JESSY Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 stvarno je bilo sjajno..... sve pohvale za nasu Danijelu...... 8086.gif RYLAH, Јадранка-Дервента, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Дивно предавање.Отац Сава је пун ентузијазма и вере.Ово је по мени,једно од бољих предавања. Свака част нашој Данијели,јако лепо је водила ову емисију,онако професионално. Све у свему,ја сам презадовољна и надам се,да ће овај снимак одгледати још многи заинтересовани,који нису били у могућности да прате емисију вечерас. nana, Човек Жоја, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Хвала о. Сави! Браво Олујо! Тако елегантно и лепо вођење емисије. Плутон, ИгорМ, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Данијела је пре свега била прелепа , а о Сава је имао фризуру "одува ме ветар" RYLAH, Драшко, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Sve pohvale za oca Savu. Na pocetku cesto pogled usmerava ka gore...trazi asocijativne zone u mozgu ...Odlicno predavanje...Danijela se i kod mene malo slabije cuje od Oca Save... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука