Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2010 dobro brate nisam mislila da budem licemerna uopste. Ne znam koliko si star i da li si mogao biti negde na terenima u ovim zadnjim srpskim stradanjima pa necu u to ni zalaziti. 1317_womens Sestro PD daleko bilo da sam mislio da si ti licemerna nego sam mislio na neke takozvane "vodje" a nikako na tebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 1317_womens Svi politicari i vodje su licemerni, neki manje neki vise ali u principu su svi. Nasim nedostaje ona crta rodoljublja koja bi trebala da im bude vodilja a sto drugi imaju. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 dobro brate nisam mislila da budem licemerna uopste. Ne znam koliko si star i da li si mogao biti negde na terenima u ovim zadnjim srpskim stradanjima pa necu u to ni zalaziti. Stradanja su bila na sve strane,a organ kad boli trpi cijeli organizam. Ne valja razmišljati samo iz svoje perspektive. Rat je brat samo ološu koji ga izvede i uzrokuje,a obični ljudi koji su ga iznijeli na plećima...gdje su sada oni? Na marginama svekolikog društva. Ubi me neznanje ...baš! "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Problem je što ako ja nešto napišem misli srbin evo balija me provocira ako kaže srbin nešto muslimanu kaže musliman vidi ovoga šta će on meni pametovati.Ali i jedan i drugi nerazumiju da ljudi žele komunicirati.Svi smo mi žrtva naših naivnosti! Ljudi da li iko želi da se njegovome djetetu loše desi.Ja ne želim a ne želite ni vi sigurno! Moramo razbiti predrasude koje imamo jedni prema drugima.Ja nemam problema sa krščanstvom , imam probleme sa onima koji to zloupotrebljavaju.Nemožete imati problema sa islamom.Islam znači mir.Možete imati problem sa onima koji pokušavaju da zloupotrebe islam.stoga dragi moji, na nama je da bolesnike koje imamo i mi i vi zaključamo u kavez , zatim u još jedan zatim u još jedan i onda hermetički zatvoriti da nemogu izaći ni u kojem smislu.Halo ljudi ja jesam musliman i ponosim se time, ali musliman sam koji poštuje svoga komšiju srbina, hrvata, cigana pa i ove nove kineze koji nam uništiše ekonomiju! Zato savjet i sebi i vama uzmimo dobro jedni od drugih imamo itekako šta fino i dobro jedni od drugih naučiti!Svako dobro.Mislim da neću više pisati u ovom djelu jer iako su moje namjere krajnije ispravne i dobre nekome to možda će smetati.Stoga uživajte da vam ne smetam u vašim razgovorima1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ. Upućeno je bilo za Eniza,ali i moja malenkost se našla u tom pitanju...normalno da osuđujem,lično,svakog licemjera i onog ko ne želi dobro nikome osim sebi. Ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu prepoznati da trenutna elita političara Balkana samo gleda svoje sopstvene interese i debele račune po bankama diljem svijeta. A, zavisno od ideologa ima ih koji slijepo prate svaki njihov svaki gest, i jednostavno nezna da mu ništa dobro ne donosi osim jad i čemer,a samim time i guranje u provaliju. zaista dobar i lep odgovor !!Samo jedno pitanje za brata Oslonca : Ako vec nismo mogli u jednoj drzavi zasto se onda osporava samostalnost Republike Srpske ? Eh,zašto takva pitanja? Jel` ne možete da pojmite da bi na takav način od nas načinili Palestinu? Zar nije dosta jedna? Šta fali toj RS u BiH? Jel` to teško napraviti modernu državu BiH po mjeri svih? Šta li to još treba da se desi? Hajdemo živjeti normalno. Težiti boljem standardu i unapređenju životne okoline. Nema zemlje k`o Balkana nigdje,a svi vi to znate. Boljeg naroda,a luđeg na svijetu nema... :smiley: "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 dobro brate nisam mislila da budem licemerna uopste. Ne znam koliko si star i da li si mogao biti negde na terenima u ovim zadnjim srpskim stradanjima pa necu u to ni zalaziti. Stradanja su bila na sve strane,a organ kad boli trpi cijeli organizam. Ne valja razmišljati samo iz svoje perspektive. Rat je brat samo ološu koji ga izvede i uzrokuje,a obični ljudi koji su ga iznijeli na plećima...gdje su sada oni? Na marginama svekolikog društva. Ubi me neznanje ...baš! Priznajem da ne znam, i pricala sam samo o nasim stradanjima, ne osporavam nicija stradanja. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Српска радикална странка је секта.Нешто као својевремено ЈУЛ....Имају култ личности - ГУРУ. Можда могу да се назову и сектом,да негују култ личности....У Крагујевцу постоји читав низ канделабра обојених у боје жутих! Шта је то? "И после мене-ја!" Неке "снаге" су изузетно назадне" биле и остале.Па под "мудрим вођством" уђосмо у приватизацију у име прогреса.Те фабрике приватизоване додуше јесу,али уместо да се "застарела технологија" замени новијом,нама је производња мања него у време санкција,и то вишеструко мања!Незапосленост је далеко већа исто!Овај народ јесте за прогрес,али како изгледа неће доживети да га дочека!И кад се ово све има у виду,није важно дали је неко за радикале или за жутаће!Уместо празних прича о ЕУ,нама требају фабрике које раде и у којима се ради.Технологије се мењају у ходу,али се са радом не престаје!Нама је мислим сад касно,решења нема,неким креаторима приватизације ће истећи мадати,захвалиће се на поверењу,и "пустиће друге да у демократском и проевропском духу продуже тамо где су они стали"! У међувремену су накуповали себи имања,бање,лечилишта,хотеле и ко зна шта све!Сад је све једно ко је на власти,посао је завршен!Тешко нама! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Браћо, која странка данас није секта? pivo И ови радикали, као боре се против новог светског поретка и језуита, а ко зна за чије племе они јашу! Мој глас од сада иде Марјану Ристичевићу и Народној Сељачкој Странци! 1307_womens 0304_smile4 0304_smile4 Једино ме он није изневерио са политичке сцене! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Браћо, која странка данас није секта? pivo И ови радикали, као боре се против новог светског поретка и језуита, а ко зна за чије племе они јашу! Мој глас од сада иде Марјану Ристичевићу и Народној Сељачкој Странци! 1307_womens 0304_smile4 0304_smile4 Једино ме он није изневерио са политичке сцене! pivo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif pivo pivo pivo Имаш право, по насловима ових Шешељевих памфлета ја и сумњам да он има искрене намер за Србију. Можда је и он језуита а ми то не знамо... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Браћо, која странка данас није секта? pivo И ови радикали, као боре се против новог светског поретка и језуита, а ко зна за чије племе они јашу! Мој глас од сада иде Марјану Ристичевићу и Народној Сељачкој Странци! 1307_womens 0304_smile4 0304_smile4 Једино ме он није изневерио са политичке сцене! pivo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif pivo pivo pivo Имаш право, по насловима ових Шешељевих памфлета ја и сумњам да он има искрене намер за Србију. Можда је и он језуита а ми то не знамо... 0409_feel Da,mi to ne možemo znati,pošto mnogo pljuje po papi ,a upravo takvi likovi prave raskol i slabe našu Crkvu!I sve više sam ubeđen da su ovi naši borci za "pravoverje" jezuitska tvorevina! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Zašto je naslov teme POPULARNA ... kad uopšte NISU popularna ? (niko ih ne čita :cheesy2:) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Zašto je naslov teme POPULARNA ... kad uopšte NISU popularna ? (niko ih ne čita :cheesy2:) ај дај другу реч за "популарна" , ал да не буде превише увредљива... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Zašto je naslov teme POPULARNA ... kad uopšte NISU popularna ? (niko ih ne čita :cheesy2:) ај дај другу реч за "популарна" , ал да не буде превише увредљива... 0104_cheesy pa , nisu popularna ... bez te reči ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Zašto je naslov teme POPULARNA ... kad uopšte NISU popularna ? (niko ih ne čita :cheesy2:) ај дај другу реч за "популарна" , ал да не буде превише увредљива... 0104_cheesy pa , nisu popularna ... bez te reči ! добро, ја би ипак ставио неки придев.....хај , дај неки сочан.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Zašto je naslov teme POPULARNA ... kad uopšte NISU popularna ? (niko ih ne čita :cheesy2:) ај дај другу реч за "популарна" , ал да не буде превише увредљива... 0104_cheesypa , nisu popularna ... bez te reči ! добро, ја би ипак ставио неки придев.....хај , дај неки сочан....pridev od "isprdak" ... ako umeš da ga izvedeš ... dadaili : "Isprdak-dela 'dr' Vojislava Šešelja-humor ili tragedija ?!" . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука