Jump to content

Uloga ikona u Hriscanstvu

Препоручена порука

Где је Пеђа? Јел` зна неко шта је са њим?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

čula sam za ovu ikonu sv.arhangela Mihaila da mu se nekad vidi lik a nekad ne. ako neko zna nešto detaljnije neka napiše.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Имао сам прилике да посетим овај горе наведени манастир(чији сам линк ставио)и целивам прелепу и чудотворну икону Св.Архангела Михајла. Манастир се зове Панормити и налази се на Грчком острву Сими близу Родоса.Свакога дана са Родоса,који је бродом од Симија удаљен 45 минута,долази много туриста поклоника у манастир да види,целива,поклони се,помоли Светоме Архангелу. Линк који сам поставио тиче се чуда које се десило 2008 године уочи дана Св. Архангела Михајла. Погледајте и созерцавајте...Ваш брат у Христу Саша(chupavi)

Да би ушли у Европску унију треба да се држимо десет Божјих заповести,и сто америчких.

Подели на овим сајтовима

čula sam za ovu ikonu sv.arhangela Mihaila da mu se nekad vidi lik a nekad ne. ako neko zna nešto detaljnije neka napiše.

Чудо се десило и у време када сам и ја био тамо . у свој оној гомили туриста поклоника била је и жена која је имала проблема са ногама(тешко је ходала,нека болест ногу). Не знам колико је пута до тада долазила у манастир али тога дана њене молитве су уродиле плодом,просто је одскакутала из цркве...

Да би ушли у Европску унију треба да се држимо десет Божјих заповести,и сто америчких.

Подели на овим сајтовима

Где је Пеђа? Јел` зна неко шта је са њим?

ху из тхе Пеђа?

Подели на овим сајтовима

hvala na objašnjenju.

Peđa je majstor da nađe ikonu u visokoj rezoluciji Just_Cuz_19

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 прелепа икона светог Сергија

Ваистину!

Она је рукотворена у Спаском центру православних уметничких заната у Вороњешко-Борисоглебској

епархији.

Икона је украшена чешким бисером,месечевим каменом и ониксом,италијанско дрво са позлатом.У

деловима је употребљена аустријска јувелирна бижутерија.

Димензије 40x60

Цена 60000 рубаља

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...