Кратос Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Prirodno drogiran...leleee,tebe treba u njivu ili kamenolom pod hitno! Greota one masine znas koliko goriva trose ti bi to za cas Pa i ja sam mašina kojoj je potrebno gorivo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Pa i ja sam mašina kojioj je potrebno gorivo. Pivo je jeftinije od nafte hehehehe Кратос and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 A mozes biti i gej evo Ronald je rekao da je lak,odma pola posla gotovo R srce ,lepo od tebe ,al nemoj vise, ne ide ti Rekao sam upozna, tu nema nista lose djevojcice http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Pa i ja sam mašina kojioj je potrebno gorivo. Pih nista onda Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Uspavao sam Tvrtka, vjerovatno ce sutra krenuti po selu da prosi djevojke, hhehehehe Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Rekao sam upozna, tu nema nista lose djevojcice Neka.Ipak. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Pih nista onda Ma ko zna možda ti tako duhovno duboka možeš da budeš nepresušni izvor moga goriva... Samo malo manje da bude predrasuda prema muškom rodu... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Neka.Ipak. Ali ljubav, zar nije dovoljna? Tvrtko ni ne konta koliko normalnih devojaka ima ovde, a on zapeo za te neke koje samo on vidi pa ne pusta... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Neka.Ipak. Ok, izvini. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Valjda se i ja nešto pitam. Ko ti kriv sad?! Toliko si kukao da ce te momci sa foruma ozeniti, tvoje je samo da klimas glavom... Kako ide ona slicica sa fejsa, kad otac i sin razgovaraju, pa otac uci sina - ajde prvo mi se izvini, pa zasto tata, ma izvini mi se, i tako ubedjivanje da bi sin reko izvini...a na to ce otac, e dobro sad mozes da se zenis kad si naucio da se prvo izvinjavas bez pitanja Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Ma ko zna možda ti tako duhovno duboka možeš da budeš nepresušni izvor moga goriva... Samo malo manje da bude predrasuda prema muškom rodu... Hvala,al bas imam neke obaveze...jao vidi vreme! Ajd pa laku noc i Bog na pomoc Кратос and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 @@Јелена011, Izvini Ne deluje na vec udate Ali prija uhu priznajem Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Hvala,al bas imam neke obaveze...jao vidi vreme! Ajd pa laku noc i Bog na pomoc Jao jao kako ti ne umeš da lažeš .. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Ja samo primetila sta pise, ne sam skolovala, nova sam ovde Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Sta je tu cudno, pa tako ce i biti, ljudi sve vise i vise moralno a i na druge nacine propadaju, danas mozes vidjeti dvoje mladih kako se ljube na klupi, za 50 godina ce se seksati na klupi, broj partnera koji se promijeni prije braka je stalno u porastu, broj polnih bolesti bolesti je u porastu, to sto se tice bluda, razvrata, a da ne govorim o gorim stvarima ....serijske ubice prije nisu ni postojale a u SAD se broj serijskih ubica povecao nekoliko puta u poslednjih 30 godina, da ne pricam .... Serijske ubice su oduvek postojale (link), a njihov broj se u poslednjih 30 godina u SAD smanjio (link)... ostale tvrdnje su ti otprilike na istom nivou tačnosti... Плутон, DankaM, Pancakes and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука