Ayla Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Kao što vidite, ovo je razbibriga. Ne unosite se preozbiljno, ne koristite priliku da pokažete svoju netrpeljivost prema bilo kome, već dajte onaj nabolji dio sebe, dok komentarišete forumaše.Kada postavite komentar, na ime forumaša u prethodnom postu, postavite i vi ime sledećeg.Hvala. Jessy? Рапсоди, JESSY, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Ocekujes da se Jessy javi ili da mi kazemo misljenje o njoj? Ona je meni apsolutno predivna... Bas predivna, ne nalazim drugu rec. Bila bi mi cast da je upoznam. Драшко, JESSY, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Simpa tema Odmerena,fina,voli duhovna predavanja,postavlja lepe teme i ima uvek lepu profilnu sliku JESSY, keka and Rassoban је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 О Џеси јел Пошто ја уместо мозга имам осећаје, могу само да осећам. Џеси осећам да је права дама, шармантна, фина, добра, одмерена никада дегутантна, једна зрела и самосвесна личност. Драшко, keka, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Da objasnim ponovo. Postavite komentar, i ime sledećeg forumaša.Jedan post, jedan forumaš....i tako redom, po vašem izboru. Jessy? Moj prvi prijatelj na ovom forumu, podrška i veliki oslonac. Hvala joj na tome. Rilah? JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Rilah? Све најбоље, форум без њега не би био исти. Фибл? Лапис Лазули, ivanaika, Таша and 8 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Nije mi poznat nik...žao mi je.Tvrtko? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Nije mi poznat nik...žao mi je. Feeble Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Све најбоље, форум без њега не би био исти. Фибл? Skroman covek prvo i pre svega! volim kad je neko skoro uvek raspolozen da odgovori kroz salu kao Rilah,zaista je bitan deo foruma Fibl brate ,promeni taj avatar ka' te molim Inace isto sve najbolje,neupadljiv a tu je ,nikad frka,nikad drama Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Da objasnim ponovo. Postavite komentar, i ime sledećeg forumaša. Jedan post, jedan forumaš....i tako redom, po vašem izboru. Deni? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Kada gledam tvoje liceuvijek osjetim vedrinukoju nosi ljetna nocdodirnem li tvoje rukeuvijek osjetim toplinukoja mi je dala moc Ајла? Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @Ayla, mozda je bolje da se ne navodi ime sledeceg forumasa, nego da ja sad kazem misljenje o tebi a sledeci o men... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Otvori takvu temu, neka bude više razbibrige. Dijana? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 (измењено) @Ayla, mozda je bolje da se ne navodi ime sledeceg forumasa, nego da ja sad kazem misljenje o tebi a sledeci o men... таква тема већ постоји https://www.pouke.org/forum/topic/38295-%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B4/ дакле...Ајла? Измењено Децембар 26, 2015 од Дијана. Dopunila linkom teme :) Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Dati je sve jasno...ne bih upućivala i korigovala više. Pomaži , @@Снежана,vidim da si shvatila. Hvala Dijana? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука