМА, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука