Jump to content

"Високоумна" дела др. Војислава Шешеља - хумор или трагедија ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Znao sam ja da su srbi pametni ljudi.Hvala Bogu da svi i vi a i mi dolazimo sebi!Svaka čast momci na razmisljanju!Otarasiti se bolesnika sa viju strana i pustiti da narod zivi normalno! Ne trebaju nas oni uciti životu!Znamo mi hodati, jesti, piti,poštovati komšije,znamo mi živjeti!Iskreno se radujem kada vidim ovakva razmišljanja!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Популарне поруке

Жика

Дијаложе, а шта мислиш о вашим муслиманским јунацима Насеру Орићу и сл?

Него, не волим странке, политику, али веома ценим Војислава Шешеља, од кад је у Хагу.  Ценим га и дивим му се на присебности, издржљивости, огромном послу који обавља сам, годинама, на вери, неочајању.

И надам се да ће за живота доћи својој породици, даће Бог.

Подели на овим сајтовима

Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Дијаложе, а шта мислиш о вашим муслиманским јунацима Насеру Орићу и сл?

Него, не волим странке, политику, али веома ценим Војислава Шешеља, од кад је у Хагу.  Ценим га и дивим му се на присебности, издржљивости, огромном послу који обавља сам, годинама, на вери, неочајању.

И надам се да ће за живота доћи својој породици, даће Бог.

rekoh treba se riješiti bolesnika sviju strana a ne sa jedne

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Нећемо ипак да имамо двоструке аршине. Искрено се надам,Дијаложе,да осуђујете и болеснике и екстремисте из Тихићеве СДА и Силајџићеве СзБиХ.

Upućeno je bilo za Eniza,ali i moja malenkost se našla u tom pitanju...normalno da osuđujem,lično,svakog licemjera i onog ko ne želi dobro nikome osim sebi. Ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu prepoznati da trenutna elita političara Balkana samo gleda svoje sopstvene interese i debele račune po bankama diljem svijeta. A, zavisno od ideologa ima ih koji slijepo prate svaki njihov svaki gest, i jednostavno nezna da mu ništa dobro ne donosi osim jad i čemer,a samim time i guranje u provaliju.

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Upućeno je bilo za Eniza,ali i moja malenkost se našla u tom pitanju...normalno da osuđujem,lično,svakog licemjera i onog ko ne želi dobro nikome osim sebi. Ne mogu shvatiti da ljudi ne mogu prepoznati da trenutna elita političara Balkana samo gleda svoje sopstvene interese i debele račune po bankama diljem svijeta. A, zavisno od ideologa ima ih koji slijepo prate svaki njihov svaki gest, i jednostavno nezna da mu ništa dobro ne donosi osim jad i čemer,a samim time i guranje u provaliju.

1317_womens zaista dobar i lep odgovor  !!

Samo jedno pitanje za brata Oslonca : Ako vec nismo mogli u jednoj drzavi zasto se onda osporava samostalnost Republike Srpske ?

Подели на овим сајтовима

rekoh treba se riješiti bolesnika sviju strana a ne sa jedne

Слажемо се.  :smiley:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

С тим што Шешељ и Орић не да не могу да се пореде, него Орић је убица, серијски, злочинац, а Шешељ политичар. Орић на слободи, Шешељ у затвору. Зашто?

Па како то да му за онолико година колико чами у лажном суду у Хагу, нису нашли ни један злочин или за шта га већ терете??

Подели на овим сајтовима

• Гости

Seselja terete za lupanje gluposti ! Taj covek je pravio bazene i sto sta dok je mobilisao clanove stranke ! On treba da robija za one momke koje je poslao dole a on uzivao za to isto vreme !

Ne gradi se politika na grobovima onih koje je on slao i pricao price a sam nije uradio isto

Подели на овим сајтовима

• Гости

PD to koliko je on bio na terennu mislim da moze na prste da se izbroji , neka mi BOG oprosti ako gresim !

Da sam ja i ako ikad budem u takvoj situaciji onda se komanduje "zamnom" a ne vi braco napred a ja cu da mudrujem iza vasih ledja !

Ubi nas licemerje

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...