Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Што, боља ти гајба од његове? Kazem samo --- > Kakvi su im kriterijumi ... cak mu i ja dodjem kao neki podviznik ... mada je i to bila neslana sala ... Preterala sam ... Necu da osudjujem ... Vidite i sami . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Sirotinja, nema ni TV Ал зато има брачни кревет??? (Не знам да ли је неко приметио) Ignjatije, Manolis, Плутон and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Naš "de luxe" biskup van Elst aus Limburg (stvarno se tako zpve ta biskupija, ne zezam se, ahahahaha) je bio zbog rastrošnog i ponekud noblesnog stila života (pravi plemić je ustvari pa se nije čemu čudit, isto kao i moj biskup ostravsko-opavski Lobkovicz ali taj moj nije srebroljubac, ima samo par dobrih konja za rajtovanje, te konje svi plemići ganjaju) bio opozvan papom Franciscom koji je tim njegovim stilom života bio šokiran i zgrožen a na njega poslao inspekciju s nekim kardinalom (prije se takvim inspektorima govorilo "inkvizitor", ahahahaha) i poslali ga u obližnji manastir i tamo mu dali malo veću manastirsku ćeliju, opatsku, ćelija sa svije sobe. No, on se poslije nekog vremena, dok je protutnjao taj skandal s njegovim limburškim Versajom opet počeo svako malo vraćat na biskupski dvor i tamo uredovat kao da se ništa nije desilo. Dakle na kraju ništa, opozvan je ali "u mjesecu Limburgu", ahahahaha. Evo, ovdje se neki limburški župnici iz njegove dijeceze opasno naljutili na njega jer je održao govor na javnosti na tamo nekom skupu klirika i laika, mirjana i duhovenstva. Čude se kako je mogao biti pozvan tamo i ko ga je to pozvao. http://www.main-echo.de/regional/stadt-kreis-aschaffenburg/art11846,3950677 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/312870-biskup-v-nemecku-se-topi-v-luxusu-vatikan-si-na-nej-chce-doslapnout.html http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/332580/nemecky-biskup-si-vystavel-luxusni-sidlo-ted-ma-zaplatit-105-milionu.html http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nemecky-biskup-luxusu-konci-papez-prijal-jeho-rezignaci/r~a1db7266b4dd11e3ab360025900fea04/ Плутон, -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Сви, сем мене злопамтила, заборављају његов магистарски рад "Менаџмент у религији". А када се споје теорија и пракса... Brate moj, bio sam u Bijeljini, tamo teletabisa da staviš za episkopa napraviće pare. Mentalitet naroda je prosto takav. Sistem vrednosti je plemenski, udješ u neku selendru a kuće kao na Dedinju, parama kupuju ugled, samo manipulacijom to usmeriš na Crkvu i dobiješ Versaj.Što bi rekao Ditrih Bonhefer: " Moć jednih zavisi od gluposti drugih" . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Што, боља ти гајба од његове? :smeh1: Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Brate moj, bio sam u Bijeljini, tamo teletabisa da staviš za episkopa napraviće pare. Mentalitet naroda je prosto takav. Sistem vrednosti je plemenski, udješ u neku selendru a kuće kao na Dedinju, parama kupuju ugled, samo manipulacijom to usmeriš na Crkvu i dobiješ Versaj. Što bi rekao Ditrih Bonhefer: " Moć jednih zavisi od gluposti drugih" . Ти си баш неки баксуз од човека. Сад си дефинисао сав народ у Семберији и подрињу као сервилан и ретардиран. А то просто није тачно. То су људи побожни веома. Скоро ко наши Маћедонци. Одани су Цркви и дају Цркви много и не жале и некукају ко овде код нас. Овде код нас ако нешто дају ударају на сва звона а то обично бива нека сића. Плутон, Рилски, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ja kazem da je prestrogo kaznjen. Iz ovakvog luksuza u onakvu prosecnost, nije u redu. A sve je on to sa svojih 10 prsta opremio. RYLAH, Manolis, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ти си баш неки баксуз од човека. Сад си дефинисао сав народ у Семберији и подрињу као сервилан и ретардиран. А то просто није тачно. То су људи побожни веома. Скоро ко наши Маћедонци. Одани су Цркви и дају Цркви много и не жале и некукају ко овде код нас. Овде код нас ако нешто дају ударају на сва звона а то обично бива нека сића. Nisam ja baksuz već ti, da si crkvenjak u Bijeljini živeo bi "ko u Cara", al kad si baksuz pa si u Bačkoj :P Znaš zašto ovi naši udaraju na sva zvona, kad niko nije video da daju. +Kačavenda je to lepo uredio, napravi čovek licitaciju ko će biti kum na slavi, dodju gasterbajteri, lokalni zemljoposednici , pa ko više da. Pričali mi ovi iz Bjeljine. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ja kazem da je prestrogo kaznjen. Iz ovakvog luksuza u onakvu prosecnost, nije u redu. A sve je on to sa svojih 10 prsta opremio. Što mene Bog ne kazni ovako Suncokret54, Баба, 3006 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Боље би му било да је у пећину отишо да се каје и пролива сузе док је жив,не би ли душу своју спасо.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Što mene Bog ne kazni ovako Нека батице,нека....далеко га било.... -Владимир-, Ignjatije, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Placi Savo , vecnost ti je kratka za plakanje .... Макрина and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Боље би му било да је у пећину отишо да се каје и пролива сузе док је жив,не би ли душу своју спасо.... Činjenica, ne znam zašto u opšte daje izjave za novine, čisto sumnjam da je pitao patrijarha da li sme. A opravdanja su kao kad gledam naše kriminalce u medijima, svi su nevini i svima je namešteno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Placi Savo , vecnost ti je kratka za plakanje .... Кад му видим лице,ја се сетим Брус Вилиса из филма"Петпарачке приче" и сцене кад бира оружје....па некако кроз мисли се наслађујем оном сабљом јуначком...јој.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Није он монах, он је владика, то је прва категорија. И понављам, они то не носе са собом у гроб, што се види и из овог интервјуа, човек сада живи у веома скромним условима. У гроб полаже тело што ће црви да поједу за кратко време а пред Бога душу... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука