Jump to content

Само за русофиле

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

On 16. 2. 2016. at 18:35, Рапсоди рече
Срба  из Црне Горе

kakav kompleksan i mnogoznačan pojam... istorijski, demografski, a ponajviše politikološki :(...

pitam se šta li bi Njegoš rekao..  

Подели на овим сајтовима

rach-624x487.jpg

radioboston.wbur.org

С.С са унуком

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 16. 2. 2016. at 18:41, Suncokret54 рече

... Симо, почећу и фузбал да пратим, ако треба... :)

Јашта море Сунцокрет. Ја нећу само да гледам фузбал, већ и све друге спортове где се ми и браћа Руси огледамо.  :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 16. 2. 2016. at 18:53, Дијана. рече

kakav kompleksan i mnogoznačan pojam... istorijski, demografski, a ponajviše politikološki :(...

pitam se šta li bi Njegoš rekao..  

Рекао и поново би............

Горски вијенац / посвећен Праху Оца Србије / Карађорђу/

Vidji posla cara opakoga,

koga djavo ovacemu uci:

"Crnu Goru pokorit ne mogu

ma nikako da je sasvim moja;

s njima treba ovako raditi..."

Pa im poce demonski mesija

lazne vjere pruzat postastice.

Bog vas kleo, pogani izrodi,

sto ce turska vjera medju nama ?

Kuda cete s kletnom predjedovskom ?

Su cim cete izac pred Milos

i pred druge srpske vitezove,

koji zive doklen sunca grije ?

О Кукавно Српство угашено,

зла надживљех твоја свколика ,

а с најгорим хоћу да се борим !

ili

Onamo, 'namo! je tradicionalna himna Crne Gore. Tekst himne je napisao crnogorski Kralj Nikola I, 1867. godine.

Onamo, 'namo... za brda ona

Milošev, kažu, prebiva grob!

Onamo pokoj dobiću duši,

kad Srbin više ne bude rob.  :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 16. 2. 2016. at 20:55, Рапсоди рече
Kuda cete s kletnom predjedovskom ? Su cim cete izac pred Milos i pred druge srpske vitezove, koji zive doklen sunca grije ?       О Кукавно Српство угашено, зла надживљех твоја свколика , а с најгорим хоћу да се борим !   ili   Onamo, 'namo! je tradicionalna himna Crne Gore. Tekst himne je napisao crnogorski Kralj Nikola I, 1867. godine.   Onamo, 'namo... za brda ona Milošev, kažu, prebiva grob! Onamo pokoj dobiću duši, kad Srbin više ne bude rob

Tugo naša... nisam znala za Onam' onamo i kralja Nikolu... 

Ma doći ćemo i mi koji se još (želimo da) zovemo Srbi, do toga da to više nismo.. kletva prađedovska i nama prijeti. 

Подели на овим сајтовима

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Богами Сунцокрете, када послуша ону песму  вечера, мени порасте апетит и отишао сам да њушим по фрижидеру и ако је овако касно. :D

Подели на овим сајтовима

pravoslavna-braca.jpg

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...