Jump to content

Патријарх Иринеј у Нишу: Сви смо дужни да дигнемо глас у заштити КиМ, а ако дође до силе морамо учинити све да то вратимо – милом или силом

Оцени ову тему

Препоручена порука

ma meni bez veze da vjernici prebiraju patrijarhove rjeci, ono sto se racuna je njegova vjera i dobra namjera, svakom se omakne, pogotovo u godinama i sta sad, ocemo ga razapinjati? uopste ne razumijem te potrebe  kod ljudi 

Подели на овим сајтовима

Лако је мени да погинем, толико ме заболе за сопствени живот да ми је тај начин умирања најлакши, лакши него да се колима закуцам у бандеру. Али ми није лако да гледам да неко убија некога кога ја волим. Тада је моја обавеза да браним ближњег, онога кога волим и рокнем убицу, да му распорим утробу и проспем џигерицу по зеленој трави ко Обилић Мурату!

8086.gif

Подели на овим сајтовима

a sta sam ja lose rekao ja se tim donekle kafanskim tucama ne hvalim bas naprotiv a u ns sam izvukao i deblji kraj ! jednostavno meni je bliza kultura i nacin zivota albanca i kad sa njim ratujem nego vojvodjanera( iz tog skupa opet izuzimam cestite srbe iz severnih provincija i bracu iz bosne ,kosova i krajine da se ne nadju prozvanim daleko bilo )

Подели на овим сајтовима

a sta sam ja lose rekao ja se tim donekle kafanskim tucama ne hvalim bas naprotiv a u ns sam izvukao i deblji kraj ! jednostavno meni je bliza kultura i nacin zivota albanca i kad sa njim ratujem nego vojvodjanera( iz tog skupa opet izuzimam cestite srbe iz severnih provincija i bracu iz bosne ,kosova i krajine da se ne nadju prozvanim daleko bilo )

Па зато што си ти културолошки ближи Албанцима него Србима из Војводине.

Отуда наш северњачки презир према вама јужњацима.

АЛИ то не значи да нисмо Срби.

Као што то не значи ни да сте ви Шиптари.

Подели на овим сајтовима

Ма нису „јужњаци“ такви, овај залуто, вероватно је неки Бугарин.

Подели на овим сајтовима

Ма нису „јужњаци“ такви, овај залуто, вероватно је неки Бугарин.

Ма то је бре неки шкип замеће кавгу међу нас сложну браћу( тако се зове пекара локалног шкипа код мене) форумску.

Подели на овим сајтовима

ako ti je zaista stalo do srpstva togda ne dijeli tako srbe, generalizacija ti nije na mjestu, recimo radikalna stranka se najduze i najcvrsce drzala bas u vojvodini, inace vojvodjani su pretezno bas porijeklom iz ovih tvojih zagrada pa si kontradiktoran

Подели на овим сајтовима

АЛИ то не значи да нисмо Срби.

Као што то не значи ни да сте ви Шиптари.

Mi smo Turci, vi Austrougari. I mirna Bačka.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Nema tu nikog bar tako je bilo 99, ostali smo na cedilu, i na kraj smo bili primorani sami da odlučujemo. Krenuli smo za Srbiju i putovali 27sati. Onaj ko nije to doživeo nema ni predstavu kako se sve to izdešava na brzinu, nisi ni svestan šta te je snašlo.

Да ме не схватиш погрешно, не причам шта је било или шта је урадио Милошевић или шта би сутра Вучић или неко други већ шта треба и шта је људски.

Искрено ми је жао за то што ти се десило и што је тебе и друге протеране држава оставила саме, на цедилу. Баш зато морамо да вршимо притисак да се тако нешто никад не понови.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Koliko god je moguće, raznim sredstvima.

Ako bih morala da biram da li ću hladnokrvno i sračunato (a takva je vojna akcija) pucati nekome u lice i ubiti ga ili izgubiti krov nad glavom, birala bih da izgubim krov nad glavom. Meni je to bazično hrišćanstvo.

То јесте хришћански, али само у твом случају. Ако је други нападнут, то не функционише, дужност је бранити га.

Подели на овим сајтовима

Да ме не схватиш погрешно, не причам шта је било или шта је урадио Милошевић или шта би сутра Вучић или неко други већ шта треба и шта је људски.

Искрено ми је жао за то што ти се десило и што је тебе и друге протеране држава оставила саме, на цедилу. Баш зато морамо да вршимо притисак да се тако нешто никад не понови.

Nisam te pogrešno shvatila...htela sam reći biće onako kako zapad želi...možemo mi i da dubimo na trepavice 

Подели на овим сајтовима

Схвати оно као флерт шалу, ништа више од тога. :)

Елем, то су питања за некога из војске и полиције. Негде верујем да и сада на КиМ има наших безбедњака који оперишу и комуницирају са нашим људима. Ово говорим на основу неких ранијих (не тако давно) сазнања која наравно нисам био у прилици да проверим па је остало на поверењу да је то тако. А верујем да постоје и разни коридори до МКД или ЦГ, мислим, Вулин и екипа и кад им забране да оду на КиМ они се појаве и још сликају за тв. Нема тамо границе, то се прелази "алтернативним путевима" само ако се хоће. 

Naravno znam da je šala. a što se tiče policije,vojske nema tu nikoga, svi beže kad gori pod noge

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...