коЖељ њацИ Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 наравно када тај неко није ту а пред онима којима то говори у поверењу. Е ал ако ишта мрзим, то мрзим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Sto dalje od psihica, samo crpe, nikad se ne mogu promeniti. Samo se skloniti! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Oces reci malo si odlepio? Свако од нас има неку дијагнозу, да сам баш одлепио у буквалном смислу те речи, нисам, али због посла који радим, где сам 80% времена у току недеље сам, развио сам огромну мудрост , како рече Андрић : " Самоћа је привилегија племенитих духова ", често сам несхваћен од стране околног племенског менталитета хахахха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Свако од нас има неку дијагнозу, да сам баш одлепио у буквалном смислу те речи, нисам, али због посла који радим, где сам 80% времена у току недеље сам, развио сам огромну мудрост , како рече Андрић : " Самоћа је привилегија племенитих духова " често сам несхваћен од стране околног племенског менталитета хахахха Znaci malo si odlepio od samoce i nespavanja hahahahaha. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 често сам несхваћен :smeh1: Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Znaci malo si odlepio od samoce i nespavanja hahahahaha. Ja to zovem Jungovom individuacijom :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Pa da, introvertni ljudi nemaju razvijene socijalne veštine i u većim društvima su često ćutljivi, drugi ljudi to tumače kao aroganciju ili ćudljivost.Po nekim istraživanjima, introvertni dominiraju na internetu. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ja to zovem Jungovom individuacijom :p Da, tako svakako lepse zvuci, nazvacemo to Jungova individualizacija RYLAH and Дејан је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 individualizacija Ne individualizacija, individuacija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Pa da, introvertni ljudi nemaju razvijene socijalne veštine i u većim društvima su često ćutljivi, drugi ljudi to tumače kao aroganciju ili ćudljivost. А у ствар ми смо од оних мудрих који стражаре над својом душом и језиком Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Ne individualizacija, individuacija Ok, malo mi teze citati i kuckati sa telefona. Svejedno-pocni da izlazis i da spavas ko covek, kako god to Jung nazvao, nije zdravo RYLAH and Снежана је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Pa da, introvertni ljudi nemaju razvijene socijalne veštine i u većim društvima su često ćutljivi, drugi ljudi to tumače kao aroganciju ili ćudljivost. Po nekim istraživanjima, introvertni dominiraju na internetu. Ја сам ту лапо/лапо по оном тесту. Заправо, ако сам веома уморан онда ни на интернету ни вако у реалности не учествујем, него само гледам како негде да се извалим и спавам. А ако сам добро наспаван онда могу да мељем до 10 сати и на интернету и у друштву вако у реалности . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 А у ствар ми смо од оних мудрих који стражаре над својом душом и језиком Ajde da se tako tesimo mi introverti Снежана је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 А у ствар ми смо од оних мудрих који стражаре над својом душом и језиком Svakako, ekstrovertni prave dobre žurke, a mi introvertni menjamo svet Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 kako god to Jung nazvao, nije zdravo а ничему и не служи коЖељ њацИ , RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука