Jump to content

Како је настао Сунчев систем?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret klapklap klapklap klapklap

???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????????  0202_238

Подели на овим сајтовима

??????, ??? ?? ??????? ? ???????????

klapklap

???? ????...  klapklap

?? ?????????...  klapklap

?? ???.   :smiley:

???? ???? ??????? ? ??????????

?? ?? ????????? ???????, ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ?????? ?? ??????????? (??????? ???????? ???? ?? ???????? ? ????????? ? ?????? ??? ???????? ???????? ? ?????) ?? ?? ??????? ????? ??? ????????? ???? ???? ???? ?????-????????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ???????????, ??????, ?????????? ? ???? ?? ??? ??????? ? ''????????'' ??????? ...

?? ?? ?? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ? ?????? ???????? ?????? ?????? ...

??? ?? ?? ????

Подели на овим сајтовима

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret dada 0110_hahaha 0110_hahaha

???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????????  0110_hahaha

jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0205_whistling 0202_238 0110_hahaha

???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????????  0110_hahaha

jednu,dve,milion...ko bi ga znao....znam samo da je Bogu sve mogu?e tj. ništa i niko ga ne ograni?ava...a mene ograni?ava....mozaK

?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ?????  0202_238

?????, ?????.

Подели на овим сајтовима

??????, ??? ?? ??????? ? ???????????

0110_hahaha

???? ????...  0202_238

?? ?????????...  0205_whistling

?? ???.   :smiley:

???? ???? ??????? ? ??????????

?? ?? ????????? ???????, ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ?????? ?? ??????????? (??????? ???????? ???? ?? ???????? ? ????????? ? ?????? ??? ???????? ???????? ? ?????) ?? ?? ??????? ????? ??? ????????? ???? ???? ???? ?????-????????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ???????????, ??????, ?????????? ? ???? ?? ??? ??????? ? ''????????'' ??????? ...

?? ?? ?? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ? ?????? ???????? ?????? ?????? ...

??? ?? ?? ????

?? ??????? ?? ???? ??? ???? ???????, ???? ??? ?? ?? ??? ??????? ?? ?? ? ???? ????????? ???? ??????? ? ?????? ?????, ? ??? ????. (?? ?? ???? ???? ????? ??????.)

?? ??????? ? ??????????, ??? ??? ?? ?????? ??? ???? ?????? (???? ???? ???????? ????), ???? ? ???????? ???? ????? ??? ?????? ???? ?????? ? ??????? ????????, ??????? ???? ?? ??? ???????.

????? ?? ??? ?? ?????? ?? ????? ????? ??????? ? ????? ? ?????? ?????. ?? ????, ??? ?? ???? ? ????? ???? ????? ????????? ?????? ? ??????? ????, ? ?? ? "????????", "???????", "?????????" ? ???? ??????.

????? ?? ?????????????? ???? ?????:

????? ???? "????????????", ? ??? ?????? "??????????". ?? ??? ??????? ?? ??????? ?? "???????????", ? ??? ???????? ????? ?? ?? ??????? ? ?? "?????????" (??? ???? ?????).

Подели на овим сајтовима

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0205_whistling 0202_238 0110_hahaha

???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????????  0110_hahaha

?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ?????  0202_238

?????, ?????.

ok,ali nije mi cilj da dokažem da drugi svetovi postoje ve? da se složimo da je apsolutno mogu?e da postoje milioni drugih svetova koje je Bog stvorio....mogu?nost je realna,zar ne...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0110_hahaha aman 0442_feel

???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????????  0202_238

?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ?????  0202_238

?????, ?????.

ok,ali nije mi cilj da dokažem da drugi svetovi postoje ve? da se složimo da je apsolutno mogu?e da postoje milioni drugih svetova koje je Bog stvorio....mogu?nost je realna,zar ne...

?????? ??? ????????? ? ???????????, ???? ?? ?? ???? ????? ?????

Подели на овим сајтовима

ima o tome u karamazovima jedabn fenomenalan deo...ako nadjem,postaviću..beše neka sekira koja kruži oko zemlje i još nešto... :cmizdrenje:1324_womens

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret 0914_sport 0911_sport 70A.gif

???? ?? ??, ????????, ?????? ?? ??????? ????? ??? ?????????  s.o.s.

?????, ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ??????? ??? ????? ? ?? ??? ?? ????? ?????  s.o.s.

?????, ?????.

???????? ?? ????? ?? ??????? ?? ????? ????? ??? ?????. ?? ???, ??? ?? ?? ?????? ?????? ???? ???. ? ??????? ????????  ????? ??????? ?? ?? ????? ? ????????????, ????? ????. ??, ? ??????, ? ???????? ?? 15 ??????? ??????? ?, ???????? ????? ???? ? ??????, ???? ?? ??? ????? ????????  ????? ?????????????? ??? ?????? ?????. ?, ??? ?? ?? ?????? ????????? ?? ??????? ??????? ?????? ???????? ????  ?? ?? ???? ??? ? ???????? ??????? ??? ? ????? ?????????? ???? ?????? ?? ?? ?????? ????????? ??? ?????????, ??? ?????? ??? ? ????  :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

jedan sveštenik jednom-zna?i ne dva put-re?e....što više slika to je ve?a slava umetnika...tako da ako i postoje vanzemaljci to samo može proslaviti našeg Gospoda još više....ja li?no bi baš voleo da ih ima...pa kad se sretnemo...a oni skroz cool...wow...to bi bio susret :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha

??????? ???? ?? ????, ?? ??? ??????????   0914_sport

Подели на овим сајтовима

...mogu?nost je realna,zar ne...

??????? ?? ????.  dada

:drugarstvo: smej.gif smej.gif smej.gif 0304_smile4 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...