Иван ♪♫ Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Пане бре човече што нећеш самном да се свађаш, па нисам ја страшан значи тачно ме игнорише е Пане оћеш да ме игноришеш и ако те чачнем у сујету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 @@Pancakes, На одобравању садржаја си. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Ja sam iz Crne Gore, nemoj te se primati na ove komunisticke zabokracine sto pise Milov pionir Pancakes, najvjerovatnije da on ima direktnu korist od diktatora Djukanovica cim ga ovoliko brani. Ne hvalim ja opoziciju, znam kakvi su ljudi, ali hvaliti tiranina je totalno pomracenje uma, mada kod kominisista u CG nije nikad ni bilo drugacije, oni obozavaju vodje.ако се добро сећам неких порука, Пане је студент, али нисам сигураншта студираш Пане? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 @@Pancakes, Ајд срце не брукај више себе и тог анђела што си на аватар поставио. RYLAH, Благовесник, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Ајде, ајде. Мораш боље.Ајде мало о лоповима:Ovaj folk izrod je zbog raspada sistema u kome živimo izbjegla sledovani joj zatvor od min. 10god. zbog lopovluka i kriminala, i umjesto da se pokrije maramom i da se ne pojavljuje na svakoj pisti onda se još šepuri okolo, glumi neku muzičku veličinu i obnavlja svetinje...a to za obnavljanje svetinja je posebno zanimljivo, jedan prilično popularan način da se umiri savjest i stavi na sebe neka prepodobna maska.Ајд' сад вјежбај слогове које си несвјесно упутио свом идолу:МИ ЛО ЛО ПО ВЕ.Лијево, десно, право. Лијево, десно, право.Са разумијевањем. Ћириличар and Баба је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 @@Pancakes, и тог анђела што си на аватар поставио. и како човек да се наљути онда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Ja sam malo pogledao njegova pisanja po forumu, cini mi se da studira biologiju? Ma on ne poznaje situaciju u CG, jer kako moze hvaliti nekoga ko dozvoljava da placene ubice iz zatvora odlaze na cerkin rodjendan i bjeze policajcima kao u filmovima. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Ovo odposti i sjutra će sv.Petka ima smisla...jer treba śutra na 5-6 slava poć ispoštovat domaćine i domaćice trbuhom ako ničim drugim : P Za ovo poštovanje domaćica nečim drugim uživo bio dobio takvu petardu u lobanju da bi te vratio u predškolsku grupu pčelice. RYLAH, Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Za ovo poštovanje domaćica nečim drugim uživo bio dobio takvu petardu u lobanju da bi te vratio u predškolsku grupu pčelice. таши таши "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Bukovski u potpisu, kosovka đevojka u srcu...i brižna Snežana na forumu....ne brigaj za moj mozgić...ti si hrišćanka (valjda), znaš ko ti je glava. Ај не буди безобразан. Јес да си овде сам против свих, али знаш на какав форум си дошао и имај мало меру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Ma Pancakes je mlad ima vremena za njega do tridesete da promjeni misljenje. Meni je veca muka kad na primer neki ljudi kojima su puna usta liberalizma hvale i podrzavaju Mila Djukanovica jer uzivaju nekoliko plata i ko zna jos kakve beneficije. Slicno kao ovi iz Libeka, organizuju setnje protiv politike oporezivanja( koja jeste kriminalna jer najvise nivca ode na Vuciceve botove, hehhe) , a njih finansiraju poreski obveznici Njemacke. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 шта студираш Пане? Баба, Ћириличар, BorisR and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 "Medojević optužuje"...haha, a što radi mali Medolino...kao i uvjek lijepo vidim prolazi na Kurir portalima...ali teško će se izvući posle ovako propalog protesta...mora da se spušta na najniže nivoe u kojima već poćinju opasne halucinacije, kao pomenute da iz centrale DPS-a izlaze obučeni robijaši. haha na kakvim li je drozama...oću i jaaa... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Плутон and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 "Medojević optužuje"...haha, a što radi mali Medolino...kao i uvjek lijepo vidim prolazi na Kurir portalima...ali teško će se izvući posle ovako propalog protesta...mora da se spušta na najniže nivoe u kojima već poćinju opasne halucinacije, kao pomenute da iz centrale DPS-a izlaze obučeni robijaši. haha na kakvim li je drozama...oću i jaaa... kako moze biti propali protest kad na protest dodje 30 000 ljudi u velikoj Crnoj Gori od 500.000 dusa. Pa to je kao kad bi na mojoj opstini u Beogradu gde ima 200 000 ljudi na jedan protest doslo 10.000 ljudi i to samo sa te opstine,pa to je sve samo ne propali protest. Дидим је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука