feeble Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Руси финансирају опозицију да сруше Мила уз благослов Америке. Исто ко ово у Сирији. Nesto se mislim, da je to tako otisao bi on veceras. Ali, izgleda nije pusten niz vodu kao Slobo onomad. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 24, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2015 Nesto se mislim, da je to tako otisao bi on veceras. Ali, izgleda nije pusten niz vodu kao Slobo onomad. Можда и јесте, али није он Слоба. Прво дуже је на власти од Слобе. Значи има јаче полуге власти, криминалне везе, много контроле у медијима и свугде у ЦГ, контролише безбедносне структуре иначе се не би могао бавити криминалом итд. Много је то година власти и самим тим веома велик утицај. Нису ни Амери свемоћни. Ево како су издували са ИСИЛ-ом па сад пустили Русе да решавају ствари. Друго Руси немају неки интерес да руше Мила јер и после Мила ЦГ ће наставити да иде у правцу НАТО-а. Пре ће бити да га руше Амери, Руси једино могу имати интереса да у овим "променама" неку од опозиционих партија придобију за себе па евентуално да она уђе у власт и да преко њих нешто мало утичу касније. Као рецимо код нас преко Дачића и СПС-а што су деценијама. Искрено мислим да га Амери руше а да се он не да. И ако је то заиста тако скидам му капу. 8086.gif Јефимија Крунић and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Evo izgleda se i Cvijanovic slaze sa tobom da su Ameri u pitanju http://standard.rs/politika/32969-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Evo izgleda se i Cvijanovic slaze sa tobom da su Ameri u pitanju http://standard.rs/politika/32969-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE Има ту још нешто мислио сам прећутати ал не могу. Ко је финансирао СНС на почетку? Ко је дао медијски простор и подршку СНС-у у Блицу ? Ко је Суботић Милу и Вучићу? ИТД Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Inace, Milo iz 1990. Јефимија Крунић, nana, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Ма све је то лепо та мултикулти. Ми заправо у целом региону јесмо космополити за разлику од свих вас осталих. Београд је метропола сине. Док је Подгорица обична паланка, провинција. Nijeste to tačno, o Černé Hoře se zna i pjeva takodjer aj svudjer po svijetu pa i kod nas na Moravi u Brnu: Síla - Černohorská http://www.si-la.cz/index.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Зашто би Америка рушила Мила? Признао је КиМ, хоће у НАТО, ради све да измисли нацију и одаљи се од Србије, да ли је икад ишта урадио што није на линији са америчком поитиком на Балкану? Није реторско питање, не стижем да пратим превише дешавања, па ме занима... Плутон and Пг је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Као и за Сирију: зашто би Америци био мањи проблем Русија са базом на Средозмном мору и опстанак Асада (=опстанак утицаја Ирана на Б. Истоку) више него ИД, којој су највећи домети терористички напади (у поређењу са озбиљним државама као што су Русија и Иран)... Није баш на тему али се поменуло, па може у две реченице, тј. ти Жекс ако те не мрзи. Баба је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Evo kako razmislja Cvijanovic, ako te mrzi da citas citav tekst Шта дакле може да буде амерички план са дрмањем свог најстаријег клијента на Балкану? Неки су већ упозорили да је могуће да се Црна Гора, где је већина грађана против НАТО и где се улазак чланство не може опослити у миру, хоће пацификовати тако што ће се опозиција пустити у власт или примаћи њој у замену за пристанак за чланство. Тешко је бити сигуран, јер договори ће трајати све до суботе, али то није немогуће. Међутим, није довољно. На овом месту можда би било важније поставити питање да ли је Ђукановићевим дрмањем почело распакивање Балкана, пре него што на њему Руси постану непомерљиви? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Ја не бих одговарао овом стручњаку нашем. Само нека пише. Био сам тамо да 9. Онај лик што је "улетио" је возио 5 на сат и био мртав пијан. Рука у гипсу. Је ли убачен или само пијан - тешко да су могли то закључити синоћ. Што се тиче протеста, моја процјена је око 10-ак хиљада људи. Реално, мање од очекиваног. Ја сам очекивао 15-ак минимум. Кажу неки да је било и тих 15ак хиљада... Разлог због којег сам био до 9 је следећи: Све је ишло мирно, али баш мирно. Буквално као да није протест, него обична шетња. Старији људи, омладина... Нормалан народ. У том тренутку сам помислио да ће све на томе да остане, а тако је и дјеловало. И пођем ја преко Мораче(дио града недалеко од центра). После сат времена јављају да је тамо почела нека фрка, ал' то су биле неке прве вијести. Кренемо ми назад јер су нам у центру била паркирана кола, кад на крају моста Миленијум стоји полиција, а из правца Скупштине се ширио дим(нисам у првом тренутку сконтао да је сузавац). Видјели смо жандармерију која иде у нашем смјеру и иза њих тенк. Прошли смо још мало, јер и даље нисмо могли да схватимо шта се стварно дешава. Дошли смо испред једном мјеста гдје иначе једемо и тек тад смо видјели да народ бјежи према стадиону Будућности. Тада је бачен још један сузавац и ми смо се склонили у тај објекат. Кад се разишао дим, изашли смо напоље, али је у том тренутку бачен још један сузавац, иако ту више није било никога - бацали су сузавац као оно кад запрашују комарце. Е па, не знам какав је ово сузавац, ја бих прије рекао да је више налик неком отрову, јер не само што је аутоматски почео да дјелује, иако је бачен стотинак метара од нас, него и сад осјећам последице. Не знам шта се тачно тамо дешавало. Ја сам исто помислио за Мандића, али ми је другар рекао да је био поред њега кад је пао сузавац, па су бјежали према С. Вароши и на крају су завршили у Кристалу. А тек прича да је крволочније него 5. октобра?! Не можете да схватите колико је мирно било. Причали су раније за ове убачене, а то се добро знало, чак и који су људи убачени да праве немире. Не сумњам ни да је ишта мање било ових наших "напаљених". Свашта се прича ко стоји иза овога(која страна држава), ал' ко то зна? Мислим да вође протеста уопште нису имали неки јасан циљ - шта и како даље. Да напоменем, ово је лично моје мишљење. Ништа више од тога. Мило, са друге стране, је ово одлично искористио да ово представи као удар на државу?! Шта ће бити даље - не знам. Народ је ионако испрепадан, а сад стварно не знам после овога како на све ово гледа. Видим да су и обични ДПС-овци у фазону ове "Палачинке" - да је требало поломит' демонстранте, "Нека су их згазили". И тако то. Они то стварно схватају као удар на државу. Са друге стране је нејединствена опозиција, истрошени ликови... Не знам. Боже помози! Срђан Шијакињић and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 I sta sad? Pokusavaju da sruse jedne, da bi dosli drugi, pa da se i oni nakradu. I ko strada zbog razlicitih politickih struktura?... Obican narod, policajci.... dopusti... Milo Djukanovic je diktator osvedoceni kriminalac i boss koji vlada jednom drzavom i koji je prema forbsovoj listi jedan od najbogatijih svetskih lidera. Covek je na vlasti ni manje ni vise oko 25 godina. Da 25 godina. Iza sebe ima kriminalni dosije i optuzen je za raznorazna krivicna dela,pritom se ljudima u CG smucio. Prema tome ova tvoja recenica na pocetku je iskreno jako glupa,jer po njoj ispada kao da se tamo demokratski smenjuje vlast na svakih par godina pa sad neko tu kolisa,a ne da je jedan covek 25 na vlasti i da fotelju ne da i da je pritom osvedoceni kriminalac. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Zanimljiv je taj trojac Vucic,Djukanovic,Cane i naravno portparol Beba. I zanimljivo je da je Informer u CG da isti informer onog idiota Vucicevica u Crnoj Gori dosta naklonjen pogodite kome? pa Milu. Dakle citam te naslovne strane vec danima najavljuju udar na Mila,kao sto ovde najavljuju na Vucica. Пг је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Zanimljiv je taj trojac Vucic,Djukanovic,Cane i naravno portparol Beba. I zanimljivo je da je Informer u CG da isti informer onog idiota Vucicevica u Crnoj Gori dosta naklonjen pogodite kome? pa Milu. Dakle citam te naslovne strane vec danima najavljuju udar na Mila,kao sto ovde najavljuju na Vucica. "Минут, два" на Пинку... Е, мој брате. Па, више је полиције било испред Пинка, него испред Скупштине. Баба, МилошБГ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Ја да сам на газда Миловом месту, дала бих отказ свом овом народу, и запослила бих нови...Шиптаре нпр. Volim_Sina_Bozjeg, RYLAH, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Зашто би Америка рушила Мила? Признао је КиМ, хоће у НАТО, ради све да измисли нацију и одаљи се од Србије, да ли је икад ишта урадио што није на линији са америчком поитиком на Балкану? Није реторско питање, не стижем да пратим превише дешавања, па ме занима... Исто је тако и Слоба радио скоро све што су тражили од њега Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука