Jump to content

Недовољно добар/ра

Препоручена порука

"Voleti znači moći drugog čoveka videti onakvim kakvim ga je Bog stvorio."

Problem je sto mi sami sebe tesko mozemo tako videti. 

Zato sto postoji mnogo stvari koje krive sliku koju imamo o sebi. Bas bas mnogo. 

I onaj mucni glas, cija se jacina menja, nekad vristi, a nekad samo sapuce: Nisi dovoljno dobar...

Bez obzira koliko se trudio, nikad neces biti dovoljno dobar da bi te neko voleo onako kako zasluzujes. 

I taj glas te sprecava da uocis koliko te ljudi vole, a na kraju, koliko te i Bog voli takvog kakav si. 

Pitanje je samo da li ces da vecito ostanes u sakama Unutrasnjeg podrivaca (Internal Saboteur, fenomenalan koncept R. Fairbarn-a), u kandzama traume, ili ne...

To, doduse, nije bitka koju bijes sam. Uvek je nuzan i Drugi. 

Iz licnog iskustva pricam :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Postoje ljudi koji misle da si sjajan bas takav kakv si...posebno kad se malo odaljimo...kad nam prvo cuvas a onda isporucis biciklu...i jos par nekih stvari...tako da sve je to odlicno...a to sto ponekad cujemo u svojim glavama da nismo dovoljno dobri ako nismo najbolji ima veze sa nekim pogresnim obrazcima vaspitanja siroko primenjivanim u nasem  drustvu u bivsoj nam jugi :)

I uglavnom taj glas gresi...a to se najbolje ucutkuje jednom dobrom domacom rakijom :)

Na telefonu sam pa ne mogu da posaljem smajli koji grli. A zagrlio bih te, jako! I daj da popijemo tu rakiju! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

a to se najbolje ucutkuje jednom dobrom domacom rakijom :)
a jel moze crno vino...? :)  ne pijem rakiju..... :(

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јао људи.ја уопште немам тих проблема, ја сам толико добра и савршена :) да више ни кап доброте ни савршененства нема где да стане, једноставно бих пукла. :)) Све знам све умем,

И да сликам 

и да пишем

и да фотографишем

и шта ћеш више.

И да кувам 

чак и кнедле са шљивама

и шне нокле да направим 

и питу разљевачу 

да саставим.

И са децом умем,

и соц.интелиг. ми не фали

и интеграл  мат. да решим

и мистерију да разрешим

и физика  примињена 

ми баш добро иде

и у шаху да победим

и гозбу савршену да приредим

о звездама и небу ми не фали знања

ау ево кажем ај,  де де доста више  ср.. :))  :))  :))  :))  :))  :)) .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...