obi-wan Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Evo izvol`te ovde, mi koji nismo jos gledali pridruzicemo se kad pogledamo, ako Bog da... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Super ! Nemam sad vemena, kasnije se pridružujem diskusiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Pa šta bi ? Dakle, meni je film dobar, legao mi je onako baš. Podseća me dosta na originalnu trilogiju. Kilo Ren (mislila sam da je Darth Revan) mi je bio šok, najpre sam mislila da je to Leja (valjda zato što traži nestalog Luka, a i ono tantrumsko razbijanje svega oko sebe liči na ispad žene u PMS-u ). Kako je film odmicao, Leja je odbačena kao lik iza maske. Otkrivanje lica pomenutog lika bilo je takođe nešto što nisam očekivala. Ružan je, sa maskom i bez nje. Pošto je mlađi, nije me se dalje dojmio u filmu, osim što je kreten. Ubistvo Han Sola me šokiralo, nisam očekivala. Intrigira me da li je Rej kćerka Leje i Han Sola, s obzirom da poseduje silu. A,da - forica sa Finom i BB8-om, kad mu ovaj pokaže a BB8 njemu upaljač :smeh1: :smeh1: :smeh1: Nemam sad vremena za dalje, pišem kasnije. Goku, Agnostik and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Sad sam citao neke podatke iz knjige koja je izasla u vezi filma. Tu Rej i Poe se upoznaju i izgleda se jedni drugom svidjaju. Nije valjda opet varijanta dva muskaraca hocu jednu zenu. Na kraju ce ispasti da je Finn jos brat od Rey. Sta se tice porekla Reya jasno mi je da je to cerka Luka. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Sta se tice porekla Reya jasno mi je da je to cerka Luka. I ja sam to pomislio. Ipak ju je neko ostavio na onoj planeti i ona čeka da se vrati po nju. Dakle ili Hanova i Leina (što sam pomislio na početku, a što otpada ) ili Lukova, što je vjerovatnije, ali ipak nekeko previše očigledno. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 -Zacudilo me da je Finn uspeo da se lema sa Kylo Renom, a da mu ovaj ne o'sece ruke do lakata ili nesto jos gore... Random truper dizadje na crtu sithu bez letalnih posledica? Ajd da razumem kuljanje talenta Sile u Reyi i da moze jos nesto i duradi protivu treninranog sitha... -Svidelo mi se Kyl Renovo zaustavljanje puskinog zraka u letu, oho, posmislih, tamna strana je jos uvek zavodljiva! -Svidelo mi se Reyino koriscnje The Voice-a kao da je punokrvna Bene Gesserit! Odmah sam je zamislio glatko obrijanu! -Maleni Robotic BB-8 je simpa. Mada bih voleo da vidim kako HK-47 topi i unistava mitbegove levo i desno. -Ako Cubaka u narednom delu ne rascereci nadobudnog sitha svojim dlakavim rukama, razocaracu se. -Ocekujem da je prvolik holograma onog Sith Lorda visok koliko i Master Yoda. Agnostik, ivanaika and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Pa objasnio je, ceo razvojni put od deteta, preko mladog džedaja do Dart Vejdera. Vrlo lepo i vrlo jasno. Mladi dzedaj je prikazan kao zaesci retos, pukom srecom je izrastao u respektabilnog Dart Vejdera. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 па тек ова огавна политичка коректност са црњом, који ни сам не зна шта хоће. имбецилно! I Mace Windu je bio crni brat dzedaj, nemoj tako. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Да не бих покварио онима који нису гледали, када сам гледао старе епизоде имао сам жељу да их поново гледам и дан данас увек могу да гледам свих 6 епизода. Овај 7. део не бих поново гледао. Можда за неко време када бих заборавио детаље филма. Другим речима, није оно што сам очекивао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 а џедаји се тренирају од раног детињства. но, сад су доказали да је то све беспотребно, јер школа може и да се прескочи. Sila je to, ne da se u skolse klupe i nastavne jedinice sabiti. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Да не бих покварио онима који нису гледали, када сам гледао старе епизоде имао сам жељу да их поново гледам и дан данас увек могу да гледам свих 6 епизода. Овај 7. део не бих поново гледао. Можда за неко време када бих заборавио детаље филма. Другим речима, није оно што сам очекивао... Cim nam staaaro vreme postane neprevazidjeno, znaci da smo omatorili debelo. Mozemo o Lukasu sve najgore i da je za masne pare prodao fransizu, ali on se odrekao svog (zivotnog) dela, prepustio ga drugima. Ne mislim da je to izraz defetizma, nego nade. Ламех је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Значи онај један нађе Вејдерову маску... ццц ... И онда га Хан Соло нађе... ццц ПУ ... И онда он убије Хан Солоа... ццц ... И онда то Чубака све види... ццц ПУ ... И онда то види и онда једна женска... ццц ... што се у филму појављује и има Силу у себи... ццц ПУ ... И онда креће тотална освета! Zero, Aquilius Cratus, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Значи онај један нађе Вејдерову маску... ццц ... И онда га Хан Соло нађе... ццц ПУ ... И онда он убије Хан Солоа... ццц ... И онда то Чубака све види... ццц ПУ ... И онда то види и онда једна женска... ццц ... што се у филму појављује и има Силу у себи... ццц ПУ ... И онда креће тотална освета! Da, daleko bilo, postoje svetlosne sablje uopste ne sumnjam da bi se fanovi tog tipa zaista pojavili u bioskopima sa istim alatkama. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Нем поима, филм квалитетно одрађен баш, само има превише акције за мој укус, а премало пажње обратили на саму причу у овом наставку. У суштини није лоша прича, само на почетку изгледа нисам пазио кад су ишла она слова, па молим за помоћ: Наиме, некако сам сконтао да је Први ред настао од неких рециклажа Имеприје и да је у неким забаченим угловима некаквих свемира и тлачи јадну рају. Ал нисам сконто одакле принцеза и сви они, сад опет побуњеници као, кад они имају своју Републику која је победила Империју? Кој ће мој они сви тамо, и који мој једна принцеза да буде генерал? Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2015 Глед`о филм у 3Д-пун утисака... Свакако! Скроман допринос читавој причи од мог класића мј Роберта Јелена, пилота-џедаја, који је пре неки дан на небу над Батајницом имао блиски сусрет са Империјалним ловцем... Плутон, Srdjan, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука