Grizzly Adams Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Мислим да је скроз исправно, чак и потребно да се хришћанин бави неки физичким вежбама које му могу помоћи у смирењу. Слажем се 100%. Бог је човеку дао ово тело, јесте да је привремено, али исто имаш задатак да га чуваш и одржаваш. Као што одећу пазиш па не идеш поцепан и неуредан около. Deja Vu, Ignjatije, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Молио бих због дуовне користи да се моја писања гледају кроз призму моје циничне личности. Све остало што пишем, сем тог цинизма, Бог виде и рече да је врло добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 @@Жељко, Амин! Баба је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Ма добро је то, барем ниси кађен разним травама кад си био дете ко ја. Оно што си испричао о травкама први пут чујем, а веома се интересујем за тај дервни српски окултизам. Мораћеш то посебну тему па подробно испричати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 @@Adelaida, Ма шалим се, у праву си, ниси се лепо изразила. Свакоме нека друга активност одговара, по мени пливање обухвата све. Paradoksologija, Adelaida and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Ja koliko shvatam hrišćansko smirenje je smatrati sebe uvek nižim od drugih,davati veću čast drugome nego sebi samom. Љубљени, не угледај се на зло, него на добро. Који добро чини од Бога је, а који зло чини није видео Бога (З.Јн.11). У братољубљу будите једни према другима нежни; чашћу чините једни друге већим од себе... Имајте мир са свима људима (Рим.12,10; 18) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 астара Каква је ово реч? Човек Жоја, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Ja koliko shvatam hrišćansko smirenje je smatrati sebe uvek nižim od drugih,davati veću čast drugome nego sebi samom. Љубљени, не угледај се на зло, него на добро. Који добро чини од Бога је, а који зло чини није видео Бога (З.Јн.11). У братољубљу будите једни према другима нежни; чашћу чините једни друге већим од себе... Имајте мир са свима људима (Рим.12,10; 18) Има ту две различите ствари са сличним именом - смирење и смиреност. Баба је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Свакоме нека друга активност одговара, по мени пливање обухвата све. De si sestro iz sekte plivologa! Снежана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Plivaš na moru i moliš se Posejdonu da ne aktivira neki cunami.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Za mene smirenje, hriscansko, obuhvata mnogo: Tipa da ne ropcem kad na mene navale iskusenja, vec da od srca blagodarim Bogu sto mi ih salje jer cu garant neku pouku izvuci i lekciju nauciti, a i Bog me smatra dovoljno jakom da to savladam...pa ko sam ja onda da Bogu protivurecim? Zatim da savladam jezik svoj kad baba koja je redovna na Liturgiji, posvecena....izadje iz crkve i opsuje musavo, bosonogo romce koje zicka u crkvenom dvoristu. Da se savladam od osudjivanja vernih koji pre pricesca puse u dvoristu crkve. Da prekinem dalje da nabrajam i zamolim Boga da mi oprosti na mojoj slabosti koja me obuze u ovom trenutku.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Удри! Тако ђед говорио па то покупио од њега. А чија је то реч? (Само немој рећи: ђедова.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Bog ne kuša... Nijedan kad se kuša da ne govori: Bog me kuša; jer se Bog ne može zlom iskušati, i On ne kuša nikoga; 14 Nego svakog kuša njegova slast, koja ga vuče i mami. 15 Tada zatrudnevši slast rađa greh; a greh učinjen rađa smrt. 16 Ne varajte se, ljubazna braćo moja! Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Оно што си испричао о травкама први пут чујем, а веома се интересујем за тај дервни српски окултизам. Мораћеш то посебну тему па подробно испричати. Писао сам раније о томе, питао за те мађије јер ме посебно интересује како то ради, пошто као да има неког ефекта, али никог није занимало. Ајд ова трава то се може психолошки објаснити, али имаш оно неке клетве, нека чудеса, неко шапутање које као да делује на људе. Мене интересује како, јер ја кад мојој баби и кеви кренем да објашњавам да су те травке паганска глупост, он кажу како то делује, дете се више не плаши мирно, резултати ту. Ако даје неке разултате и има ефекта, онда брале мој можемо то боље да испитамо. Да су ту неки демони ко што Мики прича, нонсенс, вероватно психолошки феномени, али како нечија клетва може деловати на некога са 20 км даљине и тог неког никад чуо и видео није? Или не знам типа зло око. Дошла нека циганка код нас нешто и одмах моје поче глава да боли после, циганка крива има зло око, пале се траве и после 5 минута сви хепи. Статистичка вероватноћа делује као добро објашњење, обична случајност наишла циганка са чудним очима, и главобоља, али има хиљаде ситуација када са том циганком није било главобоље. Али тим објашњењем нисам баш задовољан. Писаћу касније о томе боље, не знам ни сам пуно, сад немам времена. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Bog ne kuša... Dobro de, ne salje nego dozvoljava...aj sta cepidlacis Баба је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука