Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Prirodno drogiran...leleee,tebe treba u njivu ili kamenolom pod hitno! :D

Greota one masine znas koliko goriva trose ti bi to za cas ;)

Pa i ja sam mašina kojoj je potrebno gorivo. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa i ja sam mašina kojioj je potrebno gorivo. :ani_biggrin:

Pivo je jeftinije od nafte hehehehe :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

A mozes biti i gej evo Ronald je rekao da je lak,odma pola posla gotovo :D

R srce ,lepo od tebe ,al nemoj vise, ne ide ti ;)

Rekao sam upozna, tu nema nista lose djevojcice :)

Подели на овим сајтовима

Uspavao sam Tvrtka, vjerovatno ce sutra krenuti po selu da prosi djevojke, hhehehehe :)

Подели на овим сајтовима

Pih nista onda ;)

Ma ko zna možda ti tako duhovno duboka možeš da budeš nepresušni izvor moga goriva... :D Samo malo manje da bude predrasuda prema muškom rodu... ;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Neka.Ipak.

Ali ljubav, zar nije dovoljna?  :ani_biggrin:  :dobro:  :sunce:

Tvrtko ni ne konta koliko normalnih devojaka ima ovde, a on zapeo za te neke koje samo on vidi pa ne pusta...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Valjda se i ja nešto pitam.   :))

Ko ti kriv sad?!

Toliko si kukao da ce te momci sa foruma ozeniti, tvoje je samo da klimas glavom...

Kako ide ona slicica sa fejsa, kad otac i sin razgovaraju, pa otac uci sina - ajde prvo mi se izvini, pa zasto tata, ma izvini mi se, i tako ubedjivanje da bi sin reko izvini...a na to ce otac, e dobro sad mozes da se zenis kad si naucio da se prvo izvinjavas bez pitanja :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ma ko zna možda ti tako duhovno duboka možeš da budeš nepresušni izvor moga goriva... :D Samo malo manje da bude predrasuda prema muškom rodu... ;)

Hvala,al bas imam neke obaveze...jao vidi vreme! Ajd pa laku noc i Bog na pomoc :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Hvala,al bas imam neke obaveze...jao vidi vreme! Ajd pa laku noc i Bog na pomoc :)

Jao jao kako ti ne umeš da lažeš .. :ani_biggrin:  

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Sta je tu cudno, pa tako ce i biti, ljudi  sve vise i vise moralno  a i na druge nacine propadaju, danas mozes vidjeti dvoje mladih kako se ljube na klupi, za 50 godina ce se seksati na klupi, broj partnera koji se promijeni prije braka je stalno u porastu, broj polnih bolesti bolesti je u porastu, to sto se tice bluda, razvrata, a da ne govorim o gorim stvarima ....serijske ubice prije nisu ni postojale a u SAD se broj serijskih ubica povecao nekoliko puta u poslednjih 30 godina, da ne pricam ....

Serijske ubice su oduvek postojale (link), a njihov broj se u poslednjih 30 godina u SAD smanjio (link)... ostale tvrdnje su ti otprilike na istom nivou tačnosti... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...