Deja Vu Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Једног сам ја срео а колико их је заиста нисам водио статистику. А што не би могао демон ући кроз јозу? Па може и кроз обичан препад а камоли кроз јозу. Па може и док пишеш на Поукама, али није то пресудно, сад ако се бавиш јогом већа шанса да закачиш неког демона. Можда неку баш луду јогу која има неке призивајући мантре шта већ, али ову обичну тешко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 А што не би могао демон ући кроз јозу? Па може и кроз обичан препад а камоли кроз јозу. Kroz kakav prepad ? Zeljko , uozbilji se . Imam neki predosecaj . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Ово је једна веома добра дефиниција. АЛИ брате сви знамо да данас захваљујући таблоидном новинарству езотерија једино значи окултизам + којешта из магије. Slazem se. Jedino smatram da je ovo prilika da se istakne da te stvari, ta licna iskustva, koja ljudi traze u bacanju madjija postoje unutar hriscanstva i mogu se praktikovati bez da se izvode kerefeke. Дијана., Баба and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Аквилијус Кратус, велики мајстор 33. реда шкотске кока кола ложе, објаснио. Било какво бављење унутрашњим психичким и духовним стварима, значи кад легнеш у кревет у бленеш у плафон проматрајући саму себе као неки почетни корак, или кад кренеш да радиш нешто на себи, да промениш ставове, поглед на свет и саму личност путем молтиве, медитације, поста, учествовањем у литургијском животу. Ако сам добро погодио. To su masoni. Mi iluminati se ne delimo na skotske, francuske i meksikansko-peruanske loze. Deja Vu and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 http://www.svedokverni.org/pravoslavni-pogled-na-jogu/ Архимандрит Софроније (Сахаров) се у младости бавио јогом – не само физичким вежбама, већ и дубоком медитацијом – више од седам година свог живота. Касније се покајао и поверовао у Христа, временом је постао и монах на Светој Гори Свјатејши Патријарх Московски и све Русије Кирил, говорећи на студентском фестивалу „Вера и дело“, на питање о јоги је одговорио овако: „Бављење јогом има два дела. Један од њих су физичке вежбе. Стручњаци из фискултуре могу дати тачну оцену тим вежбама и ничег лошег у самој техници тих вежби нема“. Његова Светост је напоменуо и да јога уопште није само фискултура, већ да се она ослања на потпуно дефинисану религију и претпоставља одговарајућу духовну праксу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 А што не би могао демон ући кроз јозу? pogotovo kroz vezbe disanja. To je pravo cudo kako se covek smiri posle njih. Potpuno neprirodno ovdasnjem zivlju, inace su svi napeti....i teze nekako da odrze to stanje napetosti....sad sam u nedoumici.... ali cu ipak nastaviti da disem ( po jogijski) ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kroz kakav prepad ? Zeljko , uozbilji se . Imam neki predosecaj . Препане се дете па га носе код бабе врачаре да му салива страву. Зезам се наравно, мислим на ово горе речено. МЕЏУТИМ, јак страх заиста може да оштети душу, а оштећена душа је подложна деловању "сила". Ово искусни попови знају. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Nisam znao da je psihologija nastala iz Kabale. Jednim dobrim delom. Kabalom su se intelektualci tokom srednjeg veka zanimal zbog alhemije. A od alhemicara je prezivela ona struja koja se nije zanima za elemente i metale nego koja je radila na transformaciji mentalnih fenomena iz manje plemenitih u plemenitije. Kada je doslo doba prosvetiteljstva i nauke trebalo je nekako te arhaicne koncepte sa kabalistickog drveta zivota prevesti u jezik koji je kompatibilniji sa recnikom naucnika. Jung je klasican primer psihologa koji jos uvek ima te alhemijske pretenzije opsta shvatanja odnosa coveka i sveta. To i jeste jedan od najpopularnijih primena nehriscanske ezoterija koja istina ima sa hriscanstvom nekih dodirnih tacaka. Paradoksologija, Кратос, Ignjatije and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 To su masoni. Mi iluminati se ne delimo na skotske, francuske i meksikansko-peruanske loze. А ти са ламинатима имаш посла, ја помислих да си зидар, да рукујеш блоковима, циглама, малтером, виском. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 pogotovo kroz vezbe disanja. To je pravo cudo kako se covek smiri posle njih. Potpuno neprirodno ovdasnjem zivlju, inace su svi napeti....i teze nekako da odrze to stanje napetosti....sad sam u nedoumici.... ali cu ipak nastaviti da disem ( po jogijski) Пранајама и није тако лоша вежба. Ја то не могу да чиним јербо имам хроничну упалу синуса па после вежби пране глава ме откида. Тако да нисам способан за хиндуизам. Једно је физички бити смирен друго је хришћанско смирење. То нису исте ствари. За физичко смирење је довољно да човек свако јутро седне пола сата пред празан зид, да се потруди да не мисли ништа као пред спавање и да сугестијом опушта сваки мишић на телу. После 7 дана биће опуштен ко стондиран. За хришћанско смирење је потребан двиг, подвиг, кретање, акција, напор, нервоза, напетост, јер хришћанско смирење подразумева победу ЕГА држањем хришћанских заповести кроз мучан свакодневни живот. Мис Мун, Човек Жоја and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Препане се дете па га носе код бабе врачаре да му салива страву. Јел то оно кад запале неку траву па држе дете изнад дима босих ногу? То моја баба и кева дан данас раде, ја се крстим реко ви нисте нормалне оне ме терају каже иш сотоно шта ти знаш. Што је најгоре, има неког ефекта, дете се смири буде бубица, и на мени су практиковале кад сам био дете. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 ел то оно кад запале неку траву па држе дете изнад дима босих ногу? Т Јоцк, олово се топи (салива) Баба and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Једно је физички бити смирен друго је хришћанско смирење. То нису исте ствари. Slazem se. Ali od negde mora da se pocne.Ja to zovem miran( fizicki) i smiren ( duhovno) nije isto, ali jedno ukljucuje drugo. Kada dodje vreme da covek svoj Ego lomi i lomi dok ne slomi...i te kako mu treba ova fizicka mirnoca. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Јел то оно кад запале неку траву па држе дете изнад дима i ja bih se smirila da sam na mestu tog deteta.... 3006, Плутон and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Јоцк, олово се топи (салива) Е то ми није познато, ја сам исбоснее пореклом можда тог олова тамо нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука