Jump to content

Случај умировљеног владике Василија (Качавенде)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам ту лапо/лапо по оном тесту.

Заправо, ако сам веома уморан онда ни на интернету ни вако у реалности не учествујем, него само гледам како негде да се извалим и спавам.

А ако сам добро наспаван онда могу да мељем до 10 сати.

Ma buraz to ti je kao seks, ako nisi opušten, nema vajde.

Tako i ja, ako se ne osećam prijatno u društvu, u glavi livada i dve ovce i to je to.

Подели на овим сајтовима

Ajde da se tako tesimo mi introverti :D

Па да, чак и не звучи болесно као Јунгова... шта год :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ma buraz to ti je kao seks, ako nisi opušten, nema vajde.

Tako i ja, ako se ne osećam prijatno u društvu, u glavi livada i dve ovce i to je to.

Шта знам. Мени је некад тако, а некад ми је подстицај ако друштво није пријатно, ако ме иритира.

Све зависи како сам расположен.

Подели на овим сајтовима

Значи узрок свему је заправо то што је +Василије интровертна личност, која је стражећи над својом душом и у намери да мења свет изгубљен на болном путу индивидуације, због чега је несхваћен?

Ne, njegov problem je sto je jednostavno manijak. Ovo je bio samo nas offtopic u sitne sate.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Значи узрок свему је заправо то што је +Василије интровертна личност, која је стражећи над својом душом и у намери да мења свет изгубљен на болном путу индивидуације, због чега је несхваћен? 

hahahahahah

Подели на овим сајтовима

Jednom kad sam uzimao blagoslov od njega za malo se nisam ugusio od parfema koji je stavio na ruke, mislim da je bocicu od 50 ml potrosio, hahhahah Paco Rabanne Ultraviolet  :)

Подели на овим сајтовима

Pustite sad to ... Nego da se neko raspita kod Oca Arsenija gde su kupili one tapete u Ostrogu na snimku ... Odlicne su ... Kad se preselim na selo da cuvam ovce , moram malo da renoviram dvorac ...    :smeh1:  ...   

:351780:

Подели на овим сајтовима

Pustite sad to ... Nego da se neko raspita kod Oca Arsenija gde su kupili one tapete u Ostrogu na snimku ... Odlicne su ... Kad se preselim na selo da cuvak ovce , moram malo da renoviram dvorac ...    :smeh1:  ...   

Pa znas da je u CG sve kod sanera vjerovatno Bar-Bari, Pan ti moze poslati hhehe :)

Подели на овим сајтовима

Pa znas da je u CG sve kod sanera vjerovatno Bar-Bari, Pan ti moze poslati hhehe

Moram prvo da izmerim koliko mi metara treba ...   :) ...  

Kad smo vec kod toga , gde mogu da kupim kvalitetene boje za zidove ...  Mislila sam da hodnik bude zelen ,ali ne kicasto zelen , nego da to bude neka pastelna nijansa ... I sad se pitam , gde to mogu da nadjem ...   Ozbiljno pitam ... 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

... нису неопходне тапете да би Вас овце волеле, код правих оваца то иде, спонтано...

Nije to zbog ovaca ... To je kad mi sestrici dodju u goste ... Da im bude prijatno ....  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...