Tanya Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Хтела сам да питам - да ли су дела Антони де Мела јеретичка или не? Мало сам га читала, веома ми се допао, па бих купила његове књиге уколико нису јеретичке (јер девета Црквена заповест налаже да јеретичке књиге не читамо). Хвала унапред! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Па то зависи од тога колико имаш година Некако, на њега (Антониа Де Мела) се пржимо у средњој школи и његове реченице "Пробуди се!" чини ми се и сад ми понекад одзвоне у глави. Да ли је јеретик - па колико се сећам, мислим да ту нема ничега што би било не знам како страшно или погрешно. Суштина је да се сконцентришеш на овде и сада и да преузмеш одговорност за своје поступке, а то нас вера и учи. Тако да.. не може много да шкоди. Suncokret54, коЖељ њацИ , Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 мислим да ту нема ничега што би било не знам како страшно или погрешно ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука