Tumaralo. Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 12:47, Kratos рече A civilizacijski krug je onaj što bombraduje bolnice i baca osiromašeni uranijum i kasetne bombe po civilnom stanovništvu?Ti da imaš imalo časti i poštenja nikada ne bi branio takvu protuvu kakva je Milo i zločinačku organizaciju poput NATO tako da nemaš nikakav kredibilitet ni da pišeš o tuđim. U pravu su za vrijeme a sad je vrijeme da lažni car Milo lima ode niz vodu. Milo je pametan jer razume da su mnogo manje sanse da ce civilno stanovnistvo biti bombardovano osiromasenim uranijumom i kasetnim bombama ako udje u NATO. U tom slucaju bi eventualno Rusi bombardovali a Rusi kada bombarduju - bombarduju humano i u okviru konvencija. Dakle iz sraha od NATO-a i ljubavi prema Rusiji treba uci u NATO. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 13:54, MiroslavJ рече Ако су Амери решили да скину Мила, скинуће га, нема му спаса, не постоји теоретска шанса да се спаси. Само је ствар времена и начина, док се срачунају и осмисле операцију. Тако да @@Pancakes, врли милогорче, немој много да бринеш, по том питању су ствари просте. Тако то функционише у том свету, лидерске главешине лете из два разлога: ако сметају и опструирају посао или кад су већ завршили па их пуштају низ воду. Код Мила је случај ово друго, са Вучићем ће вероватно бити исто тако, као што је било и са Тадићем, код Ђилета је било оно прво, као и код Коштунија само што је он имао више мозга па се склонио на време. Не воле англосаксонци да ризикују превише, они су практични. Кад неко одслужи рок следи замена. U nedostatku razumnih stavova, po običaju, fantazira se o Amerima koji skidaju svoje pione na karti Balkana.Haha.Kako-god se odvijao taj vaš priželjkivani scenario, za sada je taj mali igrač - Milo, odabrao jedini pravi put, na kojem ima ne male prepreke, od opozicijskih zanesenjaka pa do SPC klira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 13:54, Pancakes рече SPC se zbog ovakvih pretencioznih i uvrnutih izjava njenog mitropolita i koječega još, doživljava kao totalitarno - klerikalistička - političko-hrišćanska zajednica...umjesto zajednica vjernih u Hristu, liturgijsko-herumivsko izobraženije, tajna 8 dana...itd.Nego nema veze, šta će mladi u Crkvi, ako su kojim slučajem tu, nerijetko je to zbog folklora, vaskršnjih jaja i badnjaka...u prevodu etnonacinalističke ikonografije. Ti si sinko suzavac u rukama Milinijim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Samo sto nema ulaska Montenegra, Srbije i Makedonije u NATO sve dok se ne napravi Velika Albanija. Tek kada se obave te promene granica onda bi osakacene drzave mogle da udju u NATO mada ni tada nema razloga da se iko obavezuje prema nama kad svejedno mogu bez problema da dobiju sve sta im treba od nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 4:00 "Zašto skandiraju Milo lopove?Vjerovatno je to pjevljivije. nego da pokušaju da skandiraju Milo zagovorniče Nato-a" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Зашто сам Србин, а нијесам Црногорац inShare Одма' да ви речем да о политику нећу да причам. Ђед ми је био Србин. Отац комуниста, па Црногорац, а данас је разочаран. То му је тренутно нација – разочаран. Зашто сам ја Србин, а не Црногорац? Прво, мрско ме писат' 4 слова више. Друго, лакше избјегнем поса', јер кад се изјасним ка' Србин, сваки поса' који ми отац ил' стрико нађу, а који је намјењен једино Црногорцима, нема шансе да добијем. Треће, кад барим ђевојке, ако речем да сам Србин, одма' ме питају: „А имаш ли кога у Београд?“ Ако речем да имам, ето мене ђевојка (а свак' има неког у Београд). А ка' Црногорац, мор'о би имат' кућу ил' викендицу на море, и поса' при владу ил' у криминал (што му дође на исто), а то не би мога' имат' и да ми стрико среди, па што ћу да се брукам. Четврто, ако речем да сам Црногорац, поп Мићо неће ме причестит' на Божић, а што онда постим задњу седмицу. А не могу да не постим, јер нас мајка вазда у кућу ћера да постимо, па и отац пости, мада не вјерује ни у шта више. Пето, ако речем да сам Црногорац, шта сам друго до сламка у пласт истије безвезних ликова. А кад речем да сам Србин, сви ме попреко гледају и одма' упадам у очи свима. Сви ме запажају и свима идем на ку*ац. Тако сам јединствен и свој, другачији, а опет исти ка' и ђед и ништа другачији од осталих, само што су остали глупи то да с'вате. Шесто, везано за пето. Баш зато што кад речем да сам Србин, зато сам прави Црногорац, јер је лако бити пи*ка и говно међу људе. Ал' је тешко бит' свој на своме. Зато прави Црногорац може једино бити Србин, а не неки несој, који се приклања како вјетар дува. Седмо, нећу у НАТО, оца им је*ем, толики су народ у свијет завили у црно, па су и нас бомбардовали и сад ми треба да им љубимо скуте и шаљемо своју ђецу да гине за њих. Осмо, данас да би био Црногорац, мораш да усвојиш неку фенси идеологију и причаш како ништа није битно, ни преци, ни потомци, ни историја, ни вјера. Како су битна нека људска права и демократија. И кад дођеш до краја те приче, видиш да је у ствари једино битно бит' педер. Девето. Волим ја да слушам и гледам Северину, али ако хоћу да се напијем и провеселим, брате, не иде то уз Кнеза. Хтео, не хтео, морам пуштит' Цецу или Секу... А то ти је све српска музика. Значи, ако хоћу да се провеселим ка' прави Црногорац, морам слушат' српску музику. А ко слуша српску музику, прича српски, крсти се с три прста и гусла у гусле, што друго може бит' до православни Шиптар? Десето. И какви би ми то Црногорци били да нас сви воле, да смо у НАТО, да с Русима ратујемо, да нам педер слободно Подгорицом шета, да нам ислам ни мало не смета, да радимо ка' Швабе, и живимо ка' ЕУ бабе. Не бива! http://www.vidovdan.org/slobodna-zona/item/70229-zasto-sam-srbin-a-nijesam-crnogorac Пг, Човек Жоја, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 14:57, Pancakes рече 4:00 "Zašto skandiraju Milo lopove?Vjerovatno je to pjevljivije. nego da pokušaju da skandiraju Milo zagovorniče Nato-a" Стварно треба бити нарочито вешт па у овоме видети нешто смешно... RYLAH, Плутон and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Пошаљите га мало код Мурамасе на часове. Уопште није занимљив. Додуше, одвлачи нам пажњу доста успјешно, мора му се признат'. Баба је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 15:24, Пг рече Пошаљите га мало код Мурамасе на часове. Уопште није занимљив. Додуше, одвлачи нам пажњу доста успјешно, мора му се признат'. Dobar je trol, uspeo je sve da nas iznervira. Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 15:55, feeble рече Dobar je trol, uspeo je sve da nas iznervira. ма хајде мали је проваљен из одма, може само на часове код Василија да иде. Баба and Пг је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Pa sve što ne spada u istočno-pravoslavno-proruski-kosovojesrcesrbije-vučićupederu diskurs je trolovanje za mlade pouke.org hrišćanske vitezove, koji stoje kao poslednji front u odbranu istinskih vrijednosti srpske "autentičnosti" i tradicije. hhehe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 15:03, Жељко рече Стварно треба бити нарочито вешт па у овоме видети нешто смешно... pa smiješno je, jer isto skandiranje se čulo i 90-tih...papagaji se teško uče novim riječima a kamoli vrijednostima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 9:57, Pancakes рече Šta ste mislili, da će u sred ovog haosa od demonstracija da mu pišu prijavu, i da ga kao nevjestu privode u stanicu.Oće to...samo u glavama čitalaca šupljeg portala vijesti. Да, добро је прошао, да се ти питаш пола ових "протестаната" би добило метак у чело, а друга половина на присилан рад да би ви мање радили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Добићеш један орден за западно-неправославно-косовонијесрцесрбије-несаРусијом-вучићнијепедер просвјетљење младих поуке.орг Хришћана. Добар сам са модераторима, урадиће ми толико. А сад на часове код Мурамасе, ако хоћеш неки виши чин. Баба је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 On 26. 10. 2015. at 16:45, Pancakes рече pa smiješno je, jer isto skandiranje se čulo i 90-tih...papagaji se teško uče novim riječima a kamoli vrijednostima. El to bijaše onda kada je Milo junački udara po lijepoj njiovoj ?Tada je imao neke druge vrijednosti. A koje su to nove vrijednosti koje NATO donosi Crnoj Gori? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука