Jump to content

Ruski avion oboren na granici Turske i Sirije

Оцени ову тему

Препоручена порука

Проблем је што се ми овде ложимо да је Путин ненадхебив баја који све сам и о свему одлучује. То евентуално може бити тачно у неким стварима, око унутрашње политике и тако то, али код ових озбиљних међународних заврзлама скоро да сам убеђен да нема аутономију. Ми стално заборављамо да је он доведен на власт. Е па "тај" ко га је довео он и "држи банку" и њему се полажу рачуни.

Sve je to samo neubedljivo pravdanje Putina. Ovaj slučaj će pokazati kolika je on kukavica od čoveka. Spaliće ih tamo Turci i Arapi, a on će i dalje pričati velike priče o ne znam kakvoj snažnoj Rusiji. A Srbi nek se onda uzdaju u takvu "bratsku Rusiju" ...

Pa šta hoćeš? Da ti sleti nuklearna glava na glavu? :) Sve mi se čini da ti pržiš Ruse da što pre oslobode Konstantinopolj. :)

Mnogo je to. Za početak samo recipročno ;)

Подели на овим сајтовима

Проблем је што се ми овде ложимо да је Путин ненадхебив баја који све сам и о свему одлучује. То евентуално може бити тачно у неким стварима, око унутрашње политике и тако то, али код ових озбиљних међународних заврзлама скоро да сам убеђен да нема аутономију. Ми стално заборављамо да је он доведен на власт. Е па "тај" ко га је довео он и "држи банку" и њему се полажу рачуни.

Za jedno 50 godina najmanje bude to moguće pronaći

i pročitati u nekoj od arhiva ko je njega doveo na vlast.

Šteta da se toga ne doživim, no, svejedno to već znam.

http://www.zionistarchives.org.il/en/Pages/Default.aspx

https://youtu.be/34Kr8Th-CuA

Подели на овим сајтовима

Па добро јутро Колумбо. Како до сад ниси сконтао, Лепи ти тешки антиекомуниста и руски човек. Кад буду ослободили Цариград зна се ко ће бити патријарх. Да разјуримо више ту екомунистичку клику. :)

O nekim stvarima se uopšte ne možemo šaliti. Sa svom dobrom voljom. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

A šta očekujete od Putina?! Rat sa Turskom?! Pa to je kraj Sveta bajo moj. Svetski Černobil, STALKER.

Putin kukavica? Svašta...

Ma nije kukavica, ima nešto u ruskom mentalitetu dosta problematično, oni su skloni oklijevanju i vaganju pa ni sami ne zznaju šta bi uradili, koji bi sljedeći korak poduzeli. Za Ruse je smrt na nešto se nabrzinu odlučit, takav je bio i Staljin i svi ruski carevi vladari. Oni su skloni planiranju na duge staze, decenije i vjekove ali na šprintu gdje se traži brzina i trenutna reakcija tu je boilji Zapad i USA. Ma, ko medvjed na ledu. Svi su trdoglavi a kad vide da su pogriješili onda se pogube i totalno dezorijentišu, da ne kažem isprepadaju ko mala djeca. Srbi ni Moravani nisu takvi, oni su odolni na takve pritiáke i brzio se saberu i proberu iz tih mrakot i dilema. Tako se i Staljin zamalo ušorao kad su mu nacki doplazili do predgradja Moskve, pa se tek poslije nekako probrao i počeo ječet i urlat na svoje oficire i tražit od njih da komesari idu iza vojnika i pucaju u njih iz pištolja ako zatreba.

https://youtu.be/0zJ4PB0ovFU

Подели на овим сајтовима

Иначе, није да се хвалим, хе хе, ал' се одавно спремам за ово. Називали су ме лудаком и чим све не...

Подели на овим сајтовима

Oni su skloni planiranju na duge staze, decenije i vjekove ali na šprintu gdje se traži brzina i trenutna reakcija tu je boilji Zapad i USA.

Ja znam samo jednu državu koja planira u narednih 100 godina. Pa bila ona u Avinjonu ili na Apeninskom poluostrvu. :)

Mada ima istine u tome, ali da planiraju u narednih vek-dva, to mislim da nije realno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

'Тео си да каеш напредни...само ниси смео. И ти си кукавица ко и овај Путин. :)

Neje tako, ja sam čoek EUropskih svatanja. Što bi reko naš Alek: Konslating, riport, ofis i sl. :)

Подели на овим сајтовима

Ja znam samo jednu državu koja planira u narednih 100 godina. Pa bila ona u Avinjonu ili na Apeninskom poluostrvu. :)

Mada ima istine u tome, ali da planiraju u narednih vek-dva, to mislim da nije realno.

No, kad smo kod toga, niko mi ne vjeruje da su ruski carevi bili de facto poglavari RPC a ne patrrijarsi.

Možeš li mi navest neke konkretne istorijske dokaze za to, zdokumentovat istorijski, mislim da se radilo

o ruskoj autohtonoj formi cezaropapizma što i nije baš teološki i eklisiološki najoortodoksnije i košer.

I ovdje se pozivaju na tu činjenicu: (boldovano), mene bi zanimali baš direktni istorijski dokumenti

koji to dokazuju, da je ruski Car u svojoj osobi ujedinjavao ulogu vladara Rusije i poglavara RPC,

no, i iz filmova se to zna, tamo se to takodjer spominje ali mene bi zanimali istorijski izvori za tu tvrdnju::

Sbírky kremelských muzeí pocházejí převážně z historického carského pokladu a patří k nejkomplexnějším muzejním sbírkám na světě. Předměty a umělecká díla, představená na výstavě na Pražském hradě a shrnutá do katalogu, se datují především do 16. a 17. století a tvoří reprezentativní výběr exponátů se státnickou i církevní tématikou. Název výstavy odkazuje na výjimečné postavení ruských panovníků, z nichž právě slavná dynastie Romanovců, panující více než 300 let, symbolizuje vliv, bohatství či postavení vládce na Rusi a hlavy pravoslavné církve.

http://www.ceskyserm.cz/NewsDetail-689

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...