Jump to content

Случај умировљеног владике Василија (Качавенде)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ali ne mozes porediti ljude koji su genetski osteceni sa zdravim ljudima.

Ta priča o genetici daje odličan alibi svakoj budali i psihopati da svoja dela opravda prirodom i time se ratosilja sopstvene odgovornosti,

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ali ne mozes porediti ljude koji su genetski osteceni sa zdravim ljudima.

Down je genetsko ostecenje, ovo je samo moralni talog.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Снежана,Ovo je tačno, jedini lek je distanca. Ali, važno je iskustvo. Nakon prvog iskustva sa drugom,  upoznao sam jednu devojku, postali smo drugovi, nije dugo potrajala njena maska, na osnovu iskutva sam je brzo provalio.. Sad ne znam , mislim da se sociopatija i psihopatija razlikuju.

Подели на овим сајтовима

Sve se obesmišljava sa tom pričom kao i sa pričom o genetici jer onda tu nema nikakve slobodne volje.

Da mogli bi se reci da ti ljudi nemaju slobodne volje, mozda kada je u pitanju pokajanja.

Подели на овим сајтовима

Down je genetsko ostecenje, ovo je samo moralni talog.

Naravno spekulisem Natali, ne znam da li je,kod njega ce vjerovatno biti dobra udbaska indoktrinacija od malih nogu slicno Isis-u.

Подели на овим сајтовима

@@Снежана,Ovo je tačno, jedini lek je distanca. Ali, važno je iskustvo. Nakon prvog iskustva sa drugom,  upoznao sam jednu devojku, postali smo drugovi, nije dugo potrajala njena maska, na osnovu iskutva sam je brzo provalio.. Sad ne znam , mislim da se sociopatija i psihopatija razlikuju.

Razlikuju se. Psihopata se rodi kao takav, sociopata se postaje nekom traumom u detinjstvu. Psihopata se ne vezuje ni za koga, dok sociopata moze da ostvari neki plitak emotivni odnos sa clanovima svoje zajednice, npr. clanovi iste bande, osecaju pripadnost jedni drugima, ali su sociopate.

Подели на овим сајтовима

Ta priča o genetici daje odličan alibi svakoj budali i psihopati da svoja dela opravda prirodom i time se ratosilja sopstvene odgovornosti,

Kratos slazem se ja da te ljude treba posebno nadgledati i kontrolisati, jer su opasni po okolinu.

Подели на овим сајтовима

@@Natasa.,Социопатија је такође варијација, 1 до 2 посто се рађа са том варијацијом, остали стекну током живота.

Социопате су врло друштвене, комуникативе, харизматичне, често надпросечно интелигентне. Имају способност да брзо увиде шта други људи мисле и осећају и на основу тога, чешкајући уши , манипулацијом,  су способни да се за кратак временски период  наметну као блиски пријатељи и људи од поверења.  Када се као такви наметну, почну да доминирају,  тада креће емоционално цеђење. Све што раде раде са осмехом, харизмом. Социопата је увек најомиљенији члан неке екипе. Тешко их је провалити јер своје унутрашње стање вешто крију, буквално као демон у лику анђела.

Из њиховог угла је однос плитак, али њих људи буквално обожавају. То свакако траје неко време док не сазнаш за све патолошке лажи и забадање ножа у леђа. Социопата себе увек издиже тако што другог понижава, наравно када тај неко није ту а пред онима којима то говори у поверењу.

Подели на овим сајтовима

Razlikuju se. Psihopata se rodi kao takav, sociopata se postaje nekom traumom u detinjstvu. Psihopata se ne vezuje ni za koga, dok sociopata moze da ostvari neki plitak emotivni odnos sa clanovima svoje zajednice, npr. clanovi iste bande, osecaju pripadnost jedni drugima, ali su sociopate.

http://psihopate.blogspot.rs/2012/12/psihopata-ili-sociopata.html

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Tako nekako.

Znate sta mi je najjezivije bilo u prosveti-deca psihopate. Sunce ti poljubim, i dalje me podilazi jeza od toga.

Подели на овим сајтовима

Социопата себе увек издиже тако што другог понижава, наравно када тај неко није ту а пред онима којима то говори у поверењу.

Таман сам помислио из преве реченице реко ево га Бићко, тако он стално себе ваздиже покушавајући мене да спусти али онда видим други део реченице.

Подели на овим сајтовима

Таман сам помислио из преве реченице реко ево га Бићко, тако он стално себе ваздиже покушавајући мене да спусти али онда видим други део реченице.

Бићко ти је интровертни тип личности, а моја интровертност је мало отишла далеко :)

Подели на овим сајтовима

Бићко ти је интровертни тип личности, а моја интровертност је мало отишла далеко :)

То си радио онај текст личности.

Мени ништа није јасно на том тесту, испало је да сам све што ми није битно.

Подели на овим сајтовима

Oces reci malo si odlepio?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...