Jump to content

Исусово право име је Манојло

Оцени ову тему

Ромејац

Препоручена порука

"Српство централне и северне Србије је уништила Католичка црква. А Српство овде на Балкану је сломила Православна црква, из Византије."

Наравно, "централна и северна Србија" су територије Немачке и Данске, не данашње Србије.

Подели на овим сајтовима

Опрости им Боже јер не знају шта раде. molimoli  :krstix:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Zašto misliš da bi oni sa diplomom, inž. ili ne, bili izuzeti, i da je čudno kad takvi krenu stranputicom?

Pa, zato sto nije klasicna sekta, ni klasicno sujeverje, vec obicno (a svesno) negiranje i izvrtanje istorijskih cinjenica.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

A osetjo sam u srcu,u dubinu duše da je bio Srbin i da nas ovi grkojudejci obmanjujuju :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pre neki dan mi pricao drug o hrvatskoj verziji Deretica... Pise i tvrdi da je porobljeni jevrejski narod bio zapravo mesavina Srba i Hrvata. Mojsej je bio Hrvat i... Pogadjate: Srbi su bili ta bludna grupa koja je napravila zlatno tele. ?! Commenta bez.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

A osetjo sam u srcu,u dubinu duše da je bio Srbin i da nas ovi grkojudejci obmanjujuju :D

Da, bohužel Moravan nije bio, da jeste otcovia naši

svati Kiril s Metodijem, bi nam nešto o tom već rekli.

https://youtu.be/aRqQse5IM5c

https://youtu.be/kAOb_8bisoA

https://youtu.be/F3aiP_CMU8I

To na avataru je mapa Velike Morave,

a bez Bosne, šta će nam tamo još i ona?

(sad će Didima šlog da strefi, hahahaha)

:))

Подели на овим сајтовима

@@Zayron, хохо, вид' га,

Untitled.jpg

добра ти је ова мапа на аватару, скоро па ко интермаријум, јел да?  :)))  

Ova je još bolja:

VM.jpg

http://www.tajnedejiny.sgo.sk/?p=1161

Подели на овим сајтовима

Питају ме неки људи који повремено дођу на Поуке: Јел то Зајронов форум.

Реко, јесте, хеби га.

Подели на овим сајтовима

Zašto misliš da bi oni sa diplomom, inž. ili ne, bili izuzeti, i da je čudno kad takvi krenu stranputicom? U tome i jeste fazon, oni najpre i krenu tim putevima, ti "obrazovani" najpre zglajznu, pa onda povuku običan, prostodušan i neobrazovan svet za sobom.

Зато што Деретићеве теорије нису интелигентне и његове беседе нису беседе професора ни интелектуалца, чудно ми је да неко ко се озбиљно бавио науком, било којом, а занима се за историју, не узме да изучава историју него падне на тог шарлатана.

Подели на овим сајтовима

Кад смо већ код неког имагинарног Манојла :)) Цојле, Манојле, Радојле, Драгојле....оп, оп, оп, оп, опаааааа

https://www.pouke.org/forum/topic/33492-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/#entry1086237

Подели на овим сајтовима

Зато што Деретићеве теорије нису интелигентне и његове беседе нису беседе професора ни интелектуалца, чудно ми је да неко ко се озбиљно бавио науком, било којом, а занима се за историју, не узме да изучава историју него падне на тог шарлатана.

Ljudi padaju na to zato sto je on potpuno ubedjen u to sto tvrdi ..On u to veruje...i zato deluje tako smireno i samouvereno...Ljude obicno ne zanima mnogo da li je neko renomirani profesor...oni slusaju...a ono sto cuju je iskreno i to osvaja...a ne naucni podaci ili titule . Zato imate razne besednike koji govore priblizno iste stvari ,ali neki od njih stvarno smaraju ,dok drugi mogu cak i da budu interesantni ...

Eto,to je neki moj stav...ljudi danas ne razumeju zasto je to uopste vazno za nas ...tako da je vecini ta tema potpuno nebitna..a ona manjina je ostrascena naukom,politikom....da ne kazem otrovana...pa i da su u pravu ne umeju to da obrazloze...i deluju kao da su blago receno sisli s uma...

:351780:

Подели на овим сајтовима

А одакле ти идеја да су факултетски образовани људи и интелектуалципо дифолту интелигентни? 

Само кажем да ми је чудно да неко ко је писмен, бар просечно интелигентан, има солидно опште образовање гимназијског нивоа и високообразован је на неком пољу, тј. имао је прилике да се 4 или 5 година активно бави изучавањем неке науке и положи све потребне испите, не скапира шта Деретић ради и шта је заправо по струци. ne_shvata Што каже онај, можда се не разумем у атомску физику, али се разумем у преваранте.

За интелигентне људе који нису имали прилику или могућност да се академски баве науком разумем да падну на Деретићеве приче, јер једноставно људи не знају ко су на српској сцени историчари а ко преваранти, не знају издавачку политику издавачких кућа и уопште читаву причу око историје, него то поље треба да изучавају као самоуки где их Деретић само додатно успорава, што је још теже него завршити факултет.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Аника сестро, ти ли си?  :)))

А одакле ти идеја да су факултетски образовани људи и интелектуалци по дифолту интелигентни?

Hebi ga, trebalo bi, kad su već toliko para skrkali na školovanje

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...