Православни Србин Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Иду толико далеко да кажу да је та новинарка ,,намерно" то урадила да би ,,изазвала" Гашића да то каже. То су идиоти од људи Мислим једно да волиш неку странку или подржаваш неку власт, а нешто сасвим друго је да будеш идиот од човека. Милан Ракић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Извор Над овим би се могло мало и замислити... Каква ли нам је тек стварност ако су карикатуре овако објективне? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Извор Nemojte tako, naravno da je novinarka namerno izazivala ministra vojnog. Te od stranih vlada odlično obučene novinarke, izazivaju provokacije i urušavaju ministre iz svecele srpske vlade. Njihovoj dobroj specijalističko terorističkoj obuci ide u prilog i ova karikatura. Šta vi mislite, zar ne vidite da ako se pogleda direktnom vazdušnom linijom na ovoj klackalici, lice novinarke je u visini koja nije prijatna za bilo kojeg ozbiljnog čoveka, pogotova dok daje intervju sa vrlo bitnim informacijama, koje se tiču odbrane zemlje. Ministar vojni Gašić je dobro utreniran, za razotkrivanje ovog specijalno vojnog napada, od kojih nije imun svaki muškarac u našoj zemlji. Gospodin Gašić kao vrlo obrazovana i nadasve rodoljubiva ličnost, je pokušao da nam ukaže na nove tehnike ratovanja. Kajaćemo se, što ga nismo razumeli, to može skupo da nas košta. Bezbednost zemlje i svecele srpske vlade, je bezobzirno napadnuto a to će se osetiti, jer i sam premijer Vučić, kaže da nema nijednog strućnjaka u državi Srbiji koji bi mogao zameniti najboljeg i najstručnijeg ministra vojnog u sveceloj Srpskoj istoriji. Vučiću je sada najteže, jer ovo je životno važan resor a zamene se ne vidi, još i u narednih 50 godina. Srbija je napadnuta a vi ste građani za to krivi. Nista prepoznali specijalne ratne veštine i izgubili ste najstručnije lice u vojnom resoru. Srbija je na kolenima ali srećom niko ne stoji pred njom u visini naših usta. Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 VSB nemoj svega ti Zivimo u matriksu svega mi...Nije sto nas vodi narcisoidni paranoik, nego svi kolektivno jedu bunjike Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 od stranih vlada odlično obučene Могуће је и да грешиш, ил' бар ниси чуо за ову домаћу а нашу Chegar hill tactic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Još jedna feministkinja (ne znam je) o licemerju smene Gašića: (upozorenje: ima par uvreda i poneka psovka) Плутон and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ima sjajnih tekstova kod nje, znam da sam preko prijatelja na fejsu je vec citala, sjajan je i ovaj. Sto se tice Onog...ma tu je vec sve receno nazalost. Kad pogledam ljude oko sebe, ne vidim da neko moze ocima da ga vidi, ali onda pogledam malo bolje i kod mnogih dodje do onog "pa dobro sta on pa moze da uradi, on daje sve od sebe" i na to mi se digne zeludac Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Могуће је и да грешиш, ил' бар ниси чуо за ову домаћу а нашу Chegar hill tactic. Pa u principu kad bi se malo igrali, mada smatram da nema potrebe za tim, jer je sve jasno onda... Onda je ministar vojni pokleknuo na tako mali mig, da i ne zaslužuje, da se svrsta u intelektualce nego je ispod proseka srednje škole. Ovo je bitan resor, koji prevazilazi snalažljivost prilikom nabavke dva akomulatora za vojni avion i dobrih prijateljskih odnosa sa ponekim generalima. Ali kažem ti, ne želim da se uvlačim u igrice, jer bi time sebi dozvolio da dominiram po svakom pitanju. (ne samo ja) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ima sjajnih tekstova kod nje, znam da sam preko prijatelja na fejsu je vec citala, sjajan je i ovaj. Sto se tice Onog...ma tu je vec sve receno nazalost. Kad pogledam ljude oko sebe, ne vidim da neko moze ocima da ga vidi, ali onda pogledam malo bolje i kod mnogih dodje do onog "pa dobro sta on pa moze da uradi, on daje sve od sebe" i na to mi se digne zeludac A onda dođu izbori i taj koga svi pljuju će ubedljivo pobediti.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Све је то мафијашко-тајкунска завера . SKANDALOZNA REAKCIJA Kruševački SNS: Novinarka instruisana da provocira Gašića!http://www.blic.rs/Vesti/Politika/612804/SKANDALOZNA-REAKCIJA-Krusevacki-SNS-Novinarka-instruisana-da-provocira-Gasica Сваким даном Њуз.нет је корак ближи озбиљним дневним новинама . Једног дана ће вести коначно да се поклопе . nana, Manolis, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 A onda dođu izbori i taj koga svi pljuju će ubedljivo pobediti.... Da, naravno jer smo idioti apaticni i lenji ( to je na racun onoga kritikovati licnost i postupak) Vise od pola nece izaci na izbore, pola onih koji izadju ce tad bas resiti da piskaraju cica glise i spajdermene po papiru, neki ce dopisivati najlepse zelje, a mali broj ce i glasati. Nazalost tu je problem i u mozgu. Mi vidimo sebe i ljude oko sebe i na osnovu toga donosimo odluke i procenjujemo svet. Koliko ljudi van Bg, koliko prosecnih ljudi - dakle ne visoko obrazovanih koji govore strane jezike i sluze se forumima, koliko ljudi koji zive u bedi, koliko ... ima mnogo tih koliko ljudi. I oni nece crtkati po listicima nego zaokruziti iz najbolje namere njegovo ime. To je njihova muka, njihovo ogranicenje, ali gde je nasa odgovornost? Pa samo da se dignu oni koji sad vide i cuju, i zaista urade nesto konkretno, nesto bi se promenilo. Al avaj dva Srbina tri stranke i pet koalicija Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Ali kažem ti, ne želim da se uvlačim u igrice, jer bi time sebi dozvolio da dominiram po svakom pitanju. (ne samo ja) А где је џебана? Размисли још једном, ал' овај пут неострашћено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Da, naravno jer smo idioti apaticni i lenji ( to je na racun onoga kritikovati licnost i postupak) Vise od pola nece izaci na izbore, pola onih koji izadju ce tad bas resiti da piskaraju cica glise i spajdermene po papiru, neki ce dopisivati najlepse zelje, a mali broj ce i glasati. Nazalost tu je problem i u mozgu. Mi vidimo sebe i ljude oko sebe i na osnovu toga donosimo odluke i procenjujemo svet. Koliko ljudi van Bg, koliko prosecnih ljudi - dakle ne visoko obrazovanih koji govore strane jezike i sluze se forumima, koliko ljudi koji zive u bedi, koliko ... ima mnogo tih koliko ljudi. I oni nece crtkati po listicima nego zaokruziti iz najbolje namere njegovo ime. To je njihova muka, njihovo ogranicenje, ali gde je nasa odgovornost? Pa samo da se dignu oni koji sad vide i cuju, i zaista urade nesto konkretno, nesto bi se promenilo. Al avaj dva Srbina tri stranke i pet koalicija Realno i nema za koga da se glasa.....Vučić će pobediti jer mu je konkurencija praktično ravna nuli..ko?Tadić?Čeda?Pajtić?Mizerija od izbora...možda glasam za radikale i Šešelja da se vrate u skupštinu da malo Vučići krene da se diže želudac kad Šeki krene da plete po njima... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Da, ali ko je odgovoran? Mi prosto kolektivno nemamo svest o tome da je nas zivot nasa stvar i nasa drzava nasa stvar. Ocekujemo stalno da neko drugi uradi nesto za nas, ali ni sami nismo sigurni sta je to nesto, ali eto vidimo da komsija radi nesto deseto pa ajde vidis da to iskritikujemo i da to bude nas posao. Ja nemam afiniteta ka politici niti bih to radila u zivotu, ali od silnih ljudi, koji su uspesni u necemu i koji vole da kritikuju vodju ima itekako kandidata za politiku. samo nije politicki program program zasnovan na kritici bilo koga. To ko bi dosao spada u nebitne stvari, pitanje je grdje, niko nema sta drugo da ponudi, niko nema predstavu sta bi hteo da uradi. Ne racunam smejurije poput dveri koji bi ne znam sta sve radili na nivou kako perica zamislja matematiku, nego realne opcije i realne ciljeve. Ali za taj deo nije kriv ovaj sto sad vlada, on se samo koristi. Ljudi ne razmisljaju kolektivno o tome sta zele, sta im je cilj, sta hoce da postignu. I kad krenu, zapetljaju se u onome "ali kako cu ja to" a da nisu razradili cilj do detalja. Jer kad se pomeri fokus sa problema na resenje, stvari izgledaju drugacije, kad udjemo tako dobro u materiju pojave nam se nove opcije tog kako. I taj cilj ima svoju svrhu. Ljudi obicno zele da postanu nesto, neko, da budu vakvi nakvi, ali sta sa tim? Nije to samo za sebe cilj, sta ti zelis brajko da uradis sa tim sto si postigao? Ok, osvojio si vlast, dobio neke pare i sta oces da uradis? Ili skroz licno, osvojio si neku vrlinu, ne znam stekao samopouzdanje, to ljudi najcesce traze i sta ces da uradis s tim? E kad to pitas coveka on te pogleda belo ko mutavac... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 SKANDALOZNA REAKCIJA Kruševački SNS: Novinarka instruisana da provocira Gašića! Не заборавимо да Милица Костић није могла да добије своју улицу у Крушевцу због Томислава Николића, локалног одборника СНС-а, који је био један од напасника. -Владимир- and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука