Srdjan Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 ??????, ??? ?? ??????? ? ??????????? klapklap ???? ????... klapklap ?? ?????????... klapklap ?? ???. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret klapklap klapklap klapklap ???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ????????? 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 ??????, ??? ?? ??????? ? ??????????? klapklap ???? ????... klapklap ?? ?????????... klapklap ?? ???. :smiley: ???? ???? ??????? ? ?????????? ?? ?? ????????? ???????, ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ?????? ?? ??????????? (??????? ???????? ???? ?? ???????? ? ????????? ? ?????? ??? ???????? ???????? ? ?????) ?? ?? ??????? ????? ??? ????????? ???? ???? ???? ?????-????????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ???????????, ??????, ?????????? ? ???? ?? ??? ??????? ? ''????????'' ??????? ... ?? ?? ?? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ? ?????? ???????? ?????? ?????? ... ??? ?? ?? ???? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret dada 0110_hahaha 0110_hahaha ???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ????????? 0110_hahaha jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0205_whistling 0202_238 0110_hahaha ???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ????????? 0110_hahaha jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK ?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ????? 0202_238 ?????, ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ??????, ??? ?? ??????? ? ??????????? 0110_hahaha ???? ????... 0202_238 ?? ?????????... 0205_whistling ?? ???. :smiley: ???? ???? ??????? ? ?????????? ?? ?? ????????? ???????, ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ?????? ?? ??????????? (??????? ???????? ???? ?? ???????? ? ????????? ? ?????? ??? ???????? ???????? ? ?????) ?? ?? ??????? ????? ??? ????????? ???? ???? ???? ?????-????????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ???????????, ??????, ?????????? ? ???? ?? ??? ??????? ? ''????????'' ??????? ... ?? ?? ?? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ? ?????? ???????? ?????? ?????? ... ??? ?? ?? ???? ?? ??????? ?? ???? ??? ???? ???????, ???? ??? ?? ?? ??? ??????? ?? ?? ? ???? ????????? ???? ??????? ? ?????? ?????, ? ??? ????. (?? ?? ???? ???? ????? ??????.) ?? ??????? ? ??????????, ??? ??? ?? ?????? ??? ???? ?????? (???? ???? ???????? ????), ???? ? ???????? ???? ????? ??? ?????? ???? ?????? ? ??????? ????????, ??????? ???? ?? ??? ???????. ????? ?? ??? ?? ?????? ?? ????? ????? ??????? ? ????? ? ?????? ?????. ?? ????, ??? ?? ???? ? ????? ???? ????? ????????? ?????? ? ??????? ????, ? ?? ? "????????", "???????", "?????????" ? ???? ??????. ????? ?? ?????????????? ???? ?????: ????? ???? "????????????", ? ??? ?????? "??????????". ?? ??? ??????? ?? ??????? ?? "???????????", ? ??? ???????? ????? ?? ?? ??????? ? ?? "?????????" (??? ???? ?????). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0205_whistling 0202_238 0110_hahaha ???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ????????? 0110_hahaha jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK ?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ????? 0202_238 ?????, ?????. ok,ali nije mi cilj da dokažem da drugi svetovi postoje ve? da se složimo da je apsolutno mogu?e da postoje milioni drugih svetova koje je Bog stvorio....mogu?nost je realna,zar ne... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0110_hahaha aman 0442_feel ???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ????????? 0202_238 jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK ?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ????? 0202_238 ?????, ?????. ok,ali nije mi cilj da dokažem da drugi svetovi postoje ve? da se složimo da je apsolutno mogu?e da postoje milioni drugih svetova koje je Bog stvorio....mogu?nost je realna,zar ne... ?????? ??? ????????? ? ???????????, ???? ?? ?? ???? ????? ????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ima o tome u karamazovima jedabn fenomenalan deo...ako nadjem,postaviću..beše neka sekira koja kruži oko zemlje i još nešto... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0914_sport 0911_sport 70A.gif ???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ????????? s.o.s. jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK ?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ????? s.o.s. ?????, ?????. ok,ali nije mi cilj da dokažem da drugi svetovi postoje ve? da se složimo da je apsolutno mogu?e da postoje milioni drugih svetova koje je Bog stvorio....mogu?nost je realna,zar ne... ???????? ?? ????? ?? ??????? ?? ????? ????? ??? ?????. ?? ???, ??? ?? ?? ?????? ?????? ???? ???. ? ??????? ???????? ????? ??????? ?? ?? ????? ? ????????????, ????? ????. ??, ? ??????, ? ???????? ?? 15 ??????? ??????? ?, ???????? ????? ???? ? ??????, ???? ?? ??? ????? ???????? ????? ?????????????? ??? ?????? ?????. ?, ??? ?? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ?????? ???????? ???? ?? ?? ???? ??? ? ???????? ??????? ??? ? ????? ?????????? ???? ?????? ?? ?? ?????? ????????? ??? ?????????, ??? ?????? ??? ? ???? 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 милијарде и милијарде система, летећи тањири Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Новембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0110_hahaha 0110_hahaha ??????? ???? ?? ????, ?? ??? ?????????? 0914_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ...mogu?nost je realna,zar ne... ??????? ?? ????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ...mogu?nost je realna,zar ne... ??????? ?? ????. e j???? ??? ?? ????? ??, ????? ???? ??????? ??????? ? ????, ??? ?? ??? - ??? ??, ??? ?? ??? ?????? ?????????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ...mogu?nost je realna,zar ne... ??????? ?? ????. dada smej.gif smej.gif smej.gif 0304_smile4 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука