Гости Guest Настасија Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 e,to zavisi od umetnika..... jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret :smiley: ???, ?????, ?????? ? ?? ???????? ? ?? ??????? '???? ?????' ?? ???? ??, ???????, ?? ???? ????, ?? ???? ??????????. ?????. :smiley:?? ???? ? ?? ????? ?? ?? ?????????? ??????? - ????? ?????, ??? ?? ?????? ????? ???? ???????? ????????? ?????????? - '????'!? 0104_cheesy??? ????? ?? ? ?????? ? ????, ????, ?????????? ?????? ?? '????' - ???????? ?? '????'. ????????? ??, ?? ?? ???? ?? ????????? ?? ???? '????'. 0104_cheesy???, ?? ?????????? ?????? ?? ???? ?? ????? ??????? ??? ??????? ??? ?????, ??? ??????? ?? ???? ?????, ???????, ????????-?????????? ???????, ? ???????? ????? ?????? ?? ''???? ??????????? ?????'' ???? ?? , ??? ???? ???????? -''?????? ?? ????????''. ???? ??, ?????? ???? ???????, ???? '????' ????? ?????? ??, ?????????, ''???? ?????'', ??????? '???????????', ?? ????? ?? ????? ?????? ?????????- ??????????? ???????????? ???????, ?? ????????? ?????? '????', ??? ???? ???? ?? ??? ?? ?? ??????? ?????? ??? ???? ???????????, ?, ?????? ?? ?? ?? ??? ??????? ???? ?? ???? ????????? - ??? ?? ??????? (?????) ?????? ??? ???? ??????????? - ???? ?? ?? ???????? ???????? ????? ??????- ????. 0104_cheesy ??????? ?? '????' ??????????? ???????????? klapklap????? ??, ???? ????????? ???????? ?? ?????????-???????? ????????????- ??????? ???????????? ????? ?????????? ?? ?? ??? ???????????? ???? ????? ????? ??? ??? ?? ???? ????? cool...wow-????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 nishta tebe vinston, nastasija nije razumeo... 0205_whistling Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 nishta tebe vinston, nastasija nije razumeo... 0205_whistling ????? ????? ????? ?? ?????? ????????? ???????????, ???? ?? ? ?????? ????? ?????? ? ????????? ?????? ?? ?????? ?????????. ? ?????? ????? ????? ?? ?? ????? ???????? ????? ???? ???????? ( 1. ????????? 1:1), ?????? ??????? ???? ???????? ???? ( 1. ????????? 1:14-19). ?? ????? ?? ??? ?? ?? ????? ?????? ??????? ?? ????? ?? ??? ??????? ?????? ??? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ?????? ???? ???? ??????? ?????? ??????? ?? ????? ?? ?? ??????? ???????????, ????? ???? ?? ???? ???????? ''???? ???? ? ?????'' ( ????????? 21:1) ???? ??? ??? ?? ???????????? ???? ?? ?? ? ?????? ?????? ?? ????????, ??? ???????, ? ?????? ?? '' ???? ????? ???? ????? ????????'' ???? ?????????? ??????? ??? ????? ?? ???? ????? ???? ?? ???? ???????? ??? ?? ???????? ??? ?????? ?? ?????????? - ???? ?? ?? ???????? ???????? ????? ????? -???? ? ???. ??? ???? ?????? ????? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?? ???? - ????. ??? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ???? - ?? ?? ??? ?????? ????????? ???????, ?? ??? ?????? ?? ?? ??? ( ???? ? ????? ) ?????? ?? ????? ??? ?????, ?? ?? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????????? ? ? ??? ?????? ??? ??? ??? ?????????!- ????? ?? ?? ????????! ????? ??? ?? ?????. ??? ?? ???? ?? ???????, ?? ?? ?? ??????? ???, ?? ????? ??? ?? ??? ?????? ?????? ???? ?????????? ??????? ??? ????. ??? ??? ????? ???? ????? ???? ?? ?????? ??????, ? ?? ???????? ???? ???? ?? ???????? ??? ????? ?? ??? ?? ??????? ? ?? ?????????? ??????? ??????? ??''tako isto postoje neki savrsheni uslovi za drugi zivot na drugoj planeti'' ? ???? ?? ????? ?? ??? ????? ???? ?? ??????? ??????. ?????????? ??????? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 pa da. Tesla je bio genije, jedan od chetvorice Srba po istrazivanjima jesha koji su promenili svet. Mi shaljemo signal van nashe zemlje vec dugi niz godina 0205_whistling Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 pa da. Tesla je bio genije, jedan od chetvorice Srba po istrazivanjima jesha koji su promenili svet. Mi shaljemo signal van nashe zemlje vec dugi niz godina 0205_whistling ?? ????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ??? ??????- ?? ???? ?? ??????????? ????????,.. ????? ?? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????, ??????? ?? ?? ??????? ???? ???????? ???????? ?? ?? '??????????'? ??????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ???? ??????? ???? ?????????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 pa da. Tesla je bio genije, jedan od chetvorice Srba po istrazivanjima jesha koji su promenili svet. Mi shaljemo signal van nashe zemlje vec dugi niz godina 0205_whistling ?? ????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ??? ??????- ?? ???? ?? ??????????? ????????,.. ????? ?? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????, ??????? ?? ?? ??????? ???? ???????? ???????? ?? ?? '??????????'? ??????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ???? ??????? ???? ?????????! sasvim dovoljno da se zna da to nashi talasi nisu. CHovek josh nije proizveo takvu vrstu talasa, a kada Tesla kaze da je talas van nasheg sistema, onda je to amin. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Nastasija,svrha svetog pisma je da upoznamo Boga i da nam pruži uvid u mogućnost spasenja a ne da odgovori na pitanje da li postoje vanzrmaljci...tvojim stavovima zaista ograničavaš Boga..ne znam zašto...ja tvrdim da apsolutno postoji verovatnoća da je Bog stvarao još negde...iskreno,mislimda to nije toliko bitno pitanje....a drugo...Bog nije stvarao po danima,kako ti reče već u starom zavetu reč -jom- se na srpskom,zahvaljujući Daničiću prevodi kao dan a inače znači i vremenski period...tj. Bog je stvarao sistematski a ne sve od jednom...to je poenta izveštaja u knjizi postanja...jedna od,tj. ne razumem zašto je problem uklopiti miogućnost stvaranja u drugim svetovima u biblijsku priču,...Bog je svemoguć i on je tvorac...meni je logično da ako neko ima stvaralački potencijal da taj potencijal stalno buja,raste,u pokretu je...itd. i neću više o ovome...zaista nije toliko bitno...u suštini i ja i ti imamo mišljenje i ok...smeta mi samo što ograniičavaš Boga citirajući sveto pismo...u novom zavetu piše da je Isus učinio mnoga dela koja nisu zapisana...to naravno nisu neka tajna i ne znam ni ja kakva dela već je poenta da Bog stalno dela,radi,stvara......pri tom je On sam uvek isti i nepromenjen...Bog je neko ko je mnoooogo IZNAD SVETOG PISMA.... 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 pa da. Tesla je bio genije, jedan od chetvorice Srba po istrazivanjima jesha koji su promenili svet. Mi shaljemo signal van nashe zemlje vec dugi niz godina 0205_whistling ?? ????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ??? ??????- ?? ???? ?? ??????????? ????????,.. ????? ?? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????, ??????? ?? ?? ??????? ???? ???????? ???????? ?? ?? '??????????'? ??????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ???? ??????? ???? ?????????! sasvim dovoljno da se zna da to nashi talasi nisu. CHovek josh nije proizveo takvu vrstu talasa, a kada Tesla kaze da je talas van nasheg sistema, onda je to amin. vinstone...jesi znao da je Tesla reko-ja sam pola života radio a pola života se molio.... kako tuma?iš konzervativizam jednog Tesle...sina obi?nog popa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Nastasija,svrha svetog pisma je da upoznamo Boga i da nam pruži uvid u mogu?nost spasenja a ne da odgovori na pitanje da li postoje vanzrmaljci...tvojim stavovima zaista ograni?avaš Boga.. ???? ????? ?? ????? ?? ??????????? ????: ????? ????? ????? ?? ?????? ????????? ???????????, ???? ?? ? ?????? ????? ?????? ? ????????? ?????? ?? ?????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 a da li sveto pismo pominje mlečni put.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Не могу да поватам све ко шта овде мисли. Разумем овог винстона, човек је неверујући њему су постојање ванземаљаца логична ствар, но ко се изјашњава као православни хришћанин и поврх тога сматра да постоје ванземљаци? Пазите питање ванземаљца није узалудно, јер оно онда покреће питање како верујемо да је Бог стварао, како се оваплотио, да ли је страдао уопште, да ли је васкрсао...Прича о ванземаљцима паше савршено уз причу о великом праску, и еволуцији свемира, а потом случајној појави живота и еволуцији истог на некој планети. Исто тако како се овде наводно десило са еволуцијом, тако је могло бити и на Х планеит, јер еволуција просто као гравитација прожима сваки делић материје, и тако се можда развила нека инетлигентнија раса него човек. Дакле овај сценарио је иделана за један стрип, али коме као православном хришћанину треба да упија оваке причице? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 a da li sveto pismo pominje mle?ni put.... ? ??????? ????????? ?? ?????? ? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ????? ???? ???????? ?? ??????? ?? ????? ?????, ??? ???? ??? ???????????? ?????????? ????? ?? ????? ????? ???????? ??? ????. ??? ?? ???? ??????????? ??? ?? ????????? ??? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 a da li sveto pismo pominje mle?ni put.... ? ??????? ????????? ?? ?????? ? ?????. nadam se da kapiraš da biblija nije udžbenik astronomije ili astrofizike.....jorge lopez...u pravu si...stvarno ne možeš da pohvataš šta ko misli...ja sve vreme tvrdim da verujem U MOGU?NOST POSTOJANJA VANZEMALJACA....mogu?nost...kapiraš... 0205_whistling se?aš se...Bog...lik koji sve može ti ograni?avaš Boga,?ove?e...zašto ne bi mogo da se ovaploti i strada ako je stvarao i nekog drugog...pri?amo o Bogu,0110_hahaha ?ove?e...BOG...nije tre?erazredni automehani?ar.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 ??? ????. ??? ?? ???? ??????????? ??? ?? ????????? ??? ????. a možda imaš virus... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука