Jump to content

Da li se u Srbiji samuje zbog nerealnih očekivanja?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

@@Paradoksologija, Је ли, је л' то ради машина па се разонодиш док чекаш да заврши? :)

Ma kakva mašina muž to pere ručno da oseti malo kako je to biti žena. :D

Obično muž i pere i prostire veš, ali je večeras mene zamolio da ga okačim - kako si pogodio? :)

Ne znam kakve veze pranje veša ima sa tim "osetiti kako je biti žena" - za to bi morao da bude trudan ili se porodi ili doji. Veš može da opere svako ko ima ruke, materica je opciona. Khm.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

вратиће се роде...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Obično muž i pere i prostire veš, ali je večeras mene zamolio da ga okačim - kako si pogodio? :)

Ne znam kakve veze pranje veša ima sa tim "osetiti kako je biti žena" - za to bi morao da bude trudan ili se porodi ili doji. Veš može da opere svako ko ima ruke, materica je opciona. Khm.

Pa to sam više aludirao na ono viševekovno mučenje žena od strane patrijarhalnih muškaraca. joooj Veš može da opere svako,samo žena može da rodi a el može neko sem muškog da oplodi?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Па како то, где је ту онда роднополна равноправност? То  је дискриминација машина. Машине свих земаља уједините се. :)

El viš šta ti je paradoksologija mi napravili mašine da olakšamo ženama život ali njima ni to nije dovoljno. :D i posle kad muški krenu da se žene mašinama biće da je to zbog nerealnih očekivanja nije nego... :))  :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Veš okačen, najmlađe dete zaspalo, vi neozbiljni. Laku noć. ;)

Al tebi se ne spava. :D

Подели на овим сајтовима

Po tebi je izgleda jako loše biti fin. Slično kao ti misle i devojke na koje se Emir žali. Lepo si to sastavila, ali da li je to baš tako kako ti pišeš ili je to samo demonstracija veštine ubeđivanja. Tvoj zaključak je da su momci fini zato što žele neku protivuslugu. Tvoja poruka muškarcima je da ne treba da budu fini. Zašto se onda žališ na tog vlasnika paba, koji vas je spopao, jer nije fin?

Твртко, оно што Парадоксологија покушава да ти каже је да бити фин није довољно за везу или нешто више са женом, а не да не треба бити фин. Ако си фин, девојка може фино да ти се јави кад те сретне, фино да ти се захвали када јој устанеш у превозу или задржиш врата неког објекта да прође, али не можеш да очекујеш да неко само због твоје финоће уђе у озбиљну везу или брак са тобом.

И немој да си таки, да мислиш како све девојке траже само пијанчење и луд провод сваке ноћи до јутра па опет сутра и сл. Кол'ко видим, већина то неће или их брзо прође.

Подели на овим сајтовима

Није самовање проблем само у Србији, тек да знате.

А ова, чини ми се, баш тражи неког финог, па изволите  :) 

Dženifer Lorens: Muškarci me ne zovu na sastanke

Tanjug | 12. novembar 2015. 23:39

Mlada glumica i oskarovka priznala je da joj je teško da nađe "srodnu dušu" sa kojom će provesti ostatak života

Tan2015-11-11_13247852_4.jpg

"Niko me ne zove na sastanke, usamljena sam svako subotnje veče. Muškarci su loši prema meni", rekla je zvezda filma "Igre gladi", koja se nedavno rastala od Krisa Martina sa kojim je bila skoro godinu dana u vezi.

Ova 25-godišnja glumica rekla je da postoji mogućnost da na pogrešnim mestima traži ljubav i i kako veruje da bi lakše započela romansu sa nekim ko ne zna da je poznata.

"Osećam da je potrebno da nađem muškarca, koji je, na primer, poslednjih pet godina živeo u Bagdadu i nema pojma ko sam ja", rekla je Lorens za magazin "Vog", dodajući da jedva čeka da se uda i da jedva čeka da nađe svoju srodnu dušu.

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:576462-Dzenifer-Lorens-Muskarci-me-ne-zovu-na-sastanke

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

muškarci su ti koji moraju skidati zvezde.

Да, да, пре брака скида звезде са неба, после не зна сијалицу да замени.. :D 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

El viš šta ti je paradoksologija mi napravili mašine da olakšamo ženama život ali njima ni to nije dovoljno. :D i posle kad muški krenu da se žene mašinama biće da je to zbog nerealnih očekivanja nije nego... :))  :))

Znači, žena je funkcija koja se može zameniti mašinama? I posle čemu feminizam...

Po toj logici ženjenja mašinama, svaka žena koja ima solidan posao i pristup banci sperme treba da uzme za supružnika... vibrator? [oće li mi moderatori ovo ukloniti?] Mislim, pošto brak očito nije veza dvoje ljudi koji se vole, već kombinacija unapred određenih funkcija.

(P.S. "Hedi Lamar je osmislila algoritam koji omogućuje Wi-Fi - mi vam napravile internet, a vama nije dovoljno da nas zato služite do kraja života." Ne ide ta logika, niti je moj muž izmislio veš mašinu, niti ja internet. Delimo se pošteno nas dvoje, ne čitav muški i ženski pol.)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ne postavljam slučajno takva pitanja. Želim da znam pravi razlog zašto prosečna ženska osoba lako prihvati nekog muškarca iako za nju nije prstom mrdnuo, pa je nakon izvesnog vremena još i ostavi, a sa druge strane oštro odbija nekog ko se maksimalno trudio oko nje, jer je voli. Posle toga priča kako su svi muškarci isti. A mislim da pravi razlog nema nikakve veze sa tzv. dobrim osobinama, već sa time da li one osećaju bilo kakvo uzbuđenje kraj nekog muškarca ili ne, pa makar on bio i kriminalac, siledžija, alkoholičar... Novac tu ide u prilog takvom muškarcu.

Тражиш одговоре на погрешном месту, тражиш универзалан одговор на лично питање...уместо тога, да сам на твом месту, ја би мало у себе заронила, па се запитала, колико сам ја паметан када се ложим на особу која из неког разлога не прихвата моју љубав. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Znači, žena je funkcija koja se može zameniti mašinama? I posle čemu feminizam...

Po toj logici ženjenja mašinama, svaka žena koja ima solidan posao i pristup banci sperme treba da uzme za supružnika... vibrator? [oće li mi moderatori ovo ukloniti?] Mislim, pošto brak očito nije veza dvoje ljudi koji se vole, već kombinacija unapred određenih funkcija.

(P.S. "Hedi Lamar je osmislila algoritam koji omogućuje Wi-Fi - mi vam napravile internet, a vama nije dovoljno da nas zato služite do kraja života." Ne ide ta logika, niti je moj muž izmislio veš mašinu, niti ja internet. Delimo se pošteno nas dvoje, ne čitav muški i ženski pol.)

Šala mala.

PS. 0703_read

Wi-FiWireless-Fidelity (IEEE 802.11) je bežična mreža gđe se podaci imeđu dva ili više računara prenose pomoću radiofrekvencija (RF) i odgovarajućih antena. Najčešće se koristi u LAN mrežama (WLAN), ali se u posljednje vrijeme sve više nudi i bežični pristup WAN mreži - internetu. Wi-Fi je brand Wi-Fi Alianse koja propisuje standarde i izdaje certifikate za sve Wi-Fi uređaje. Wi-Fi je 1991 godine izumila NCR Korporacija/AT&T u Nieuwegeinu, Holandija. Prva mreža se zvala WaveLAN i radila je na brzinama od 1 do 2 Mbit/s. Ocem WiFi-a se smatra Vic Hayes čiji je tim osmislio standarde za Wi-Fi kao što su IEEE 802.11b, 802.11a i 802.11g

https://sh.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Подели на овим сајтовима

Paradoksologija baš i nije kompetentna, jer je žensko i udata je, što znači da nije imala taj problem, pa ga ne može ni shvatiti. Kod žena se sve svodi samo na izbor između ponuđenog, a muškarci su ti koji moraju skidati zvezde. Mnogo njih shvati koga su izabrale, tek kada rode decu.

Imam mnoge drugarice koje u tridesetim ne mogu da nađu nikog i nisu srećne zbog toga. Niti jedna jedina od njih nije nikad rekla "Nijedan muškarac me neće samo jer sam suviše dobra/fina/smerna/štagod, a oni su svi isti i samo hoće utegnute klinkice". Kada bi neka to rekla, posumnjala bih i u te kvalitete koja bi sama sebi dodelila i u njeno rasuđivanje o svetu i ljudima. Naravno da postoje muškarci na koje su dosta uticali mediji i dominantna kultura, te se ograničavaju u izboru partnerke, ali zašto bi oni uopšte bili ciljna grupa? Nisu svi isti.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Šala mala.

PS. 0703_read

Wi-FiWireless-Fidelity (IEEE 802.11) je bežična mreža gđe se podaci imeđu dva ili više računara prenose pomoću radiofrekvencija (RF) i odgovarajućih antena. Najčešće se koristi u LAN mrežama (WLAN), ali se u posljednje vrijeme sve više nudi i bežični pristup WAN mreži - internetu. Wi-Fi je brand Wi-Fi Alianse koja propisuje standarde i izdaje certifikate za sve Wi-Fi uređaje. Wi-Fi je 1991 godine izumila NCR Korporacija/AT&T u Nieuwegeinu, Holandija. Prva mreža se zvala WaveLAN i radila je na brzinama od 1 do 2 Mbit/s. Ocem WiFi-a se smatra Vic Hayes čiji je tim osmislio standarde za Wi-Fi kao što su IEEE 802.11b, 802.11a i 802.11g

https://sh.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

At the beginning of World War II, with composer George Antheil, Lamarr developed spread spectrum and frequency hopping technology to defeat jamming of Allied radio communications by the Axis.[7] Though the US Navy did not adopt the technology until the 1960s, the principles of their work are now incorporated into modern Wi-FiCDMA andBluetooth technology,[8][9][10] and this work led to her being inducted into the National Inventors Hall of Fame in 2014.[7][11]

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...