Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 hocu reci da se uzalud trudis da objasnjavas svoje vidjenje feminizma, jer ljudi i dalje misle isto. Isto kao sto ti pokusavas da ih ubedis u svoje, tako i oni tebe ubedjuju. Zato kazem ne treba se odmah deklarisati Ne mislim da ću ja nekog da "ubedim" u feminizam. Ali mislim da je nakon razgovora sa mnom, recimo, malo teže tvrditi "sve feministkinje mrze muškarce i jedu malu decu", ili "sve žene žele da ih muškarac izdržava, kupuje im cveće i dariva nakitom, a zauzvrat da one nemaju mišljenje ni o čemu" ili "svi hrišćani su desničari i tradicionalisti". A to otvara, možda, razmišljanja u raznim smerovima. Mišljenja će se vazda razlikovati, ali otvoriti malo um da se provetri nije loša vežba. I ja stalno rušim razne svoje stereotipe kada pričam sa raznim ljudima. DankaM and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 I ja stalno rušim razne svoje stereotipe kada pričam sa raznim ljudima. bravo :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 ŠTA SI TO REKAO?! JA SUMNJIVA? bangin ...bolje? bilo bi bolje bez onoga ,,bolje" :P Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Bila jedna grupa momaka, koji su bili dobri drugovi. Njih 7-8. Zajedno su izlazili i družili se, ali nijedan nije imao devojku, a ni auto. Devojke su ih ignorisale. Onda, jednom od njih roditelji kupiše auto. Odjednom su devojke počele da se interesuju za njega i on je postao popularan među devojkama. Odmah se odvojio od ostalih drugova da mu ne bi smetali kada "privodi" devojke. Ustvari one su jurile njega iako nije bio ni lep, ni visok, ni dobar. Ali je imao para i auto. Od dvanaest drugarica, sve su do jedne bile sa njim, po redu i znale su jedna za drugu. Imao je preko stotinu devojaka. One su mu donele popularnost, a on je udarao recke. Da nećeš možda reći da su bile sa njim zato što ga vole? Koja bi onda bila definicija ljubavi? А зашто то тебе погађа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 А зашто то тебе погађа? Па нема кола Neša_, Кратос and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Bila jedna grupa momaka, koji su bili dobri drugovi. Njih 7-8. Zajedno su izlazili i družili se, ali nijedan nije imao devojku, a ni auto. Devojke su ih ignorisale. Onda, jednom od njih roditelji kupiše auto. Odjednom su devojke počele da se interesuju za njega i on je postao popularan među devojkama. Odmah se odvojio od ostalih drugova da mu ne bi smetali kada "privodi" devojke. Ustvari one su jurile njega iako nije bio ni lep, ni visok, ni dobar. Ali je imao para i auto. Od dvanaest drugarica, sve su do jedne bile sa njim, po redu i znale su jedna za drugu. Nimalo im nije smetalo. Imao je preko stotinu devojaka. One su mu donele popularnost, a on je udarao recke. Da nećeš možda reći da su bile sa njim zato što su ga volele? Koja bi tu onda bila definicija ljubavi? Bila jedna grupa devojaka. Družile se, izlazile, ali nisu bile nešto popularne, momci ih ignorisali. Onda, jedna od njih se ofarbala u plavo, obukla wonderbra, kupila tonu šminke i stileto štikle, uvukla se u minić i počela da izlazi sama po splavovima (lupam, eto, čest stereotip). Momci počeli da je saleću, dvanaest drugara bilo sa njom, imala preko stotinu mladića. Nisu je voleli, samo im je bila dobar trofej da se prikažu pred drugima kakvu ribu su smuvali. Zbog toga ja mislim da su svi muškarci isti, nijedan ne zna šta je to ljubav, devojka koja nema/ne radi sve to isto nema šanse, i uopšte, iako ovo nema nikakve veze, dobre i fine devojke nemaju šanse. Da li samo meni ovo zvuči kao non sequitur? Кратос, Neša_ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Па нема кола Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Logicno, decko je dobio externo (auto) samopouzdanje. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Bila jedna grupa devojaka. Družile se, izlazile, ali nisu bile nešto popularne, momci ih ignorisali. Onda, jedna od njih se ofarbala u plavo, obukla wonderbra, kupila tonu šminke i stileto štikle, uvukla se u minić i počela da izlazi sama po splavovima (lupam, eto, čest stereotip). Momci počeli da je saleću, dvanaest drugara bilo sa njom, imala preko stotinu mladića. Nisu je voleli, samo im je bila dobar trofej da se prikažu pred drugima kakvu ribu su smuvali. Zbog toga ja mislim da su svi muškarci isti, nijedan ne zna šta je to ljubav, devojka koja nema/ne radi sve to isto nema šanse, i uopšte, iako ovo nema nikakve veze, dobre i fine devojke nemaju šanse. Da li samo meni ovo zvuči kao non sequitur? Imam samo jedno pitanjce.Šta je to fina i dobra žena?Da li žene koje se atraktivno oblače su po nekom automatizmu loše i bezobrazne a one štp su zakopčane do grla su kao sve fine i dobre? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Imam samo jedno pitanjce.Šta je to fina i dobra žena?Da li žene koje se atraktivno oblače su po nekom automatizmu loše i bezobrazne a one štp su zakopčane do grla su kao sve fine i dobre? Ma jok, zato namerno i eksplicitno i rekoh "iako ovo nema nikakve veze". Kao što nema nikakve veze između toga da li je mladić "fin" i da li ima kola. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 A dobro nego kad se kaže to fin mladić ili devojka šta se pod time podrazumeva? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 – Radoslave, gde si ti to krenuo?! – Pa dušo, danas je subota, “ liga šampiona “, hteo sam malo do kladionice da skoknem… – Da l’ je veš opeglan, Radoslave??? – Pa, nije dušo moja… – Da l’ je suđe oprano, Radoslave??? – Pa nije dušo moja… – Da l’ su tepisi usisani Radoslave??? – Pa nisu dušo moja… – Ma zajebavam te Radoslave, sipaj mi pivo u čašu pa idi. i ne igraj na Nemce da ne radi oklagija!!! Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 A dobro nego kad se kaže to fin mladić ili devojka šta se pod time podrazumeva? Ja mislim da sam jedno triput ovde davala neke definicije. Ono, lepo vaspitano, pristojno, ne pljuje, ne psuje, ne divlja previše, ne bije. Sem toga ne znaš ništa. Ni da li ima kola ni da li se sređuje na način na koji je očekivano da će privući muški pol. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 – Radoslave, gde si ti to krenuo?! – Pa dušo, danas je subota, “ liga šampiona “, hteo sam malo do kladionice da skoknem… – Da l’ je veš opeglan, Radoslave??? – Pa, nije dušo moja… – Da l’ je suđe oprano, Radoslave??? – Pa nije dušo moja… – Da l’ su tepisi usisani Radoslave??? – Pa nisu dušo moja… – Ma zajebavam te Radoslave, sipaj mi pivo u čašu pa idi. i ne igraj na Nemce da ne radi oklagija!!! Štaeto? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Štaeto? To je prava,radikalna feministinja i njena papuča od muža. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука