Jump to content

Vaše mišljenje o forumašu/forumašici :)

Оцени ову тему

Ayla

Препоручена порука

Kao što vidite, ovo je razbibriga. Ne unosite se preozbiljno, ne koristite priliku da pokažete svoju netrpeljivost prema bilo kome, već dajte onaj nabolji dio sebe, dok komentarišete forumaše.
Kada postavite komentar, na ime forumaša u prethodnom postu, postavite i vi ime sledećeg.
Hvala. :)

Jessy? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 288
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ocekujes da se Jessy javi ili da mi kazemo misljenje o njoj?

Ona je meni apsolutno predivna... Bas predivna, ne nalazim drugu rec. Bila bi mi cast da je upoznam.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Simpa tema :)

Odmerena,fina,voli duhovna predavanja,postavlja lepe teme i ima uvek lepu profilnu sliku 1306_womens

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

О Џеси јел

Пошто ја уместо мозга имам осећаје, могу само да осећам.

Џеси осећам да је права дама, шармантна, фина, добра, одмерена никада  дегутантна, једна зрела и самосвесна личност.  :sunce:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Da objasnim ponovo. :)

Postavite komentar, i ime sledećeg forumaša.

Jedan post, jedan forumaš....i tako redom, po vašem izboru.

Jessy? 

Moj prvi prijatelj na ovom forumu, podrška i veliki oslonac. Hvala joj na tome. :)

Rilah?

Подели на овим сајтовима

Све најбоље, форум без њега не би био исти.

Фибл? 

Skroman covek prvo i pre svega! :ani_biggrin:

volim kad je neko skoro uvek raspolozen da odgovori kroz salu kao Rilah,zaista je bitan deo foruma :)

Fibl brate ,promeni taj avatar ka' te molim :)  Inace isto sve najbolje,neupadljiv a tu je ,nikad frka,nikad drama 0703_read:)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Kada gledam tvoje lice
uvijek osjetim vedrinu
koju nosi ljetna noc
dodirnem li tvoje ruke
uvijek osjetim toplinu
koja mi je dala moc

Ајла?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Ayla, mozda je bolje da se ne navodi ime sledeceg forumasa, nego da ja sad kazem misljenje o tebi a sledeci o men...

таква тема већ постоји :)  https://www.pouke.org/forum/topic/38295-%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B4/

дакле...Ајла?

Измењено од Дијана.
Dopunila linkom teme :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...