Лапис Лазули Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Добро дошли Ово је тема где можете да се инспиришете и да ме инспиришете. Питањима,изјавама,критикама,закључцима,племенитим мислима,шалама,безразложним хејтом,ничим или нечим изазваним фрустрацијама,болним асоцијацијама,озбиљним дубоким суштинским вредностима,невезаним темама те неограниченим стилом изразавања...тема на којој не можете погрешити ма шта да поставите или напишете. нека инспиратиФ буде са вама! Iulianus, Рапсоди, Фидер and 11 осталих је реаговао/ла на ово 13 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 За почетак мало музике Иван Ивковић, GeniusAtWork and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Folt Bolt https://www.facebook.com/TheFoltBolt/?fref=ts Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Kad smo već kod Schiller-a ova mi je omiljena: Ayla , Лапис Лазули and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Film o inspiraciji! -"I was there to push people beyond what's expected of them. I believe that's an absolute necessity." -"There are no two words in the English language more harmful than 'good job'." Milica Bajic, Рапсоди, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 On 15. 12. 2015. at 15:33, Kratos рече Kad smo već kod Schiller-a ova mi je omiljena: Ti bar znas ,ja u opste ne mogu da se odlucim koja mi je omiljena.... Кратос је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 svetlucavi gifić http://33.media.tumblr.com/71372151fb6012f584ff3cf6118a6c7b/tumblr_ns1w7nnTXn1qe6mn3o1_500.gif GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 A za šta tražiš inspiraciju?Za novu sliku? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 On 15. 12. 2015. at 15:38, Лапис лазули рече Film o inspiraciji! -"I was there to push people beyond what's expected of them. I believe that's an absolute necessity." -"There are no two words in the English language more harmful than 'good job'." Гледала , одличан. АлександраВ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 On 15. 12. 2015. at 15:33, 'Kratos рече Kad smo već kod Schiller-a ova mi je omiljena: Мене подсети на Лидија Миленковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Тренутно ми је само на памети како бих основао пост панк бенд "rage against the besmisao" или ти "нећу да будем шоњо, нисам мејнстример"... асоцијација на неке догађаје од данас на послу Џуманџи and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Gde cete za Novu ? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 On 15. 12. 2015. at 17:18, Kratos рече A za šta tražiš inspiraciju?Za novu sliku? Za sve I za kuvanje(upravo) i za obacenje i za druzenje i za slikanje i za....sve Кратос and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 On 16. 12. 2015. at 0:07, Драшко рече Тренутно ми је само на памети како бих основао пост панк бенд "rage against the besmisao" или ти "нећу да будем шоњо, нисам мејнстример"... асоцијација на неке догађаје од данас на послу Драшко је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Како обичаји налажу у нас Срба, мали поклончић за дуговечност теме чини ми се да мачкољубац, ако сам погрешио реци, сачувао сам рачун па могу да заменим за кучиће, прасиће, паткице... javor, Paradoksologija, Лапис Лазули and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука