Ромејац Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=g661EYYtJt0 ИгорМ, drvce, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 ЛАЈК ! како је самоуверена ! Плутон and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Kome sad vjerovat? Njima gore il ovima? :.mislise. Ježíš žil v Indii - dokument, 2008, Isus je živio u Indiji - dokument, 2008. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 ... ау брате како ме ова страна на сузе натерала ... па да ли је могуће... пети пут слушам Манојло Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Где је ово снимљено Ромејац,.. којим поводом,ко је ова мученица, ко су ови људи око ње......? ...туга.... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Луд збуњеног... Ма дајте људи, чега сам се све нагледао и наслушао овде у последњих пар недеља... Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Деретић се чита, ма не чита него гута. Карактеристично да се (по годинама старији) неофити пецају боље на читање њега него Светог Писма. Млађи више воле Жиг Звери, то је онако за раздрмавање, адреналински, држи будним... Данче*, Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 Све чешће се изнова питам да ли православље одговара српском менталитету... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 15, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 @, слично сам питање поставио на теми о етици и естетици али ми нико не даде одговор. Сумњам да је људима могуће... (-_-) Мада никад се не зна... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Деретићева жена,швалерка или ко зна шта... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 A kako uopšte doći do tih ljudi, kako im prići, kako im objasniti Човек Жоја and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 A sve to uopšte nije za smeh, tačnije jeste, ali za onaj kiseo smeh, sa žaljenjem. A kako uopšte doći do tih ljudi, kako im prići, kako im objasniti da im ljudi poput M. Petrovića ili Deretića i sličnih čine zlo. Kako ih odvojiti od takvih učenja.... Ne znam, nisam pametan. Jasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Болест не бира...... Свега се наслушах у последње време,од интерпретирања Христа као да је Ганди земљом ходио и потпуне банализације Богочовечанске личности Христа до ево,овог крајњег...рођен на Косову...са именом Манојло,вероватно је мислила на Емануил,тј.онај подсвесни део је то саопштавао овом несвесно-јадном делу њене личности. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 A kako uopšte doći do tih ljudi, kako im prići, kako im objasniti da im ljudi poput M. Petrovića ili Deretića i sličnih čine zlo. Kako ih odvojiti od takvih učenja.... Ne znam, nisam pametan. Никако, мој Мирославе. Ма колико нам било тешко да то прихватимо, ти људи су оне "свиње" из НЗ које једу своје сплачине, а ово о чему говориш је бацање бисера. И враћају се да растргну... Од своје жеље да помогнеш, испашћеш издајник, ватикански и бечко-берлински плаћеник, а ако си сам у маси можеш и кроз хрпу псовки и по коју ћушку и одгуривање да прођеш. Не знам ко је М. Петровић, али против Деретића је све узалудно. Не вреди што није историчар, што није доктор наука ни професор ни академик, једноставно има своју публику као и Јеховини сведоци што имају своју и против тога се не може. И баш то што каже Јанко, све нека старија и озбиљна екипа. Од једне другарице отац је пао у ту "секту"... А иначе грађевински инжењер, необјашњиво. Сад од 55 година више зна и говори о историји него о грађевини, вреба сваки разговор да окрене на Илире и измишљену Сеобу Словена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Понекад су Деретићеви следбеници још фанатичнији и од њега самог. На пример, овде је теза да се Исус Христос заправо звао "Исус Крсто" превише и за самог Деретића, мада тврди да може документовано да докаже да је Христос говорио српски језик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука