Jump to content

Митрополит Амфилохије - актуелности и догађаји

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Pa posto si rekao da zakljucujes da nemam dece zato sto sam odreagovala samo na roditelje, tj. za roditelje sam rekla da bi mi bilo krivo (da se rastanu, a ne da budu homoseksualci, prim. aut.  0442_feel), zakljucih da bi pomislio da imam dece jedino kada bih rekla da bi mi bilo krivo da mi deca budu homoseksualci... posto sam inace rekla da bi mi bilo svejedno.

Opet ne razumem kako su mogli organizatori parade da budu krivi za nasilje drugih ljudi  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa posto si rekao da zakljucujes da nemam dece zato sto sam odreagovala samo na roditelje, tj. za roditelje sam rekla da bi mi bilo krivo (da se rastanu, a ne da budu homoseksualci, prim. aut.  0442_feel), zakljucih da bi pomislio da imam dece jedino kada bih rekla da bi mi bilo krivo da mi deca budu homoseksualci... posto sam inace rekla da bi mi bilo svejedno.

Opet ne razumem kako su mogli organizatori parade da budu krivi za nasilje drugih ljudi  :drugarstvo:

Погрешно си закључила..полако стрпљиво, па ако и не будемо комуницирали у доба кад будеш имала децу, сетићеш се нашег разговора...сигурно 1405_love

Па једноставно, нису је довољно добро припремили у смислу, о коме сам већ писао...а притиснути роковима које је инвеститор поставио, као и било који посао, мора се извршити што пре, без размишљања о последицама...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Уопште није тако, да је неко крив због свог постојања. Него се ради о провокацијама, о изазивању. Ако ја тебе провоцирам, наравно да сам крив што сам те разјарио и што хоћеш да ме бијеш. Не морам ја тебе да ударим да би ти узвратио, довољна је реч, која може да ошине више од бича. А педери су и те како агресивни, барем на медијима, из удобности свог дома (сетите се вазелина за Уроша, губљења невиности Београда исл). И тај пешчаник, погледајте само колико су они агресивни, и насилни, можда и више од тих хулигана.

Koliko god da je bilo ko bilo koga provocirao, onaj koji je prebio je morao da odluci da to uradi.

A to je njegova odgovornost.

Наравно, крив је онај који провоцира, а крив је и онај који је испровоциран. Педери су провоцирали све нас, али није свако узео батину да их бије.

Наравно, држава је требала да забрани провокаторски скуп. То је исто када би у Београду хрватска мањина организовала дан домољубске захвалности и славили Бљесак и Олују, или када би шиптари организовали прославу бомбардовања Србије. Или када би ми у Вуковару славили дан када смо ослободили Вуковар од усташа.

Подели на овим сајтовима

Христос није тукао грешнике. Нити је коме саветовао.   

....

Не схватам шта тиме хоћеш да кажеш. Да митрополит саветује да се туку грешници? Или да је то рекао.

Читаво насиље је било усмерено против скупа, не против појединца. Већина ту није дошла да би тукла педере, него да искажу своје противљење промовисању њихових вредности, промовисањем греха за врлину, проглашавањем срамоте за понос.

Постоји толико њихових кафића у граду где се они скупљају, па не видим да било ко иде тамо да их туче зато што су грешници.

Подели на овим сајтовима

Mitropolit je dekao da smo svi krivi za sve. Nije isključio ni odgovornost demonstranata, ali je naglasio da najveću odgovornost snosi oraganizaror parade srama.

Mi nekako svi zajedno hoćemo slobodu bez odgovornosti.

Dakle,ja sam slobodan da radim šta hoću, ali kad stvari krenu nizbrdo onda je neko drugi kriv. Mi moramo biti odgovorni za posledice svoga izbora. Dakle ,najveću odgovornost snose organizatori parade srame a zatim policija pa demonstranti. Policija tj.država, što su paradu dozvolili.

Ali ja mislim i da smo svi odgovorni kao narod,što se ovo desilo. Da smo u duhovnom smislu mnogo nisko pali kad je Gospod dozvolio da se ovo desi.Taj užasni duhovni smrad je zagadio Srbiju,kao što reče mitropolit. Zagađeni smo,zatrovani  i ovo je početak naše duhovne smrti,našeg kolapsa narodnog. Definitivno rušenje naše narodne duše koje su započeli komunisti,bojim se da će današnji režim da dovrši.

Подели на овим сајтовима

Христос није тукао грешнике. Нити је коме саветовао.  

....

Не схватам шта тиме хоћеш да кажеш. Да митрополит саветује да се туку грешници? Или да је то рекао.

Читаво насиље је било усмерено против скупа, не против појединца. Већина ту није дошла да би тукла педере, него да искажу своје противљење промовисању њихових вредности, промовисањем греха за врлину, проглашавањем срамоте за понос.

Постоји толико њихових кафића у граду где се они скупљају, па не видим да било ко иде тамо да их туче зато што су грешници.

Управо како је написано. Све изјаве представника Цркве су биле инспирисане Христом. Да смо Христови, били бисмо кадри да организујемо мирне протесте и у Православном духу. А протести су прошли како су прошли.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Prica "krivi su jer provociraju" nemoze da prodje ni u ludilu ako drugo ne  zato sto je protiv ustavna. Sad

se pokazuje ono sto su mnogi govorili  2006. da ne treba podrzati ustav samo zato sto pise de je kosovo

deo Srbija jer ima u sebi puno rupa i kontradiktornosti koji mogu dovesti do ovakvih i slicnih zavrzlama.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Постављена слика

Божићна порука Митрополита Амфилохија - РТЦГ (видео)

Гости :

о.Велибор Џомић (свештеник СПЦ-е)
Стево Вучинић (циркусант и главни акробата црногорског првославног циркуса)
Милорад Поповић - књижевник
Суљо Мустафић - Бошњачка странка

http://rtcg.me/arhiva/audio-video-arhiva.html

са десне стране,видео од 13.01.2011.
Подели на овим сајтовима

Немојте се зачудити када чујете Вучинића и Поповића,менталитет новопечене црногорске нације је у 40% случајева управо такав,нажалост,поражавајуће јадан и приглуп.

Подели на овим сајтовима

Немојте се зачудити када чујете Вучинића и Поповића,менталитет новопечене црногорске нације је у 40% случајева управо такав,нажалост,поражавајуће јадан и приглуп.

Да, брате, јесте ово страшно. Требало би упозорити некако јасније да је у питању нешто толико бласфемично: ако се то чини за расколничке изјаве, онда би требало још више упозорити на ове богоборачке.
Подели на овим сајтовима

Поповић који је у граду у којем живи и делује познатији као ''Мртви Нијемац'' је првобитно био избацивач у кухињи фабрике ''Обод'', пошто је имао школе за толико посла. Након повратка из Швајцарске постао је значајна личност у ''културном животу пријестонице''. О његовом образовању и интелигенцији је довољно послушати овај део у којем објашњава зашто не пошује Светог Саву. То колико познаје историју народа којем наводно припада показује незнање везано за Крста Зрна Поповића!

Свака част митрополиту на дводеценијској одбрани Цркве Христове у јединој бољшевичкој земљи у Европи.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Мене овај раскол у ЦГ (верски и политички(национални)) превише боли да би могао културно д искуцкам шта мислим..

Само се искрено надам да ће милогорска секта оговарати пред Богом и Краљем Николом кад тад!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...