Paradoksologija Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 El se sećaš teme o istoku i zapadu?Tamo sam ti napisao jedan odgovor koji korenspondria sa ovom tvojom pričom..... Ajde iskopaj link ako te ne mrzi! Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Ajde iskopaj link ako te ne mrzi! https://www.pouke.org/forum/topic/41241-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D0%B8-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA/page-14 Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Nisam samo tvoj odgovor nema potporu u Bibliji za razliku od moga. Očistite dakle stari kvasac, da budete novo testo, kao što ste presni; jer i pasha naša zakla se za nas, Hristos. Nema, a? Jeste se On zrtvovao, ali nije "Bogu" "Kome je trebala strasna ljuska zrtva". "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Nema, a? Jeste se On zrtvovao, ali nije "Bogu" "Kome je trebala strasna ljuska zrtva". A opet malo ko spominje i jednu recenicu koju je izrekao sam Hristos pred svoju dobrovoljnu zrtvu. A rekao je da mi ne idemo za njim u tom smeru. Tako, da je jasno ispunjen Stari Zavet, i postavljen Novi Zavet, koji od coveka ne trazi zrtvu, nego milost i veru, zrtvu kao zrtvu, tu ponekad najtezu stvar na ovome svetu je Bog preuzeo na sebe. Ljubav ili sta li je, to vec kazem mora dolaziti od naseg razumevanja a ne umovanja. Jedno je sigurno, Bog je to preuzeo na sebe i ne vidim svrhu pitanja zasto je to uradio...... ocigledno je. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука