Eniz Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Znao sam ja da su srbi pametni ljudi.Hvala Bogu da svi i vi a i mi dolazimo sebi!Svaka čast momci na razmisljanju!Otarasiti se bolesnika sa viju strana i pustiti da narod zivi normalno! Ne trebaju nas oni uciti životu!Znamo mi hodati, jesti, piti,poštovati komšije,znamo mi živjeti!Iskreno se radujem kada vidim ovakva razmišljanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Дијаложе, а шта мислиш о вашим муслиманским јунацима Насеру Орићу и сл? Него, не волим странке, политику, али веома ценим Војислава Шешеља, од кад је у Хагу. Ценим га и дивим му се на присебности, издржљивости, огромном послу који обавља сам, годинама, на вери, неочајању. И надам се да ће за живота доћи својој породици, даће Бог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Дијаложе, а шта мислиш о вашим муслиманским јунацима Насеру Орићу и сл? Него, не волим странке, политику, али веома ценим Војислава Шешеља, од кад је у Хагу. Ценим га и дивим му се на присебности, издржљивости, огромном послу који обавља сам, годинама, на вери, неочајању. И надам се да ће за живота доћи својој породици, даће Бог. rekoh treba se riješiti bolesnika sviju strana a ne sa jedne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ. Upućeno je bilo za Eniza,ali i moja malenkost se našla u tom pitanju...normalno da osuđujem,lično,svakog licemjera i onog ko ne želi dobro nikome osim sebi. Ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu prepoznati da trenutna elita političara Balkana samo gleda svoje sopstvene interese i debele račune po bankama diljem svijeta. A, zavisno od ideologa ima ih koji slijepo prate svaki njihov svaki gest, i jednostavno nezna da mu ništa dobro ne donosi osim jad i čemer,a samim time i guranje u provaliju. "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ. Upućeno je bilo za Eniza,ali i moja malenkost se našla u tom pitanju...normalno da osuđujem,lično,svakog licemjera i onog ko ne želi dobro nikome osim sebi. Ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu prepoznati da trenutna elita političara Balkana samo gleda svoje sopstvene interese i debele račune po bankama diljem svijeta. A, zavisno od ideologa ima ih koji slijepo prate svaki njihov svaki gest, i jednostavno nezna da mu ništa dobro ne donosi osim jad i čemer,a samim time i guranje u provaliju. 1317_womens zaista dobar i lep odgovor !!Samo jedno pitanje za brata Oslonca : Ako vec nismo mogli u jednoj drzavi zasto se onda osporava samostalnost Republike Srpske ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 rekoh treba se riješiti bolesnika sviju strana a ne sa jedne Слажемо се. :smiley: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ.С тим што Шешељ и Орић не да не могу да се пореде, него Орић је убица, серијски, злочинац, а Шешељ политичар. Орић на слободи, Шешељ у затвору. Зашто?Па како то да му за онолико година колико чами у лажном суду у Хагу, нису нашли ни један злочин или за шта га већ терете?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Seselja terete za lupanje gluposti ! Taj covek je pravio bazene i sto sta dok je mobilisao clanove stranke ! On treba da robija za one momke koje je poslao dole a on uzivao za to isto vreme ! Ne gradi se politika na grobovima onih koje je on slao i pricao price a sam nije uradio isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 On se barem usudio nekad doci a neki ni to. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Dosao da se slika sa velikim obezbedjenjem i da ubira poene ! Kralj Petar je bio barabar sa svojom vojskom a ne daleko od nje ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 ma dobro, mislila sam na ove danasnje, on je bio na terenu sa ili bez obezbedjenja, a to je mnogo znacilo nasim ljudima gde je dolazio. Za dalje nista ne tvrdim. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2010 PD to koliko je on bio na terennu mislim da moze na prste da se izbroji , neka mi BOG oprosti ako gresim ! Da sam ja i ako ikad budem u takvoj situaciji onda se komanduje "zamnom" a ne vi braco napred a ja cu da mudrujem iza vasih ledja ! Ubi nas licemerje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2010 i u Americi (USA) zive Srbi,Hrvati,Bosnjaci pa nikome od njih ne pada na pamet da jedni drugima oduzimaju zivot jer svaki Zivot vredi a ovde na Balkanu je vrednost tog zivota manja i ljudi se igraju time ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 dobro brate nisam mislila da budem licemerna uopste. Ne znam koliko si star i da li si mogao biti negde na terenima u ovim zadnjim srpskim stradanjima pa necu u to ni zalaziti. 1317_womens My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука