Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Ne bih se složio, mnogo imućnih ljudi je otišlo u teroriste. Problem terorizma nije siromaštvo ili nedostatak intelekta. И то је тачно, али можда је и то због тога што су и неки људи који лично не живе лоше, револтирани због лошег положаја њихових сународника... Не знам, компликовано је питања, постоји могућност да Ислам сам по себи јесте узрок тероризма, али са друге стране ја лично не верујем да би ико само из верских разлога гинуо, да је ситуација таква да државе у којима живе муслимани нису у сталним ратовима, сиромаштву итд. Paradoksologija and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Kako da odgovore na isti nacin? Da cekaju da Turska upadne u njihov vazdusni prostor? Ili da ih obaraju iz Sirije kad lete u Turskoj? Mislim da im ne treba dalje zapetljavanje, pogotovo ne sa Turskom, da ne bude novi Afganistan. Mislim na odmazdu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Neće biti ništa, Putin je velika kukavica ... oboriće im još 10 aviona i Putin neće smeti ništa da uradi. feeble and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Почело је распакивање... 20.00 - Ruska raketna krstarica "Moskva" kreće ka obalama Sirije. Taj brod ima odbrambeni potencijal koji predstavlja ekvivalent sistemu S-300, saopštilo rusko ministarstvo odbrane. Od sada, sve bombardere tokom operacija u Siriji pratiće lovci. Raketna krstarica "Moskva" 19.45 - Ruska vojska je saopštila da su pobunjenici oborili helikopter koji je tragao za pilotima oborenog aviona i da je pilot helikoptera ubijen. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Neće biti ništa, Putin je velika kukavica ... oboriće im još 10 aviona i Putin neće smeti ništa da uradi. Da,to je naročito pokazao u Gruziji,Ukrajini i Siriji. agnam and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Neće biti ništa, Putin je velika kukavica ... oboriće im još 10 aviona i Putin neće smeti ništa da uradi. i ja tako mislim, ne samo putin nego isto bi bilo i sa obamom, izgleda da je Bog dozvolio da veliku moc posjeduju samo oni bez muda, inace bi svacega bilo.... a sta mislis da ruse vodi srbin, ja bi odma sad poslo 10 aviona na ankaru da traze pilote sa lampama, turcima bi reko ajd pucajte ako imate muda, a u rusiji bi stavio nuklearnu uzbunu prvog stepena, al meni bog nije dao, jer je pametan))) zuti car, Лазар Нешић and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Neće biti ništa, Putin je velika kukavica ... oboriće im još 10 aviona i Putin neće smeti ništa da uradi. Ako odgovori,budala,ludak,vodi svet ka ratu. Ako ne odgovori,kakva kukavica, p.... Sta ces. Daj Boze da ne odgovori zbog nas,obicnih ljudi,smrtnika,ali ima puno pravo sta god da odluci. Problem odluke ili ne,jeste ta da u slucaju napada nekakvog na Tursku krece veliki globalni rat,jer su Turci deo Nato pakta,a napad na jednu njihovu clanicu je napad na sve i onda koriste resurse svih zemalja. Drugi problem je nuklearna bomba,tj taj rat po svoj prilici nece se zavrsiti na "ozezi,ozezi" nego na nestajanju sa planete zemlje,nekih drzava. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Da,to je naročito pokazao u Gruziji,Ukrajini i Siriji. To su bile sitne ribe. Ovo je Turska i NATO. Neće ništa uraditi. Uostalom, videćemo ... Ako odgovori,budala,ludak,vodi svet ka ratu. Ako ne odgovori,kakva kukavica, p.... Mislim da Rusija treba i mora da odgovori recipročno ... avion za avion, pilot za pilota ... ali bojim se da je Putin ovde kukavica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Конференција за медије начелника руског Генералштаба (има енглески титл) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 i ja tako mislim, ne samo putin nego isto bi bilo i sa obamom, izgleda da je Bog dozvolio da veliku moc posjeduju samo oni bez muda, inace bi svacega bilo.... a sta mislis da ruse vodi srbin, ja bi odma sad poslo 10 aviona na ankaru da traze pilote sa lampama, turcima bi reko ajd pucajte ako imate muda, a u rusiji bi stavio nuklearnu uzbunu prvog stepena, al meni bog nije dao, jer je pametan))) Da tako je uvek bilo u istoriji. Padaće turski avioni budi siguran.Nije budala da uzme da napadne tursku frontalno nego eto ,,ušli,, u naš vazdušni prostor i ima da bude fik i gotovo.Nije Putin siso vesla. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Da,to je naročito pokazao u Gruziji,Ukrajini i Siriji. na zalost u ukrajini se odlicno vidjelo da je putin kukavica, njegov narod cerece tamo, ma za dlaku je sve bilo izgubljeno a rusija ne smije priznati da je cak malo pomagala logistikom i sta se postiglo, sacuvala se rusija od ukrajine, sacuvali se tajkuni, pa posluju i dalje, a ruski narod pod sankcijama, znaci rusija kriva a nista uradila nije, slicno ko i srbija u proslom ratu, kriva punom krivicom a nista uradila nije, e to je taktika za sva vremena, samo je glupo porediti velesilu rusiju sa malenkom srbijom Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Da tako je uvek bilo u istoriji. Padaće turski avioni budi siguran.Nije budala da uzme da napadne tursku frontalno nego eto ,,ušli,, u naš vazdušni prostor i ima da bude fik i gotovo.Nije Putin siso vesla. ajde vidicemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 To su bile sitne ribe. Ovo je Turska i NATO. Neće ništa uraditi. Uostalom, videćemo ... Videćemo.Turska je za Rusiju sitna riba a trebao bi malo Putin da testira NATO da vidimo kako će ta goveda da reaguju ako im napadne jednu članicu.Da vidimo kako to rade kauboji od preko bare koji imaju damu za celu vasionu. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 21:58 - Извор: Неке државе НАТО-а на Савету представника Алијансе изнеле претпоставку да је Су-24 могао да буде оборен изнад Сирије. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 na zalost u ukrajini se odlicno vidjelo da je putin kukavica, njegov narod cerece tamo, ma za dlaku je sve bilo izgubljeno a rusija ne smije priznati da je cak malo pomagala logistikom i sta se postiglo, sacuvala se rusija od ukrajine, sacuvali se tajkuni, pa posluju i dalje, a ruski narod pod sankcijama, znaci rusija kriva a nista uradila nije, slicno ko i srbija u proslom ratu, kriva punom krivicom a nista uradila nije, e to je taktika za sva vremena, samo je glupo porediti velesilu rusiju sa malenkom srbijom Anektirao je Krim i podelio Ukrajinu.Krajnji cilj je federalizacija i to će ostvariti.Ruski narod je uz Putina.Valjda oni znaju bolje od tebe i mene. feeble је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука