Eniz Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Raduje me sto eto na tvoj prijedlog nastavljamo govoriti na ovu temu. Мислио сам да је мој коментар последњи на ову тему, пошто је био договор да изнесемо своје ставове и дамо по два коментара. Ако сам добро разумео правила дискусије. brate moj ti si mi ovu poruku poslao:Ево ја сам започео свој други одговор, не знам како је добро да се тема "затвори". Увек ће остати нешто неодговорено и недоречено.Na osnovu ove poruke zaklju io si da produ~imo na ovu temu, ako sam pogreano razumio izbrisat u mada sam dva sata sjedio pri odgovaranju, ili i ti napiai komentar na komentar ato je mo~da bolje da je onda zatvorimo i da po nemo novu temu!Javi ata da radimo1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Raduje me sto eto na tvoj prijedlog nastavljamo govoriti na ovu temu. Мислио сам да је мој коментар последњи на ову тему, пошто је био договор да изнесемо своје ставове и дамо по два коментара. Ако сам добро разумео правила дискусије. brate moj ti si mi ovu poruku poslao:Ево ја сам започео свој други одговор, не знам како је добро да се тема "затвори". Увек ће остати нешто неодговорено и недоречено.Na osnovu ove poruke zaklju io si da produ~imo na ovu temu, ako sam pogreano razumio izbrisat u mada sam dva sata sjedio pri odgovaranju, ili i ti napiai komentar na komentar ato je mo~da bolje da je onda zatvorimo i da po nemo novu temu!Javi ata da radimo1 imam problema sa tastaturom izvini na greskama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Нећемо ништа да бришемо, била би штета. Као што рекох - увек остане нешто неодговорено и недоречено. Зато се суздржавам од одговоа па можемо овде да завршимо тему. Само би додао једну ствар - да сам у дискусији био сасвим добронамеран и да ми је једини циљ да изнесем (оно што ја сматрам за) истину. Муслимане као људе и вернике поштујем, само идеје критикујем. Велики поздрав до следеће теме! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Нећемо ништа да бришемо, била би штета. Као што рекох - увек остане нешто неодговорено и недоречено. Зато се суздржавам од одговоа па можемо овде да завршимо тему. Само би додао једну ствар - да сам у дискусији био сасвим добронамеран и да ми је једини циљ да изнесем (оно што ја сматрам за) истину. Муслимане као људе и вернике поштујем, само идеје критикујем. Велики поздрав до следеће теме! zahvaljuem, nesumnjam u dobronamjernost.Ja od tebe kao krščanina ne mogu očekivati da kažeš da je Muhammed a.s. Poslanik i obratno ti od mene nemožeš očekivati da kažem da je Isus bog, ali postoji nekakav riječnik gdje bi se po meni trebalo suzdržavati od teških riječi i treba ako ima nejasnoća prije donošena stava pitati.to e bolje po meni.! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Ti biraš temu!Ja očekujem naslov teme! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Мај 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Dobro Zvonko odustaješ od ovog vida rasprave! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Звонко већ неко време није на интернету. Биће времена, полако. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Нажалост тренутно немам довољно слободног времена за дугачке разговоре. st-porfirije ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Јун 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Нажалост тренутно немам довољно слободног времена за дугачке разговоре. 0110_hahahaDobro brate, cjenim i čekam i dalje a ako ima neko od vaših koji te mogu zamjeniti ja čekam.Volio bih da tema bude žena u kršćanstvu i u islamu jer to je jedna od tema preko koje se puno kritika na račun islama upučuje.a vi eto odgovorite.a Zvonko zahvaljujem ti na razgovoru koji je tekao između nas dvojice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Ti biraš temu!Ja očekujem naslov teme! Zvonko imaš li drugu temu da nastavimo ovaj naš tematski razgovor. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2011 Nema tematike za razgovor. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука