Jump to content

Горјана Маринковић или кретенизам српске политичке сцене

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Не знам,да ли плакати или се смејати,али ова држава будућности нема... joooj

https://www.youtube.com/watch?v=-6NWJYneXls

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Боље се смејати, да не бисмо писали...како да кажем...пером очаја!   :dedica:

Подели на овим сајтовима

Само да додам,кажу да је дотична дипломирани комуниколог са мегатренда... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Спаси нас, Боже, како знаш и умеш...

Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас. ...

Подели на овим сајтовима

Да не буде да је Горјанчица једина, ево још пар примера наших светлих напредних омладинаца.   :ani_biggrin:

Армин Меховић, 25 година, члан Љајићеве СДП, пре пар дана постављен за директора ЈКП 'Паркинг сервис' у Новом Пазару. Директорско место му је први посао у животу.

Линк

Дијана Хркаловић, 28 година, СНС, постављена за начелника Управе криминалистичке полиције МУПа Србије, једно од најодговорнијих места у полицији. Има радно искуство од 9 месеци: 6 у БИА и 3 месеца била заменик шефа кабинета Небојше Стефановића.

Подели на овим сајтовима

Да не буде да је Горјанчица једина, ево још пар примера наших светлих напредних омладинаца.   :ani_biggrin:

Армин Меховић, 25 година, члан Љајићеве СДП, пре пар дана постављен за директора ЈКП 'Паркинг сервис' у Новом Пазару. Директорско место му је први посао у животу.

Линк

Дијана Хркаловић, 28 година, СНС, постављена за начелника Управе криминалистичке полиције МУПа Србије, једно од најодговорнијих места у полицији. Има радно искуство од 9 месеци: 6 у БИА и 3 месеца била заменик шефа кабинета Небојше Стефановића.

:dubok-uzdah: 

kad me doticna koleginica zvala da se prikljucim novoosnovanoj stranci, posto im fali obrazovanog kadra, ja odbila :)

ko zna gde bih sad bila :D

66.jpg

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...