Jump to content

Митрополит Амфилохије - актуелности и догађаји

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 15. 7. 2012. at 11:49, Dragi рече

Mislim da ako Bog dadne i mi ćemo jednoga dana kao sjedinjena Srbija da budemo u sastavu NATO ili u jednoj naslednoj organizaciji. Umesto u EU mi bi trebali pre u NATO, jer EU je samo NATO-vazal bez ikakvog prava..

Dobro, možda su rane još sveže, ali nezaboravimo da nema koga s kim nismo ratovali, te ako sa svima njima gajimo neprijateljstvo, ko nam onda ostaje? Šta više, i međusobom smo ratovali, pa da se molimo Bogu da i mi raspadnemo?

Ne treba se, dakle, moliti za raspad NATO, nego da postane bolja i pravednija nego što je danas.

Шалиш се ?

Докле год постоји један од нај-агресивнијих војних савеза у историји човечанства као што је НАТО са светским силеџијом ( САД ) као својим врховним командантом тешко да ћемо моћи да повратимо окупиране територије.

Ми нисмо ратовали против американаца ( штавише, жртвовали смо се спасавајући их у другом светском рату ), енглеза, француза....., једино ако њихово бомбардовање наше земље у више наврата не сматраш ратом ?

Како да неприжељкујемо распад окупаторских снага без којих би шиптари са Косова и Метохије били примерни грађани републике Србије ?

Подели на овим сајтовима

Ма даће Бог да ће НАТО да се распадне ! Подржавам преосвећеног Митрополита Амфилохија у потпуности и његову изјаву АПСОЛУТНО !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 12:08, nedeljko рече

Како да неприжељкујемо распад окупаторских снага без којих би шиптари са Косова и Метохије били примерни грађани републике Србије ?

Daleko im lepa kuća i srećan im put.

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 11:51, Auror рече
Nada se tuđoj nesreći.
Pa evo i ja se nadam raspadu kako NATOa tako i EU, pa ne mislim da je to nadanje tudjoj nesreci, nego bas naprotiv - nadanje sreci kako ljudi koji zive u drzavama clanicama tih organizacija, tako i ostatku sveta...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 12:14, Александар Богдановић рече

Pa evo i ja se nadam raspadu kako NATOa tako i EU, pa ne mislim da je to nadanje tudjoj nesreci, nego bas naprotiv - nadanje sreci kako ljudi koji zive u drzavama clanicama tih organizacija, tako i ostatku sveta...

Rusi i ostali ne kukaju što su SAD gazde i siledžije u svetu zato što je to nepravedno nego zato što oni to nisu.

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 12:16, Auror рече
Rusi i ostali ne kukaju što su SAD gazde i siledžije u svetu zato što je to nepravedno nego zato što oni to nisu.
Ne razumem. To sto smatram da su NATO i EU losi, ne znaci da smatram da Kina ili Rusija nisu takodje losi (ili cak gori)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 12:20, Александар Богдановић рече

Ne razumem. To sto smatram da su NATO i EU losi, ne znaci da smatram da Kina ili Rusija nisu takodje losi (ili cak gori)...

Power always finds a place to rest it's head.

A šta je sa onim "voli svoje neprijatelje" i to?

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 12:26, Auror рече
A šta je sa onim "voli svoje neprijatelje" i to?
Ne razumem kakve to veze ima sa ovim? NATO i EU nisu moji neprijatelji, to su samo neke politicke organizacije, a nisam rekao da bih voleo nekakvu nesrecu ljudima koji vode te organizacije (mada ni te ljude ne smatram svojim neprijateljima)...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 10:50, srdjank рече

Podgorica -- Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ponovo se usprotivio ulasku Crne Gore u NATO i izrazio nadu da će se Severnoatlanski savez raspasti.

12150651715002963d22b33380669609_orig.jpg

"U Boga se nadam da Crna Gora neće u NATO, koji nas je bombardovao", kazao je mitropolit Amfilohije, prenosi list Dan. Mitropolit smatra da bi Crna Gora, ulaskom u NATO, samo postala šraf u toj militarističkoj organizaciji koja, kako je naveo, danas vrši nasilje nad svetom.

Zar treba da pomognemo da se "tomahavci" i bombe pretoče u raonike i druge alatke za obradu zemlje i unapređenje društva i ljudske zajednice, kazao je mitropolit Amfilohije nakon osveštanja hrama Svetih vračeva Kozme i Damjana u mestu Ratiševina, kod Herceg Novog.

On je, kako prenosi list Dan, izrazio nadu da će se NATO raspasti. "Daj Bože našim glavarima mudrosti da pomognu Evropljanima i Amerikancima da se rasformira NATO. To bi bio najveći doprinos Crne Gore Evropi i svetu", kazao je mitropolit Amfilohije.

Kao military face-u, zanima me šta mislite o temi?

паметно збори

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

On 15. 7. 2012. at 11:49, Dragi рече

Mislim da ako Bog dadne i mi ćemo jednoga dana kao sjedinjena Srbija da budemo u sastavu NATO ili u jednoj naslednoj organizaciji. Umesto u EU mi bi trebali pre u NATO, jer EU je samo NATO-vazal bez ikakvog prava..

Dobro, možda su rane još sveže, ali nezaboravimo da nema koga s kim nismo ratovali, te ako sa svima njima gajimo neprijateljstvo, ko nam onda ostaje? Šta više, i međusobom smo ratovali, pa da se molimo Bogu da i mi raspadnemo?

Ne treba se, dakle, moliti za raspad NATO, nego da postane bolja i pravednija nego što je danas.

после ове твоје изјаве...тачно човек да се замисли .. колико је твој капацитет расуђивања и почињем да мислим да ти са Србима немаш никакве везе...и да стварно мислим да си све сам не Србин...

као што си и сам некада писао...

а посебна прича... колико уопште имаш основног политичког и геоплитичког образовања...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Па лепо је рекао митрополит, није позивао ни на какву несрећу или освету већ да саме те државе увиде да то не ваља и расформирају те организације. Врло сличан став има и Рон Пол.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...