Драшко Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 променимо народ Danijela, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Ништа те нисам разумео. Ti reče da ima takvih ljudi, pa reko da budem i ja takav, da eto kao takav odgovorim... dakle kad prost ili naivan, da ne kažem usamljen ili izgubljen čovek priča ovde, zaista nije preterano bitna tema ili pravila, traži se samo malo ljudskosti. Bogu Hvala ima toga ali valjda koliko smo gladni toliko više i želimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 ŽRU - najbolje mesto na netu! RYLAH, Драшко, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Meni je ovaj forum opuštencija. Jesam li ja promašio njegovu svrhu i put? Лазар Нешић, Милан Ракић, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Forum je otišao u dve krajnosti, potpune krajnosti Крајности су неминовне и тако је одувек и свуда, али буквално свуда и одувек. Жељко Ињац је 8. јуна 2014. у 14:59 отворио добру тему о томе: https://www.pouke.org/forum/topic/34274-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85/page-1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Позивам све чланове да се придруже Жељковом пројекту Унија умерених. https://www.pouke.org/forum/topic/34274-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%85/page-1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Људи, ајде да завршавамо са тим личним обрачунима и препуцавањима на свакој теми. Или то решите на пп, или крећемо да без икаквог упозорења бришемо поруке, а и да изричемо опомене после којих следе теже санкције. Аман бре људи, дискутујте, толико тема има, баталите та препуцавања. LogosAgape је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Иванов пост обрисан. Са овим слупостима стајемо сада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Meni je ovaj forum opuštencija. Jesam li ja promašio njegovu svrhu i put? Isto Goku, forum me opusti, ima divnih ljudi, razmjenjujemo misljenja, sve je odlicno.☺ Снежана, ИгорМ, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Da li je ,,svrha i put ovog foruma" brisati tako redom, i nazivati gluposcu, sasvim sam ti lepo i ljudski nesto napisao, nesto i u vezi mog nedavnog banovanja, i ponizavati clanove na ovakav nacin? Evo NA TEMU: Dal je svrha ovog foruma da bude sterilisano okruzenje? Ja mislim da nije. A sta ti mislis? billy2014 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Сврха форума свакако није да троје или четворо људи својим свађама затрпавају сваку тему и малтретирају остале форумаше. Расправите то што имате ван јавног дела, где вас апсолутно нико не види и где нико неће да вам смета. Ненад Р., LogosAgape, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Па зар не радите то? Друга ствар, о тим шкакљивим темам се не прича једну седмицу пред Божић или Васкрс. То не да је саблазан, него је срамота. У време кад би требало да буде максимална уздржаност и да се свако мало преиспита, они навале као блесави... Uzdrzavaj se ti Anci, nemoj citati te teme vec one sto ti gode dusi I ne sablaznjavaju te. Mozes to kao pravilo da odredis sa duhovnikom i vjezbas. Ali traziti od administratora da glume policiju misljenja bilo bi suludo I upropastilo bi forum. Administratori odlicno rade posao ovde pored svih obaveza, ponekad mozda naprave po neku greskicu, ali to je sastavni dio posla. Јефимија Крунић, Paradoksologija and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 ŽRU - najbolje mesto na netu! TaКо је Уосталом тако су рекли сви људи у оној анкети на РТС-у што је рађена по Кнезу Милан Ракић, Плутон, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 На форуму се може наћи много занимљивих тема. Нико не може да ме натера да читам оно што нећу. Ако ме неко боцне, надам се да то није злонамерно. Све у свему, задовољан сам. Јефимија Крунић, Иван ♪♫, Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 TaКо је Уосталом тако су рекли сви људи у оној анкети на РТС-у што је рађена по Кнезу Нисам знала да је рађена анкета, али знам да кад год одем у неку цркву први пут, сама имам жељу да анкетирам људе, у фазону: Има ли овде неког са Јефимија Крунић, Плутон and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука