Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 18:57 - Генералштаб: Хеликоптер Ми-8 руске авијације, који је учествовао у спасилачкој операцији у Сирији, оштећен је у паљби, један војник погинуо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Daj Boze da velikog rata ne bude,ma kako se on zvao da li treci ili nebitno. Turci su instruisani da ovo urade i da ovim cackaju medveda od strane Amerike i Nato pakta. Cuj avion bio nekoliko sekundi u prostoru Turske,a za tih nekoliko sekundi 10 puta su upozorili komandu,dajte bre. Kruna svog zla je ta da Amerika radi to sto radi i nije ovde problem Turska,Islamska drzava,ovaj onaj,koren sveg zla je u Americi,svi oni su od te Amerike samo dobro placeni da rade ono sto oni naume. Danas je to cackanje mecke iliti cackanje i gledanje sta ce sad Putin,naravno verujem da je Putin pametan i da nece nista drakonski preduzimati,dovoljno je npr samo da im ukine gas i uvede ekonomske sankcije,to ce biti znak da se nije upecao. Medjutim,ne mislim da ce ovi incidenti prestati,nazalost mislim da nece i mislim da traze neku drakonsku Putinovu odluku gde bi ga predstavili kao morona i siledziju i gde bi satro legitimno okrenuli ceo nato pakt na Rusiju i onda pokrenuli jos veci haos od onoga sto su vec pokrenuli svuda po svetu. I dalje: Amerika je stvorila ID,to je njihovo cedo u njihovu svrhu,pravljenja pozara svuda po svetu,a svi ostali su saucesnici,izmedju ostalog i Turska. Znalo se pre pola godine da se nesto sprema kad su pokrenuti stotine hiljada izbeglica na zapad da se nesto sprema,videli smo jednu scenu onu u Francuskoj,nazalost opet tek ce ih biti. Srbi su lud i budalast narod,kao eto pocinje treci,kao da se to nas ne tice i kao da smo mi na marsu pa sad gledamo na neku tacku na nebesima i tripujemo se,onda ovi rusofili (izmedju ostalog i ja sam jedan od da se razumemo) koji kao sad ce Putin da zbrise Tursku,sad ce neka nuklearka na Istanbul,opet kao da je ta Turska milijardu kilometara a ne 800km od nas i kao da su glupi pa da ne vide da je Turska samo jedna mala minorna,nebitna drzava koja nije glavni problem. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Rusi iz srusenog helihoptera spaseni od strane Sirijaca Kaludjerovic Sreten, kordun, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0xbxdAbUfNg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 19:44 - Генералштаб Русије: Војни контакти с Турском ће бити прекинути, а дејства авијације оствариваће се само уз подршку ловаца. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 У писму УН турци тврде да су два руска авиона нарушили њихов ваздушни простор 17 секунди... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 У писму УН турци тврде да су два руска авиона нарушили њихов ваздушни простор 17 секунди... A za tih 17 sekundi su uspeli 10 puta da ih opomenu?! Sprdaju se. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Avion oboren nad Sirijom, biće posledica...Sta ce biti, sankcije? Ili mozda pomoc Kurdima u vidu oruzja? Sumnjam da nesto drasticnije mogu/smeju da urade. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Erdogan me podseća na Miloševića. Verovatno će se braniti svojim ustavom i pričati da mu je sin nosio gajbice. Kakav god da je ustav, ako ti Ruski avion nadleti celu državu, ne rušiš ga, prosto ga ne rušiš. Da su Kurdi digli avion, ako ga imaju, da ga srušiš gde god, niko ne bi ni komentara dao. Ovim svetom vlada zakon jačeg, ako Erdogan nastavi sa ovakvim ponašanjem država će mu završiti isto kao i Jugoslavija. Juanito, GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Ево прави снимак како туркмени пуцају на оборене пилоте: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Ako nekome nije jasno 19.30 - Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг, после састанка министара Алијансе, позвао Русију и Турску да смире тензије усред озбиљне ситуације. "Солидарни смо са Турском и поштујемо њен територијални интегритет", рекао је први човек НАТО. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 A za tih 17 sekundi su uspeli 10 puta da ih opomenu?! Sprdaju se. Негде сам прочитао турско објашњење да су први пут упозорили руске пилоте када су били 10 км далеко од турске границе па после када су били 5 км далеко... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Негде сам прочитао турско објашњење да су први пут упозорили руске пилоте када су били 10 км далеко од турске границе па после када су били 5 км далеко... Svejedno...Zna se razlog Rusije sto je tu i zna se da time Turska nije ugrozena u nijednom smislu,osim naravno onim smislom da su oni jedni od finansijera ID. A najjace mi je i onaj argument da su oni otvorili paljbu dok je avion jos bio u vazdusnom prostoru Turske,pa nije to igracka,pa sad kao zamisljena linija je ovde ako jednom nogom si tu onda te upucaju ako izadjes sa obe onda ne. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 По свему судећи, како су се туркмени исцимали са пилотом, изгледа да је пилот пружао отпор - претпостављам да је имао неко оружје: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 По свему судећи, како су се туркмени исцимали са пилотом, изгледа да је пилот пружао отпор - претпостављам да је имао неко оружје: A pazi tu idiotariju i moronizam,njih 20 su ispucali jedno 1000 metaka na jednog coveka. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука