Jump to content

Ruski avion oboren na granici Turske i Sirije

Оцени ову тему

Препоручена порука

toliko su vam skole  isprale mozgove da ponekad licite na karikature, pa vi ste mene ovdje ubjedjivali da srbin niej srbin neg je to komad papira zvvani uvjerenje o drzavljanstvu, jadni ste vi i te vase skole koje zavrsavate, sad mi dodje da se odreknem svih svojih skola i osnovne takodjer, jer me sramota sto sam iso u skolu kad vidim sta skole proizvode danas

Подели на овим сајтовима

Kad pomenu Irak, da se podsetimo kako je zapad iskoristio laz (teorija zavere?) da napadne Irak. Naime, prisustvo oruzja za masovno unistenje je bio razlog za invaziju na Irak. Ove godine Toni Bler priznaje da nikakvog oruzja za masovno unistenje u Iraku nije bilo. I ovo oko Sirije ce se jednog dana razjasniti sta, ko, kako i s kim saradjuje. Ali, dok ne bude crno na belo, ne smemo nista reci da ne bi ispali teoreticari zavere.

i nikom nista  i samo nakaza od covijeka moze  tim hijenama da vjeruje bez velike rezerve i kritickog misljenja, samo ljudska nakaza povodljiva

Подели на овим сајтовима

Kad pomenu Irak, da se podsetimo kako je zapad iskoristio laz (teorija zavere?) da napadne Irak. Naime, prisustvo oruzja za masovno unistenje je bio razlog za invaziju na Irak. Ove godine Toni Bler priznaje da nikakvog oruzja za masovno unistenje u Iraku nije bilo. I ovo oko Sirije ce se jednog dana razjasniti sta, ko, kako i s kim saradjuje. Ali, dok ne bude crno na belo, ne smemo nista reci da ne bi ispali teoreticari zavere.

Merkale,Račak.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

A kad smo vec kod tri tacke

broj_zrtava1.gif

Dakle kako se u buducnosti bude obogacivalo znanje iz istorije primenom odgovarajuce metodologije docicemo do podatka da su Srbi pobili 6 miliona muslimana.

Подели на овим сајтовима

ja ti prije koji dan kazem da je u terorizmu do sada vec koristen bojni otrov, posto ste strahivali da ce doci dan kad ce tim manijacima pasti u ruke  i takvo oruzje za ubijanje, ja ti naveo da je to vec bilo samo ti si rekao e to je sekta, ubijanje ljudi u tokijskom metrou nije terorizam, to je sektaski napad, a meni kazes da sam ja prolupo 

Подели на овим сајтовима

pa opovrgavas da amerika ima do laktova ruke u islamskoj drzavi, sta se pravis mutav, od drveta sumu ne vidis, trazis neke pisane dokaze  i jos tvrdis da smo mi koji se sa tobom ne slazemo prolupali

А баш сви побуњеници су иначе припадници Исламске државе? 

ja ti prije koji dan kazem da je u terorizmu do sada vec koristen bojni otrov, posto ste strahivali da ce doci dan kad ce tim manijacima pasti u ruke  i takvo oruzje za ubijanje, ja ti naveo da je to vec bilo samo ti si rekao e to je sekta, ubijanje ljudi u tokijskom metrou nije terorizam, to je sektaski napad, a meni kazes da sam ja prolupo 

Тачно, али то је јапнска секта Аум Шинрикјо који са ИД нема никакве везе. Коментарисано је само да постоји велика вероватноћа да се ИД докопа неког опасног наоружања, на шта си ти рекао: Па бацали у јапан бојни отров. У реду, то је страшно, али какве то везе има са исламистима? 

Подели на овим сајтовима

Тачно, али то је јапнска секта Аум Шинрикјо који са ИД нема никакве везе. Коментарисано је само да постоји велика вероватноћа да се ИД докопа неког опасног наоружања, на шта си ти рекао: Па бацали у јапан бојни отров. У реду, то је страшно, али какве то везе има са исламистима? 

ne nego ste govorili o terorizmu generalno i o ubijanju ljudi u parizu, a nisu samo islamisti teroristi nit je samo ubijanje po parizu terorizam

Подели на овим сајтовима

naravno da nisu svi, kad koristim generalizaciju ne gledam stvari na pojedinacnom nivou bio bi debil kad bi to cinio, onaj ko tako gleda za njega generalizacija, jedna od osnovnih metoda zakljucivanja ne postoji uopste, samo to su onda ograniceni ljudi

Подели на овим сајтовима

Nisu ali su svi teroristi, kakve ima veze. I vrlo lako prelaze u redove Nusre ili ISIS, tako da nije neka velika razlika. Sto kaze ovaj Dejvid Ajk - umereni teroristi, oni ubijaju umereno? Cim oni ruse vlast oruzanim putem, po meni nista nisu bolji od ostalih terorista. A ko im pomaze i naoruzava ih? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...