Дидим Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/svetlana_raznatovic_i_zvanicno_osudjena_.55.html?news_id=216868 "One su osuđene na godinu, odnosno šest meseci kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne." Одлежала кућни притвор и платила казну, то је Кратос већ и рекао и питао за шта још треба да одговара/робија и нико није одговорио јер нема шта. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Ох Цецо, Цецо, шта ли радиш на форуму, види колико се прича отегла... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Pa kad bi smo ulagali u ponos Srbije,a ne u straznjicu pa onda bi ponos prinosti nas trud Bogu na opstenarodni ponos i rados a dao bi Bog medjunarodni ugled. Ovako Ceca je nase ogledalo,pred Bogom ,sobom i narodima. Verovatno mislis na Beograd na vodi. To je tema o Arapima i politicarima . Nase drustvo nema temelj. Setimo se Nebeske Liturgije ---> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 "One su osuđene na godinu, odnosno šest meseci kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne." Одлежала кућни притвор и платила казну, то је Кратос већ и рекао и питао за шта још треба да одговара/робија и нико није одговорио јер нема шта. Кратос је мени поставио питање зашта је осуђена, па сам ја навео линк да не куцкам. Твој пост ме је само повукао да и теби то наведем. А све у прилог тога зашта је она то крива? При том крива говорим о законима ове државе који собом носе бар минимум неке друштвене норме и казне за кршење исте. О томе има ли код ње покајања у правом смислу те речи или не, не могу да судим јер је не познајем. Волео бих да има. О њеном "уметничком" опусу не бих заиста. Оф топик: Уопште о певачима као уметницима..исто тако и глумцима, музичарима..то бих ја врло редуковао. Осим ако нису сами ствараоци својих песама, комада и композиција, по мени је то само ствар дара који они нису купили на пијаци нити их је ико питао да ли би хтели да га имају. Просто је то тако. Једино што је вредно похвале у том смислу јесте њихов труд да тај дар развијају и њиме служе другоме (-има). А о певаљкама и њиховим "заслугама" не бих! Дидим је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 У тешкој су позицији аутентични уметници.Ова земља то не препознаје.Нико од наставника ни трунку саосећања није имао нити има за моју ћерку која путује из села у варошицу у основну школу и притом,паралелно похађа и основну музичку(ванредно).Нико.Брига их да је мало ободре да она осети да је добро то што ради али зато нема никаквих проблема,да у школском аутобусу сваки Божији дан,пуштају све време вожње тешки турбо*фолк или како се већ зове та*музика*. Ламех је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Кратос је мени поставио питање зашта је осуђена, па сам ја навео линк да не куцкам. Твој пост ме је само повукао да и теби то наведем. А све у прилог тога зашта је она то крива? При том крива говорим о законима ове државе који собом носе бар минимум неке друштвене норме и казне за кршење исте. О томе има ли код ње покајања у правом смислу те речи или не, не могу да судим јер је не познајем. Волео бих да има. О њеном "уметничком" опусу не бих заиста. Оф топик: Уопште о певачима као уметницима..исто тако и глумцима, музичарима..то бих ја врло редуковао. Осим ако нису сами ствараоци својих песама, комада и композиција, по мени је то само ствар дара који они нису купили на пијаци нити их је ико питао да ли би хтели да га имају. Просто је то тако. Једино што је вредно похвале у том смислу јесте њихов труд да тај дар развијају и њиме служе другоме (-има). А о певаљкама и њиховим "заслугама" не бих! ОК, онда се нисмо разумели, ја нисам мислио на Кратосово питање за шта је осуђена, него за шта је још кривично одговорна, а да није одговарала. Да... О уметности је тешко причати. То што је неко талентован, уопште не мора да значи да је оно чиме се бави уметност. Оно колико се ја разумем у певање, Цеца је врхунски певач, али то не значи да је све што пева уметност. У суштини, њена музика је поп-кич... Има ту елемената народњака, али не знам, модеран је звук, има ту доста турских и грчких обрада, то му дође нека врста балканског попа који је никао на балканском а не ирском или германском фолку. Мени се лично оно не свиђа али није певаљка и својом појавом и песмама не форсира неукус и примитивизам, као гро народњака. Узмимо нпр. Здравка Чолића, он се узима за поп-певача, али оне поп музике која је никла на европском и евровизијском попу... не знам да ли ово што говорим звучи да има смисла. Његова нпр. песма "Хајде хајде Јасмина" и читав онај "Окано" албум комотно је могла да отпева и Цеца и да сви кажу да су те песме "народњаци". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 У тешкој су позицији аутентични уметници.Ова земља то не препознаје.Нико од наставника ни трунку саосећања није имао нити има за моју ћерку која путује из села у варошицу у основну школу и притом,паралелно похађа и основну музичку(ванредно).Нико.Брига их да је мало ободре да она осети да је добро то што ради али зато нема никаквих проблема,да у школском аутобусу сваки Божији дан,пуштају све време вожње тешки турбо*фолк или како се већ зове та*музика*. Омиљена музика возача аутобуса. Већину тих песама и знам захваљујући путовању... Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Узмимо нпр. Здравка Чолића, он се узима за поп-певача, али оне поп музике која је никла на европском и евровизијском попу... не знам да ли ово што говорим звучи да има смисла. Његова нпр. песма "Хајде хајде Јасмина" и читав онај "Окано" албум комотно је могла да отпева и Цеца и да сви кажу да су те песме "народњаци". Јасно.Човек се потпуно комерцијализовао грко-турским мелосом.... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Али,он ми није болна тачка ни предмет интересовања,као што се обрукаше Освајачи некад шта ће људи,мора да хране породице,разумем и то. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Грчко-турски мелос је балканско-анадолски, византијски и нашем уху је приступачан. Приступачнији од западноевропског мелоса... зато је овде популарнији турбо-фолк него поп-рок. У САД се за "сељачку" музику сматра кантри, а рок је настао на кантрију. Окрени обрни, свако има своју јефтину и нискоквалитетну музику. Макрина and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Тако је на блузу,прецизно у Њу Орлеансу,колевци џеза и блуза а вала и вуду...отуда и велики проблеми....мада је Владика Јован Ћ,када говори о свему томе,врло онако позитиван,ја нешто и нисам Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 а живо ме интересује уз коју музику се напијете и прослављате свадбе, или нека велика весеља? Снежана and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Грчко-турски мелос је балканско-анадолски, византијски и нашем уху је приступачан. Приступачнији од западноевропског мелоса... зато је овде популарнији турбо-фолк него поп-рок. У САД се за "сељачку" музику сматра кантри, а рок је настао на кантрију. Окрени обрни, свако има своју јефтину и нискоквалитетну музику. Ја волим источни мелос,немам никакав проблем са тиме,имам осећај разочарења једино када се неки добар певач преорентише на нешто што звучи више "балкански" и то због новца,то ми је онако жал,иначе,волим,волим исток Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Па не мможемо очекивати од роба кога су довели из Африке и којег третирају као животињу да буде без магије. На крају су од магије дошли до Лутера Кинга, требало је времена Блуз је божанска музика, то је вапај за екстазом и изласком из себе, из тог очајног положаја до на врелини по цео дан рмбачиш на пољима конопље, крик за слободом и Богом. Блуз је музика боготражења и дубоке интроспекције. 8086.gif Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Искрено покајанје на сва звона...дај Боже. Маркетинг. Прање репутације. Прање новца. Она ме не занима ић, немам кратко памћење Оно што ме ужасава је колико ће добре, интелигентне деце бити одбијено од Христа због естрадисања цркве. Нису они довели њу у манастир, она је њих одвела у жуту штампу. Ламех, Зосима, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука