Goku Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Са нечим се слажем, са нечим и не, али мудрост се свакако учитељу Оби-Вану не може оспорити. За труд и искреност, од мене 9,8 RYLAH, Јанко and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Генерале! Шапка доле! Хвала на анализи! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ima jos jedna stvar, na oko sporedna, a po meni prilicno bitna: 3D efekat. Za moj pojam, ovo je nesto sasvim suvisno u ovakvim filmovima. Poenta filma kao filma je da gledaocu omoguci ono sto knjiga omogucava citaocu - da se (pre svega) misleno ukljuci u pricu, i na svoj nacin dozivi poruku koju film ili knjiga salju. 3D efekat ima itekako mesta u nekom dokumentarnom i edukativnom filmu, ali ne i u igranom. Secam se da su svojevremeno u SK prikazivali neke 3D igre (dakle, za kucne 3D monitore). Nije da to ne bih voleo da imam, ali i sami novinari su primetili da je takvo gledanje necega krajnje neprirodno, tj. Quzma je doslovce rekao - "ne mogu da zamislim ko bi duze od sat ipo maltretierao oci i mozak ovako necim, a bez ikakve potrebe". Dakle, `ocu da kazem da ovakvo naglasavanje tehnikalija i nasilno vizuelno uvlacenje gledaoca u sam film samo kvari krajnji utisak. Zato cekam da, ako Bog da, pogledam i 2D verziju, pa da onda malo saberem utiske. Милан Ракић, RYLAH and Јанко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 tj. Quzma je doslovce rekao - "ne mogu da zamislim ko bi duze od sat ipo maltretierao oci i mozak bez ikakve potrebe". Ил` како рече у последњем "Ја, играчу": "... За десет или двадесет година, када технологија омогући елегантне, суперлаке, естетски дискретне ВР наочаре без каблова, са УХД дисплејима који раде у 120 херца, батеријама које трају читав дан и електроником која прати положај зенице ока, ВР наочаре ће поново покушати да уђу у мејнстрим. Али, будите без бриге, ту ћу и даље бити ја да вас упозорим, посаветујем и помилујем као брижни очух кога никада нисте имали." obi-wan, -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 I jos nesto sam zaboravio da kazem - Cubaka. Iako je lik prilicno skroman po obimu pojavljivanja, njegova reakcija na pogibiju Soloa je apsolutno izvanredna! Ovo je, po meni, takodje jedan od momenata koji odlicno vade film i bez ostatka pripadaju filmskoj klasici. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Ima jos jedna stvar, na oko sporedna, a po meni prilicno bitna: 3D efekat. Za moj pojam, ovo je nesto sasvim suvisno u ovakvim filmovima. Poenta filma kao filma je da gledaocu omoguci ono sto knjiga omogucava citaocu - da se (pre svega) misleno ukljuci u pricu, i na svoj nacin dozivi poruku koju film ili knjiga salju. 3D efekat ima itekako mesta u nekom dokumentarnom i edukativnom filmu, ali ne i u igranom. Secam se da su svojevremeno u SK prikazivali neke 3D igre (dakle, za kucne 3D monitore). Nije da to ne bih voleo da imam, ali i sami novinari su primetili da je takvo gledanje necega krajnje neprirodno, tj. Quzma je doslovce rekao - "ne mogu da zamislim ko bi duze od sat ipo maltretierao oci i mozak ovako necim, a bez ikakve potrebe". Dakle, `ocu da kazem da ovakvo naglasavanje tehnikalija i nasilno vizuelno uvlacenje gledaoca u sam film samo kvari krajnji utisak. Zato cekam da, ako Bog da, pogledam i 2D verziju, pa da onda malo saberem utiske. Морам признати да сам својевремено жалио што нисам одгледао Аватара у 3Д (првенствено због сцена летења на змају). Међутим, после искуства са SW7 (некако ми брате изгледају неприродни, помало главати сви глумци - или ја нисам добро метнуо наочарке???) мало ми је лакнуло. Подршка за коментар. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Ekipa glumaca iz filma nadahnuto peva Star Wars medley... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nTmP0iBQUkA "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Inace, ovi` dana preslusavam i soundtrack. I ovo je, pored ove iznad, najlepsa muzika u filmu, sto se mene tice. U pitanju je izlazna scena sa Lukom, pa se zatim nastavlja kompletan medley (ono kad idu slova ). Ispod videa, pogledajte i komentare, i evo prenosim ovaj jedan, ima ljudi koji se eto slazu sa mnom u dozivljaju ovog filma... "We all know why we are here, it was an awesome scene wasn't it, one of those ones I will never forget, gotta take a trip to Ireland to find where they shot it" https://www.youtube.com/watch?v=3kAwSL4WjQA "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Ромејац, Pontifex Emeritus and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ево једне занимљиве, надуго и нашироко описане теорије, али мислим да је вриједна читања.Човјек образложио у стилу Оби-Вана, овог нашег форумашког, 5ица за труд, а није баш и да није утемељио на чињеницама. Наравно, ако можете прогутати реинкарнацију drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Evo, sto da ne pogledate, sva su jaja u jednu korpu metuli (kad kazem korpu, mislim na video). Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 On 2/12/2016 at 23:20, Јанко рече Морам признати да сам својевремено жалио што нисам одгледао Аватара у 3Д (првенствено због сцена летења на змају). Међутим, после искуства са SW7 (некако ми брате изгледају неприродни, помало главати сви глумци - или ја нисам добро метнуо наочарке???) мало ми је лакнуло. Подршка за коментар. Koji ste vi (Obi i ti) kiklopi, bre?! Pa, cemu vam sluze te stereo oci, OMG, da popunjavate sudoku? A, vidim i ovi admini, cim vam nisu pobrisali te vase komentare, kriju se iza nekog kao doprinosa nekoj kulturi dijaloga, sta li?! Svaki se film ima izvesti jajcanom temperom na prethodno pripremljenoj lipovoj dasci... Pretpostavljam da ni Gravity niste gledali sa djozlucima, je l da? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Svaki film sa 3d djozlama je ludilo http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 7 hours ago, drvce рече Koji ste vi (Obi i ti) kiklopi, bre?! Pa, cemu vam sluze te stereo oci, OMG, da popunjavate sudoku? A, vidim i ovi admini, cim vam nisu pobrisali te vase komentare, kriju se iza nekog kao doprinosa nekoj kulturi dijaloga, sta li?! Svaki se film ima izvesti jajcanom temperom na prethodno pripremljenoj lipovoj dasci... Pretpostavljam da ni Gravity niste gledali sa djozlucima, je l da? Ма ја сам само олињали вероучитељ са једну плаћу и три деца. С њима у бијоскоп у ЗД на цртаћи, а Гравидитет и остало на Филмољупци. Еве пре неко вече била приказа Ип мана 3 (јој што бије) а ондак да засладим ЕхМашинком (море, онај бије а ова уби ко зеца. Занимљива порука). И немо да се вређамо. Метузалем, јок киклоп. А ако ти жао ти ми буди спонзор за сваку 3Д, нећу се браним. drvce and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука