Danijela Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Ako je tebi neverovatno, ne znaci da ne dogadja.Pa sta ako si imao neuspeh? Odmori se, zaceli i nastavi dalje. Ne mozes da se sklupcas u uglu i da jadkikujes do kraja zivota (ili mozes). Ne oprastamo se samo jednostavno mi je toliko tuzno da sto si pun gorcine i zbog nje nisi u stanju da promenis perspektivu, drustvo, zivot... Ima takav pogled jer samo o tome pises. I samo o tome. I ja poznajem muskarce i zene o kojima stalno pises al to ne odredjuje moj stav koji je pozitivan prema ljudima i ne utice na mene. To su njihove odlike i izbori i ja nemam nista s njima i jednostavno takve osobe prekocim i koncentrisem se one divne ljude koje imaju mnogo da ponude i uzivam u njihovom drustvu. A propustio si zato sto si bi uporan i dosledan u svom negativnom stavu: sve zene samo jure materijalno. A to prosto nije istina. I sto bi se neko trudio da ti pokaze suprotno kad ti to neces. Adelaida, feeble, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Opet: nemam ja takav pogled na žene. Imam takvo iskustvo i takva saznanja od drugih ljudi u mom okruženju, kako muškaraca, tako i žena, ali više žena, pošto se sa njima više družim. One su zaprepašćene trenutnom situacijom, dok je muškarci samo koriste (ko može da koristi A te što se s njima družiš el su i one materijalisti koje samo gledaju materijalno stanje kod muškaraca? To da je za žene moć najveći afrodizijak je bilo od vajkada. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 „nema spremnosti na promenu" i „kraj svake priče"??? Tačka, gotovo, Anika je rekla, i nema tu više menjanja Da...tema može lock. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Nisam rekao da sve žene samo jure materijalno. Čisto sumnjam da sam nekoj bio simpatičan. Odkud ti to možeš znati? Za simpatije je potrebno mnogo više. Potrebno je i da se ljudi vide, a retko da neko ima želju. Isprovociran sam. Eto ja sam stajala po strani i videla sam da si mnogim zenema bio jako simpatican al svojom visemesecnom presimisticnom pricom o materijalizmu kod zena si ih odgurnuo, dal nepovratno dal ipak ne, zaista ne znam. Ako si ovoliko imas dugo negativan u svom misljenju na neku reakciju koja je te isprovocirala..... Ne znam sta bih ti rekla. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Mnogo pises. Ne citam vise te tvoje postove. Samo vidim nick i eventualno prvu recenicu, dalje preskacem. Zapitaj se... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Sve više imam utisak da je Anika reinkarnacija Tanje1. Potpuno isti stavovi i nastup. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Evo jedan lep članak, za Tvrtka . Ima nade http://bgonline.rs/kako-pronaci-zenu-svog-zivota-zeljko-vasic/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Mnogo pises. Ne citam vise te tvoje postove. Samo vidim nick i eventualno prvu recenicu, dalje preskacem. Zapitaj se... Сврстала си се у моју топ5 ранг листу форумаша/ица, обожавам твоје постове тако треба, ни по бабу ни по стричевима Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Tvrtko, da li imas i jednu poruku van ove tri teme o m-ž odnosima? Mislim, bas mi je cudno, pomislio bi covek da se zapravo zezas sa nama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 @@Tvrtko, kako ti je ime? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Твртко, да ли познајеш извесног Млађонија? Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Nije valjda da i ti čitaš samo prvu rečenicu? Onda odsad pišem samo prve rečenice. Пупупу далеко било, шта то причаш Твртко брате, па за чега ме ти сматраш, то за Аникин незадржив продор у топ5 је на основу свих порука до сад. Ја сам први за мушку солидарност, слободно напиши две, ма и три реченице... у слободно време највише волим да прочитам 50ак мрачних, деморалишућих, безнадежних порука... то ми некако врати веру у боље сутра Јелена011, Neša_ and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 @@Danijela, Što mi ne reče odmah? Ja bih tebi rekao. Dosad bi se možda već i oženio, pa bih te zvao i na svadbu. Ne bi verovao i slusao. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 U Srbiji se samuje zbog rasirenosti bluda, nemoral se rasirio, seks mozes da imas kad god hoces, ljudi su se okrenuli ka materijalnom bogatstvu... Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Više neću pisati onako kako sam do sada pisao... Nadam se da se nećeš preterano razočarati. Juanito, Neša_, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука