feeble Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Najbolje uvesti burku, za to se (otprilike) zalaze o. Arsenije. Onu njegovu emisiju islamski portali prenose, posto je pohvalio muslimanske zene i njihovo oblacenje. To nama ne treba. Kao da su muskarci zivotinje pa da ne mogu da odole zenskoj u minicu. Плутон, Снежана and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Jes'. Jedno je izbegavati greh, a sasvim drugo je traziti ga u svemu i svuda. Sta trazis to i nadjes. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Боже, како сте само површни и ни о чему не размишљате... Какве бурке бре, човек је крајње нормалан и прича о врло нормалним и озбиљним стварима. Неће он вама ништа забранити, нити то ко може, али вас очински може посаветовати за добробит ваше душе. Ако вам је уопште стало. :.mislise. Столе је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 ”Хвала ти Боже што нисам као они.” Наш'о мајмун стари огледало неко, па видео себе и озбиљно рек'о. Е, што јесте - јесте, нема брате збора, никад нисам видео оваквога створа. Гле, како је смешан! Гле, како је длакав! Е, баш свима хвала што ја нисам такав! Андра Франичевић P.S. Аника, чисто да не дође до неспоразума - ово нема везе са тобом, наравно, само ме Хуанов одговор подсетио на песмицу. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Оне које то раде желе да привуку пажњу на себе на јефтин начин, не ценим такве девојке. Види се шта је квалитет, а шта шкарт. И зна се чиме размишљају мушкарци које привлаче такве жене. Милион пута сам се уверила да паметне особе немају потребу да се на тај начин истичу. Мислим да не треба на основу спољашњег изгледа одмах доносити закључак да је неко неморалан или јефтин. Ове које су празне, шта ће јадне... Ако удариш главом о крчаг, па зачујеш како звечи шупље, не доноси закључак да је крчаг празан. Плутон, Снежана and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Kao da su muskarci zivotinje pa da ne mogu da odole zenskoj u minicu. Ако је тако ондак предлажем да и у храм на литургију могу да долазе женске у минићу. Мушки су јаки и одолеће. Знају бре они где су и зашто су дошли. Anika and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Наш'о мајмун стари огледало неко, па видео себе и озбиљно рек'о. Е, што јесте - јесте, нема брате збора, никад нисам видео оваквога створа. Гле, како је смешан! Гле, како је длакав! Е, баш свима хвала што ја нисам такав! P.S. Аника, чисто да не дође до неспоразума - ово нема везе са тобом, наравно, само ме Хуанов одговор подсетио на песмицу. Ма да, важи, важи! Мислим да ова тема не служи за то... Ја ћу се од сада па убудуће увек повући са форума и игнорисати свакога ко покушава да се кретенски понаша према мени. Други коментар немам! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Геј или асексуалан нема чему да одолева , јер нема нагон. Свакако да женска сујета и мушка љубомора ће кренути са причама иза леђа о хомосексуалности или неким психичким поремећајима код мушкараца који могу да одоле супротном полу, који их привлачи, што је сасвим и разумљиво, како незрели народи , који се руководе и живе паролом " усе, насе и подасе " , могу на здрав начин да схвате зрелу личност ретких индивидуа у својој околини. Из контекста ове приче сам ”одолевање” схватио као непривлачење. Лагао бих ако бих рекао да ме ”изазовне” жене не привлаче (мада жена уопште не мора да ”изазива” да би привукла). Друга је ствар шта ћеш да радиш с тим нагоном. Проблем је што многе жене мисле да ми имамо дугме за сексуалну привлачност, па сад аутоматски престаје физичка привлачност ка другим женама кад се једном вежемо. Оће то, ал мало сутра... Данче*, Снежана, Дејан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ако вам је уопште стало. :.mislise. U, skoro sam procitala negde... Nmg da se setim, nesto u fazonu "nekim hriscanima je vise stalo do spasenja, nego do Boga". "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 И замолила бих администрацију да повремено одреагује да би се овде могло на нормалан и цивилизован начин изложити своје мишљење. Neša_ and Столе је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 U, skoro sam procitala negde... Nmg da se setim, nesto u fazonu "nekim hriscanima je vise stalo do spasenja, nego do Boga". Бога видиш у мини сукњи? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Неко је то поменуо о облачењу, не сећам се ко. И ја да сам мушко, гледала бих на тај начин жене, ништа ми то није чудно. Једне су за провод, друге су за живот. Ценим мушкарце који успевају да одоле разним визуелним сензацијама. Замисли да је Господ тако гледао жене , једне су за провод друге су за живот. А Марија Египћанка жена која је била за провод постаде светитељка пред којом се можда и ти молиш.Па ти онда не цениш мислим да је у питању свети Мартинијан испосник који се баци у огањ да би у себи угасио пожуду од жене блуднице која га кушаше. А те једне које су за провод, не реци да не постану за коју годину узор, а ове које су за живот, не реци да не падну са тог пијадестала узора и честитости. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ако је тако ондак предлажем да и у храм на литургију могу да долазе женске у минићу. You cannot call yourself a true geisha until you can stop a man in his tracks with a single look... Juanito је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Ма да, важи, важи! Мислим да ова тема не служи за то... Ја ћу се од сада па убудуће увек повући са форума и игнорисати свакога ко покушава да се кретенски понаша према мени. Други коментар немам! Стварно, само сам поделио песмицу у шаљивом тону, нема никакве везе с тобом, мислио сам да није потребно да то напомињем уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Замисли да је Господ тако гледао жене , једне су за провод друге су за живот. А Марија Египћанка жена која је била за провод постаде светитељка пред којом се можда и ти молиш.Па ти онда не цениш мислим да је у питању свети Мартинијан испосник који се баци у огањ да би у себи угасио пожуду од жене блуднице која га кушаше. А те једне које су за провод, не реци да не постану за коју годину узор, а ове које су за живот, не реци да не падну са тог пијадестала узора и честитости. То је наравно увек могуће и ја се радујем свачијем искреном преображају! Али ниси ме схватила, говори се овде о нечему другом. Данас се управо негује култура облачења на изволте, па нам је после ђаво крив кад заглавимо с неком погрешном особом... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука