Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ima jos jedna mudra od mudroga ali je na zalost za one koji su mudri. Ne mogu da sudim nikome jer ne znam kakvo mu je pokajanje. Ko god je bio u nekom malo ozbiljnijem i dubljem pokajanju zna sta vam sada pricam. Stradanje ne mora da bude vidljivo, stradaju ljudi svakodnevno noseci sa se svojim predhodnim i sadasnjim zivotom, gde im sutra ne postoji, jer nisu sigurni da ce smoci snage da sebe promene. Zasto je Svetlana u manastiru? Zar ipak poselo nije jednostavnije resenje? Koju publiku vise ona moze da dobije ako joj manastir sluzi samo za reklamu? i tako dalje.. opste nisam zadovoljan sa ovom temom.... Ne mogu da razumem mrznju, pogotovo od cistaca ulica. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ne mogu da razumem mrznju, pogotovo od cistaca ulica. На кога мислиш овде ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 На кога мислиш овде ? Na zalost na tebe u domenu, gde si se postavio u svetlu da jedan grad kao sto je Beograd svojatas i isterujes ili pustas nekog da zivi ovde po svom sudu. Zao mi je zoske sto je tako, to bi ti rekao i lice u lice. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Sonja, Raskoljnjikov, Zlocin i kazna?? Има прича једног београдског пароха о томе...тако ми се чини,давно је било. Присуствовао је упокојењу жене,која му је претходно исповедила да се проституисала да би једног младића спречила да поново покуша да се убије због дугова и немаштине.То су тешке и велике ствари,баш као у Достојевском. Кад сам била девојка,са крајњим гађењем је моја генерација причала о једној младој жени,што је радила по кафанама и дружила се са војском а на крају је та млада жена,заштитила невину девојку од силеџија и понудила своје тело да спаси ту младу деву.Како је човек велики,цео космос је у његовим грудима! Џуманџи, Човек Жоја, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Sonja, Raskoljnjikov, Zlocin i kazna?? Вероватно је тиме био инспирисан, не би било први пут да „доводи“ Достојевског на форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Има прича једног београдског пароха о томе...тако ми се чини,давно је било. Присуствовао је упокојењу жене,која му је претходно исповедила да се проституисала да би једног младића спречила да поново покуша да се убије због дугова и немаштине.То су тешке и велике ствари,баш као у Достојевском. Кад сам била девојка,са крајњим гађењем је моја генерација причала о једној младој жени,што је радила по кафанама и дружила се са војском а на крају је та млада жена,заштитила невину девојку од силеџија и понудила своје тело да спаси ту младу деву.Како је човек велики,цео космос је у његовим грудима! Причао Св Владика Николај, жени се на самртној постељи указао сам Господ, дошао по њу "чаша воде" "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Na zalost na tebe u domenu, gde si se postavio u svetlu da jedan grad kao sto je Beograd svojatas i isterujes ili pustas nekog da zivi ovde po svom sudu. Zao mi je zoske sto je tako, to bi ti rekao i lice u lice. Е мали, ајд се дај мало контролирати,док сам још ок,али озбиљно... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Причао Св Владика Николај, жени се на самртној постељи указао сам Господ, дошао по њу "чаша воде" Ето,нисам то знала....давно сам читала то,мислила сам да је новијег доба прича. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Вероватно је тиме био инспирисан, не би било први пут да „доводи“ Достојевског на форум. Ja vam najozbiljnije kazem, sto sam napisao i na pocetku ove teme, mi smo svi podobni razbojniku sa Krsta u to budimo uvereni. Svi greh imamo i razbojnik ga ispoveda. Zao mi je sto ne pisemo u tom smislu, ima sta da se kaze evo prvi primeri su vec poceli da lete. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Ето,нисам то знала....давно сам читала то,мислила сам да је новијег доба прича. Прича је баш потресна Али онако предивно потресна Има и овде, неко је поставио на некој темици Макрина је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Е мали, ајд се дај мало контролирати,док сам још ок,али озбиљно... Zoske sta je tebi? haha Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Zoske cisti beogradske ulice i to od ljudi koji u beogradu zive. Oces ponovo da ti ponovim sta si napisao? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Фантастично! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 facenew22222222 Je li mitjko, sta mislis el ceca procitala da ju je zoske nazvao karlasturom? Ipak je ovo javni sajt, zvanicni od misionarskog dela SPC.? Ima ga i na google. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Brate, ja nešto mislim da i ona o Zosketima misli isto, samo suprotno sHa_sarcasticlol . A siguran sam kad bi se našli da bi je Zoske izgrlio i izljubio na keca, ne bi' je pušt'o iz ruku, a bogme i ona njega Je li Zoske, esam u pravu? Ne znam ne umem da nagadjam citam sta je neko napisao Inace kazem ti.. govorimo o onome sto neko kaze i na to skrecemo paznju, ne izmisljamo ne filosofiramo u pogresnom pravcu ali neka mera mora da postoji. Ja ne kazem, mozda je on i odrastao ali ondanek se suoci sa tim da je vec velik i da ga mi mali vrlo dobro razumemo sta prica. Ovaj put cika prica sve pogresno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука