коЖељ њацИ Написано Октобар 11, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 Одлична емисија! Свака част владики Јовану на стрпљењу и хвала му за ову емисију. Такође хвала и Аци Милојкову који заиста добар водитељ и попу Ивану који је омогућио да се ова емисија реализује. Ускоро би ће бити окачен јутјуб снимак целе емисије, па ко воли нека изволи шеровати. Владика Јован је својим ставом и достојанством и излагањем истине показао колике су мизерије политичари који зарад својих лично шићарџијских инетреса, продужују овај несрећни раскол у Македонији. Публика је нешто слабо била интерактивна, могло је ту још питања да се постави. Тек на крају видим да су почела питања интензивније да стижу. Све у свему супер је испало. Дијана., Дидим, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 11, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 Има питања на која Митрополит сигурно не би одговорио,превише су лична,барем нека која бих ја поставила. Један крајње достојанствен и смирен човек.Срећна сам,будући да сам родом из Македоније,што моја родна земља има оваквог човека,молитвеника. Дијана., Дидим, коЖељ њацИ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 Одушевљен сам Архиепископом! Исповедник овог доба. "Ја дишем, живим за јединство Цркве" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 11, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2015 Потресно, да је крадом морао да се причешћује... Па то је равно крајњем угњетавању и понижавању свештеника у совјета. Вјера његова га је одржала... А сам скромно каже да су га одржале молитве људи... Драгана Милошевић, Aleksandra_A, коЖељ њацИ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 То је сестро моја,исповедништво овога века,Христа ради. Aleksandra_A and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 То је сестро моја,исповедништво овога века,Христа ради. То је заправо колико ми не капирамо оно што имамо него нас мрзи устати ујутро у недељу и отићу и цркву да се причестимо или налазимо изговор приклањајући се неки верским фанатицима да се нико жив не сме причестити јербо су сви грешни. Aleksandra_A, Дијана., Марјанн and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука