Jump to content

Патријарх Иринеј у Нишу: Сви смо дужни да дигнемо глас у заштити КиМ, а ако дође до силе морамо учинити све да то вратимо – милом или силом

Оцени ову тему

Препоручена порука

HAHAHA TOLIKO ME ZABOLE GDE SE ISKLJUCUJEM SA VUCIVEVSKO VOJVODJANERSKO PRAVOSLAVNOG NAZOVI FORUMA

Pa AP Vojvodina je trenutno jedina slobodna teritorija u Srbiji gde SNS ne vlada :)

Подели на овим сајтовима

hahah koje bre sprske gradove na severu Srbije tkzv vojvodini ,,,tamo ima BOGU hvala srpskih naselja ali srpskih gradova nazalost nema ,,,u gradovima ima dosta ljudi koji se srpski osecaju ali to nazalost zbog uticaja sredine ne pokazuju ! proveo sam dosta vremena na severu sto na odsluzenju vojnog roka,sto ljubavno,sto poslovno i samo mogu da se divim tim SRBIMA koji tamo opstaju

Лупаш глупости. Нико теби није крив што си се заљубио у маџарицу и служио војску у Ловћенцу.

Подели на овим сајтовима

HAHAHA TOLIKO ME ZABOLE GDE SE ISKLJUCUJEM SA VUCIVEVSKO VOJVODJANERSKO PRAVOSLAVNOG NAZOVI FORUMA

Ајд још нешто лупи па да се поздравимо с тобом.

Подели на овим сајтовима

@@Paradoksologija, Па добро јел би ти бранила своју кућу и кров над главом у случају да неко хоће силом да ти је отме, уништи, покраде? 

Koliko god je moguće, raznim sredstvima.

Ako bih morala da biram da li ću hladnokrvno i sračunato (a takva je vojna akcija) pucati nekome u lice i ubiti ga ili izgubiti krov nad glavom, birala bih da izgubim krov nad glavom. Meni je to bazično hrišćanstvo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

hahah koje bre sprske gradove na severu Srbije tkzv vojvodini ,,,tamo ima BOGU hvala srpskih naselja ali srpskih gradova nazalost nema ,,,u gradovima ima dosta ljudi koji se srpski osecaju ali to nazalost zbog uticaja sredine ne pokazuju ! proveo sam dosta vremena na severu sto na odsluzenju vojnog roka,sto ljubavno,sto poslovno i samo mogu da se divim tim SRBIMA koji tamo opstaju

0703_read:0205_whistling:

Great_Moravia_Svatopluk.jpg

Подели на овим сајтовима

El vidiš da je to ad hominem argument za sve! A ti se praviš blesav.

Не контам. Шта је аргумент. То што је неким случајем и Павић који напада с десна протестант или то што ја живим у Војводини?

I kao čovek, i kao žena, i kao komunista. Ali stvarno, baš ako nas zanima jerarhija, val'da time dokazujemo kol'ko smo pravoslavni (ja baš volem Vojvodinu)

Веруј ми. Полазим од себе. Свако ко се занима толико за попове и Цркву, није Србин, или није чист Србин, или није Србин одрастао у Србији и не припада балканској српској култури. Ово тврдим најозбиљније.

А и ако којим случајем јесте онда је или секташ или има секташки ум или је на неки начин ограничен.

Ја бих воло да сам ко ови други србови и да могу тако ноншалантно да се односим према свом спасењу и вери, бат хеби га нисам тако воспитан.

Подели на овим сајтовима

Веруј ми. Полазим од себе. Свако ко се занима толико за попове и Цркву, није Србин, или није чист Србин, или није Србин одрастао у Србији и не припада балканској српској култури. Ово тврдим најозбиљније.

Kako mislis zanima se za popove - u smislu zanima ga Crkva ili ogovara, ili nesto trece? Ja znam kod nas u selu da se ljudi itekako zanimaju za popove, u smislu da ogovaraju iako u crkvu ne zavire 2 puta godisnje. 

Подели на овим сајтовима

nije u lepom lovcencu nego u backoj topoli pored njega ! ja nisam ni rekao da mi je iko kriv samo kaZem da tu srpstva nema i da je to gore uzas a jos taj naziv ap vojvodina ,,,vi ste bre provincija nasa moravska a ne ap pp ...ili sta drugo

Па хебо те Б. Топола је маџарско насеље.

Ту су срби у малим процентима.

Ал ниси никад био у Бачком Јарку( где би 100% добио батина за такве изјаве), ниси никад био у Каћу где би попљували за такве изјаве, ниси никад био у Мошорину где би радила брица од уатохтоних лалоша за такве изјаве и да ти не набрајам.

Подели на овим сајтовима

Не контам. Шта је аргумент. То што је неким случајем и Павић који напада с десна протестант или то што ја живим у Војводини?

А и ако којим случајем јесте онда је или секташ или има секташки ум или је на неки начин ограничен.

Ја бих воло да сам ко ови други србови и да могу тако ноншалантно да се односим према свом спасењу и вери, бат хеби га нисам тако воспитан.

Ma to što navodiš da je protestant kao da je to bitan argument.

Ja čista Srpkinja nisam i ne bih rekla ni da pripadam balkanskoj srpskoj kulturi, bar po vospitanju.

Za sektaški um i ograničenost ne znam, ne mogu ja da sudim.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Па хебо те Б. Топола је маџарско насеље.

Ту су срби у малим процентима.

Ал ниси никад био у Бачком Јарку( где би 100% добио батина за такве изјаве), ниси никад био у Каћу где би попљували за такве изјаве, ниси никад био у Мошорину где би радила брица од уатохтоних лалоша за такве изјаве и да ти не набрајам.

I ja bas htedoh da ga posaljem da proseta do Curuga, Turije i tu malo u okolinu

Подели на овим сајтовима

Kako mislis zanima se za popove - u smislu zanima ga Crkva ili ogovara, ili nesto trece? Ja znam kod nas u selu da se ljudi itekako zanimaju za popove, u smislu da ogovaraju iako u crkvu ne zavire 2 puta godisnje. 

Ма оговарање је опште људска карактеристика( психолошка потреба).

Занима за цркву, црквено уређење, црквену политику, ко је у којој струји од попова, који је владика старотарац који новотарац, занима за теологију итд.

Подели на овим сајтовима

Замерити тим људима што су продали своје куће је баш лицемерно. Нису проблем они, него је проблем систем који је тако нешто омогућио. Проблем су титоисти који су на Косову поставили шиптарску антисрпску власт, судство и полицију све са циљем прогона тих Срба са Косова, милом или силом.

Mozda se nisam najsrecnije izrazio,... ni u ludilu ne bih mogao da osudujem ikoga ko je napustio svoj dom bilo iz kog razloga... al, ono, mozda bi trebalo da se obrati paznja npr kad se prica o izbeglicama s kosova, proterivanju, egzodusu i poredjenjem sa hrvatskom... barem iz postovanja prema srbima iz hrvatske koji jesu bili izbeglice u pravom smislu reci i koji jesu isterani i proterani iz svojih kuca.

A sto se tice sistema, stavio sam na jednoj temi juce fotografiju koju mi niste odobrili (ne znam zasto) pa cu sad samo da je opisem, radi se  o fotografiji Novog Pazara, gde se na brdu iznad grada lepo vide tenkovi SFRJ sa cevima uperenim u grad... fotka je iz nekih osamdesetih npr ili svezije... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Samo osam helikoptera za spasavanje

Vojska Srbije ima samo dva „novija” Mi-17 i šest Mi-8, preostale iz vremena SFRJ, pogodne za evakuaciju ljudi

Слушај, не знам ја како све може да се евакуише народ у таквој ситуацији, има људи који су за то надлежни, знам да је боље покушати нешто него седети и не радити ништа.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...