Jump to content

Како је настао Сунчев систем?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

slucajno nabasah na ovo: rusi izbusili rupu do pakla i snimili vapaje dusa u paklu-komentar je suvisan

????????? ?? ??? ?? ????????? ???????? ?? ??,? ???? ?? ???? ???? ??????? ?? ??????...
daj bre, zar ovo nije neko zezanje ...
Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

stvarno se cuju zvuci al nije zezanje nego pacenistvo.........malo me milica čudi što je ozbiljno komentarisala ..............  ali....

rusi su rusi  8)

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

stvarno se cuju zvuci al nije zezanje nego pacenistvo.........malo me milica ?udi što je ozbiljno komentarisala ..............   ali....

rusi su rusi  8)

Постављена слика

a ovo nisu babuške nego matjuške :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Овај, шта, молим?

Јесте да знам да будем буквалиста...

али реално што не би било могуће да се сниме гласови оданде?

Мада су мало плитко "орали"...

али ипак...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

morala sam da skrolujem da vidim šta je tema :P

dobro svi znamo da postoji materija i antimaterija, jel tako

e koliko ja znam one ne mogu zajedno

dakle one ne mogu da naprave masu

a sve u sunčevom sistemu i uopšte u svemiru ima neku  masu :)

ovde ja prestajem

p.s zna li neko šta nam je sa protomajstorom

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

stvarno se cuju zvuci al nije zezanje nego pacenistvo.........malo me milica ?udi što je ozbiljno komentarisala ..............   ali....

rusi su rusi  8)

Постављена слика

sto smo ubjedjeni toliko da su to zvuci patnje  ,mozda  ili dalije isto moguce  za nama na zemlji  da nas oplakuju ,  ovo samo kao uvek izbbrljano tako
Подели на овим сајтовима

ima previse cudnih poruka da bih se bavio prelistavanjem teme...

inace mene najvise zadivljuje to sto,ako je istina,a verovatno jeste,posto je tesko dokazati, to da je ceo univerzum nastao iz neceg manjeg od ciode, i ta "epska" bitka izmedju materije i antimaterije...

a posebno to sto se mogu uhvatiti razna sustanja iz svemira koja datiraju iz vremne a samog nastanka, za koja su prvobitno mislili da poticu od vanzemaljaca...no nadam se da ce uz pomoc nove tehnologije mnoge stvari biti razjasnjene.

takodje je interesantno da ajnstajniovom teorijom nije iskljucena mogucnost postojanja crvotocina i belih rupa, ali ce pronalazenje istih biti uzasno tezak posao,ako postoje...

махматма ганди је рекао:

свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

E svašta, nikad se tako nisam  :). Tema je dakle zaboravljena odavno.  Ovde Vinston navede ničim dokazane pretpostavke Velikog praska, koje sam uvek pomno čitala. Brojke ne znam napamet, ali u tim teorijama uvek ima neko ali i ako. Sve je to jedna od milijardu predpostavki, toliko  komplikovanih da im se ne zna ni kraj ni početak. Znate šta mene brine? Što akceleratori ispod naših nogu ubrzavaju čestice da bi dokazali teoriju velikog praska. Što se rasklapa već sklopljeno. Što se NEKO uživeo u ulogu Stvoritelja! Pa samo treba otvoriti oči, pogledati beskrajnu harmoniju prirode do najsitnijih detalja, sve je napravljeno savršeno! Posebnost svih živih bića u liku i karakteru, protivrečnosti u harmoniji. Koliko osećanja u ljuskom biću. Ne, dokazaće se da je sve u stvari neka mehanika! Znate li koliko je to opasno. Pljujemo po sopstvenoj planeti i Vaseljeni koju je On stvorio u svojoj bezgraničnoj ljubavi prema nama.

To je moj odgovor na pitanje.  confused

Подели на овим сајтовима

ja licno mislim, i verujem,

( dok se sam bog ne javi nekom dovoljno dostojnom coveku ako to bude zeleo i ne saopsti mu kako je sta tacno nastalo, kao kad je otkrio jovanu otkrovenje,sta ce biti ) (i necu se previse oslanjati na naucne i nenaucne autoritete, jer, bez obzira koliko oni dobro znali svoju kapljicu znanja, isto tako znaju da neznaju citav okean neznanja oko svoje kapljice,imali cak i 100 doktorata..)

da je svemir nastao niizcega, bozijom voljom, i ljubavl, a premudroscu, (sto na zanimljiv nacin moze ali i ne mora da potvrdi teoriju o velikom prasku, (posto kazu da je iz necega manjeg od glave ciode nastalo sve), a sama cioda je ,mislim,nastala niizcega, bozijom voljom, i da se polako razvijala, kao neki cvet, (seme,klijanje,stablo,liska,cvet, a krajnji cilj plod) a da je taj plod rzvoja svemira trebalo da bude sjedinjenje sa bogom. bog je polako gradio covekov dom, i spremao ga za coveka. tako da mislim da sam suncev sistem nije pao sa nebesa kao takav kakvog ga poznajemo (palo odjednom sunce,pa sve ostalo,a bog pritisnuo prekidac, i gle cuda since zasijalo), ne, vec da se razvijalo sve polako pod budnim okom bozijim

(ako moze neko da nadje onu sliku eksplozije velike zvezde i okaci je ovde, :), mnogo podesca na oko, a naucnici su ostatke eksplozije nazvali bozijim okom)

po zakonima materije koju je on stvorio. covek se divi svojim raketama, podmornicama, bombama (ona bomba na paradi ispred kremlja veca je od moje zgrade!!!!!), ali ipak desi se katkad kvar i raketa padne, podmornica potone, bomba (na srecu ) ne eksplodira... a ceo svemir je savrsen, sve je savrseno...

:mad:

:o

:wink:

:-[

:P

8)

ali ipak

:cheesy1: :cheesy1: :) :) :cheesy3: :cheesy3: :) :)

mada mogu da razumem i drugu stranu ( koja ne veruje u boga), ipak ni ja ne verujem u vanzemaljce... da je bog hteo otkrio bi nam i njih... do tad...

a za one slike, na stranici ili dve, nazad, recimo u egipatskoj piramidi su pronasli simbole koji lice na helikopter, tenk i podmornicu... ustvari to i jesu proste slike istih, doduse, sta su znacile, to ne razumeju ni oni, pa kako cu ja...

a tek ptica iz sakare, savrseno aerodinamicna... mozda je bila model ili maketa... kad bi se doradila i usavrsila...

inace postojao jei torpedo ( u kini i arapskim zemljama) topovi na brodu (korejsko japanski ratovi u stara vremena(danas se to sve cuva u korejskom muzeju))

a arapi su mnoge stvari od antickog helenskog sveta preuzeli i doradili....

a tek maje.... verovatno mnogima poznat datum 21.12.2012. ...

elem, tada ce se sunce naci tacno izmedju sredista mlecnog puta i zemlje, a takvo poravnanje se dogadja jednom u 26 000 godina. a posle tog dogadjaja ,tokom nekoliko decenija i vekova, severnjaca vise nece biti na severu, pomerice se nekoli ko stepeni na dole ( jer ce zemlja promeniti polozaj u svemiru ( a svemir nije ravna mapa!!!)) pa cemo imati novi severnjacu,doduse slabiju od ove (manje vidljivu)...steta...

махматма ганди је рекао:

свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...